Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znaleziona przed sklepem, niewiele o niej wiemy. Wystraszona, nieufna, kłapala zebami ze strachu. Boi sie innych psow. Nie wychodzi z kata. Ja jej dluzszy czas w ogole nie widzialam. Jest juz po sterylce.

Mania juz w DT.

DT ODDAL MANIE DO SCHRONISKA Ratunku

Wplaty
Poker 100 zl
malawaszka 30 zl
wilczek007 40zl
Razem 170zl

Wydatki
100zl DT + 30zl wet + 40zl transport raze 170zl
Najnowsze ogloszenia Mani
Allegro
Alegratka
http://petsy.pl/ogloszenia/2/1/31/5756.html
http://www.rozglos.net/ogloszenie-135452.html
Gumtree
E- Oferty
Gielda Ogloszen
Kup- Sprzedaj
Bono Polska
Pet-World
Ojej.Pl
Pajeczyna Katowice
Petsy.pl
Animalia
E - Zwierzak
Morusek.pl
Tel kontaktowy monika55 507176898

Luty 2010 Wplaty

Malgorzata R.R. 100zl
60zl

Marzec

Deklaracje jednorazowe
Wiewiorka 100zl /16 marzec/
Bjuta 20
----------------------------------------------Deklaracje niepotrzebne - Mania za TM

Bazarek 27

Razem 187zl
Przekazuje te pieniadze na dlug Malinki z tego watku.
http://www.dogomania.pl/threads/177900-Sunia-z-guzem-rak-nie-udalo-sie-za-TM-zostal-dlug
Dlug wynosil 180zl
Zostalo 7zl. Przekazuje na konto Fundacji Pro Animals.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej toz to moja Megunia, ktora tez jest bardzo niufna do obcych, ale tylko przez chwilke, niemniej gdyby mnie nie bylo w poblizu to tez by chyba klapnela. :mad:Trzeba tu sciagnac kogos od sznaucerow, do malawaszka trzeba PW z linkiem podeslac.

Posted

wilczek007 napisał(a):
niestety chyba nie tak szybko te fotki będą lepsze,bo ona strasznie sie boi i ucieka, ale cos sprubuje, jak sie troche oswoi powinno byc lepiej

A można ja wziąć na spacerek? może troszkę by się otworzyła.. :-(

Posted

sprubuje po niedzieli, bedzie cięzko wiec nie obiecuje sukcesu od razu bo suczka jest wystrazona, siedzi z innymi suczkami w boksie ogólnym i musze zrobic tak zeby mi nie zwiała i inne sie na nia nie rzuciły z zazdrosci.a ona ze strachu prubuje zabki pokazywac, tyle ze ludziom nie psom...
ale cos wymysle;)

Posted

Łomatko :( Sznaucerka jak nic!
Bidusia przerażona, z pewnościa jak poczułaby się bezpieczniej byłaby kochaną sunią...
No właśnie jaka jest duża - bardziej do kolan czy ponad? Nie widać ze zdjęć czy to raczej średniaczka czy olbrzymka.

Posted

Dziekuje cioteczki. Jutro pojade do schroniska, zabiore ze soba cos dobrego to moze mnie nie zje. Pomierze jak sie da i moze uda uda sie cyknac fotki. Jak mnie nie pogoni.:evil_lol:

Posted

wilczek007 napisał(a):
oj bedzie biada z biedą:roll:, ale bądzmy dobrej mysli ze sunieczka bedzie smielsza...Wzrostem ona jest do kolan.

do kolan głową czy kłębem?

ona ma umaszcznie jak nie sznaucer - słabo widać, ale jakby miała czubek bródki jasny? ma krawacik?