Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mam nadzieję, że łobuz zostanie wychowany. Bestia mądra jest, karna, to może doły też się da jakoś ominąć ;)
Viguś ma świra na punkcie wody (coś jak mój Nikodem). Jak poczuje zapach, a nie daj boszzz zobaczy wodę, jak mucha do miodu leci na złamanie karku. P. Liliana powiedziała, że musi go pilnować, bo przeżyła szok w sobotę, jak pomimo wołania pies wyskoczył w kierunku wody, popływał sobie, a biedna pani drżała że się przeziębi. :eek2:

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiuniap']Czy ma ktoś patent, jak oduczyć psa kopania w ogrodzie????

jest kilka sposobów
1. nie spuszczać z oczu ani na ułamek sekundy
2. uwiązać i nie puszczać luzem
3. wysypac cały ogród kamykami - żwirkiem, po co komu trawa albo grządki
4. i tu już poważnie - ja wysypałam miejsca, w których najczęściej kopały moje psy zmieloną ostrą papryka - kichały, prychały i trochę pomogło

Posted

Bardzo sie ciesze,ze Wiktor ma zapewniony kat do konca zycia.

mam nadzieje,ze podobnie stanie sie z naszym Chojrakiem.Prezentuja podobny poziom urody (prosze sie nnie obrazac :)

Posted

brazowa1 napisał(a):
Prezentuja podobny poziom urody (prosze sie nnie obrazac :)

Jak to?! Czyli jest najpiękniejszym psem obok Vigorka na świecie :lmaa:

U niuni wszystko w porządku. Opala się na działce, już ponoć nie kopie dołów :razz: Mam zaproszenie do odwiedzin, ale narazie nie mam jak, walczę ze skarbówką :shake:
Zdjęcia mam w swoim aparacie :oops: Dalej nie mogę ich wgrać do kompa.
Gdgt słyszałam o Tusi :multi: Na maxa będę się cieszyć, jak adpocja dojdzie do skutku. To co? Będziemy mieć podwójną okazję?... :drink1:

Posted

asiuniap napisał(a):
Gdgt słyszałam o Tusi :multi: Na maxa będę się cieszyć, jak adpocja dojdzie do skutku. To co? Będziemy mieć podwójną okazję?... :drink1:

nie zapeszaj!!!!!

a ja tylko dodam, że jak ktoś nazywa swojego psa Vigor, to nic dziwnego, że pies skacze do wody i kopie doły... :evil_lol:

Posted

U psiaka wszystko OK. Nie wiem, czy pisałam, ale już nie kopie dołów, za to bardzo nie lubi zostawać sam w samochodzie, nawet na chwilę. Viguś jest wszystkożerny, kiwi :crazyeye: , awokado :crazyeye: , jabłka :crazyeye: , kalafir :crazyeye: , wszystko zjada.

Posted

Ja też nie dostałam wieści, że Wiktorek w nowym domku :oops:
A przegapiłam. Przenoszę go do nowego domu na korabiewickiej stronie, gdzie razem z biedakami niepotrzebnie jest.
Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że ma wreszcie swojego człowieka.
Dziewczyny, gratulacje za uratowanie psiego życia :loveu:

Posted

Asiuniap,nasz Chojrak vel Okropek,od dwoch dni jest w nowym domu.

Chyba masz teraz troche niepokoju w sobie,zeby wszystko bylo jak najlepiej?bo mnie to zzera...

a nazwanie psa Wigorem nie bylo najlepszym pomyslem:lol: .Przed laty nazwalam takiego jednego w schronie i stal sie naprawde "wigorowaty"

Mogliby go nazwac...Winnicjusz....tak jakos szlachetnie..

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Wiktorek Vigorek teraz przebywa w rezydencji nad zalewem :p . Ostatnio był zakochany aż w dwóch psich pannach :mdleje: i pościł przez 4 dni, ale już zaczął odrabiać straty .
Za pośrednictwem Supergogi :calus:przesyłam dopiero zdjęcia zapoznawcze Vigora z nowym domkiem. Jak widać, nie jest jeszcze pewien swojego szczęścia :evil_lol: .
We wrześniu jadę w odwiedziny i cyknę nowe :lol:

Posted

Wigorek wczoraj zachorował :shake: Wychodzi na to, że jest silnie przeziębiony, ma spuchnięte gardło, wysoką temperaturę, jest osowiały i nawet nie chciał dziś wyjść na ukochany poranny spacerek. Dostał antybiotyk w zastrzyku, jutro powtórka.

Poproszę cioteczkę Supergogę o wstawienie nowych zdjęć :loveu:

Posted

Z Vigorem już prawie dobrze. Jest bardzo związany ze swoją współlokatorką kicią Kropką. Wczoraj Kropka wyszła do ogródka, furtka była otwarta i zaatakował ją jakiś pies puszczony luzem w czasie spaceru. Vigor wyskoczył w obronie Kropy i pogonił nieproszonego gościa :mad:

Spróbuję cosik wkleić.

Tu sobie leże na działce

A tu wpatruję się z psią wiernością w moją panią.

A tu jak pięknie wyglądam o!

• 1 month later...
Posted

U Wigorzydła po staremu, tfu tfu. W samochodzie siedzi z przodu, na miejscu dla pasażera. Ludzkie osobniki gnieżdżą się z tyłu. A co! Zrobiło się chłodno i rano pańcia budzi się z towarzyszem pod kołdrą. Spryciarz tak delikatnie wsuwa się pod kołdrę, że nawet pani nie obudzi :eviltong:

A ja czekam i czekam i czekam... na tego paszteta co go trzymasz w tej ręce!

O czym te baby tak trajkoczą? Pasztety się zepsują!