Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mogę podać, tylko dajcie mi namiary na adres : cobesco@wp.pl (nr na który wysłać smsa, i do jakiej rybryki-tam jest jakiś skrót) bo mój mały zniszczył mi żółte strony z gazety piątkowej i nie wiem co wpisać, :lol:

Posted

gdgt napisał(a):
hopaj wiki do góry!
kto daje ogłoszenie do GW w tym tygodniu???????

Ja spróbuję dać na żółtych ogłoszenie ze zdjęciem. Nie wiem, czy mi sie uda, bo zdjęcie musi byc w rozszerzeniu .tif lub .eps. Może daj na wszelki wypadek Aga? Pamietasz, ze po wpisaniu kodu trzeba dać spację?

Posted

cobesco napisał(a):
Słuchajcie, może zmienić tytuł wątku, bo ten co jest to wcale nie zachęca do adoptowania Wikusia? :placz:

Czy ja wiem? Wydaje mi się, że jak zmienię tytuł, ludzie, którzy przyzwyczaili się, że Wiktor jest pod tym tytułem mogą nie znaleźć wątku. Może zostawmy jak jest :niewiem:

Posted

Widziałyście ogłoszenie w GW? Zdjecie maciupkie i z lupą trzeba oglądać :shake: Na projekcie inaczej to wyglądało. Ale cóż, albo zdjęcie albo tekst, coś trzeba było ciachnąć z tego wynika. Dzwoniła dziś jedna pani, ale wyjdzie najprawdopodobniej na to, że jednak inny pies znajdzie dom (oprócz Wiktora wysłałam jej zdjęcia innych). Pani chce małego psiaka dla starszej mamy, ale najlepiej takiego, którego można wziąć też na ręce. Wiktuś raczej się nie nadaje...

Posted

Ja tam Wiktorka nosze na rączkach - najczęściej jak jest niegrzeczny i postanawia posiedzieć na dworze w tym momencie co ja chcę by wszedł szanownie do środka :lol:

Posted

Dzwoniła druga pani. Niestety nie może przygarnąć, ale chce wspomóc finansowo. Prześlę jej zdjęcia, obiecała pomóc szukać mu domu. Boszzzz, domkuuuuu gdzie jesteś??????
Miałam dziś piękny sen i jak się zbudziłam od razu pomyślałam, że może Wiktuś znajdzie dziś dom...

Posted

Normalnie Wiktor ma coraz wiecej cioć i wujków :loveu:
Doszła wpłata od Pana Dariusza Łagodzińskiego 220zł

Kociabanda 100zł
Aganiok 50zł
AleksandraB 30zł
Dorota Płoskonka 200 zł
Beata Milewska 30 zł
Krystyna Siejka 140 zł
Asiuniap 200 zł
Gdgt 60zł
asiuniap 300zł
gdgt 60zł
Mangusta 40 zł
gdgt 20 zł
Dariusz Rybicki 100 zl
p. Karpijewicz 30 zł
asiuniap 70zł
asiuniap 150zł
Joanna Turska 600zł
Łagodziński Dariusz 220zł

Wiktor jest u nas od 28.12.05.
Pieniążków wystarcza więc na pobyt do 30.04.06. ;-)

Posted

Miał być ktos w odwiedzinach w niedziele u Wiktora, niestety nie dotarł ani nie dał znaku życia.

Bardzo prosimy o zabezpieczenie psów przebywających w hotelu w kierunku kleszczy. Preferowane są albo obroże albo kropelki ale tylko sprawdzonych firm. Chcielibyśmy aby psiaki były bezpieczne, ponieważ we wsi jest coraz więc przypadków kleszczowych.

Posted

Asia, sorry, że przez forum, ale w tym miesiącu już tyle wydzwoniłam, ze jak patrzę na komórkę, to mam nerwowe dreszcze ;)

Zadzwonili dziś do mnie ludzie, którzy przeczytali ogłoszenie o Miluni. Otóż... szukają pieska, niedużego, tak maksymalnie do kolan, który byłby troszkę w typie owczarka niemieckiego (chcą podobnego do swojego poprzedniego pieska, który ponoć był własnie w typie ON, ale myślę, że margines tolerancji jest szeroki, jako, że ich poprzedni piesek ważył... 8 kilo ;) ). Od razu pomyślałam o Wiktorku :)

Tyle, że ludzie chcieliby psa młodego, bo we wrześniu stracili poprzedniego psa i nie chcą niebawem przeżywac tego ponownie... Ile Wiktor ma lat?

Mieszkają na Mokotowie, pies oczywiście byłby psem domowym. To chyba już starsi ludzie, ale jeszcze nie wiekowi ;) Obiecałam, że poszukam im pieska, wspomniałam o tym, że będa musieli podpisac umowę adopcyjną, że pies abosultnie ma nie być przeznaczony do rozrodu, itp. Ich poprzedni piesek był kastrowany. Wiem, że to żaden wyznacznik, ale jednak przychylniej patrze na takich ludzi ;)
Rozmawiałam z panem, teraz czekam na telefon od jego żony, która poda mi swojego maila. Od razu poślę im Wiktora.