cobesco Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 wrzuciłam go jeszcze tutaj::evil_lol: http://pies.join.pl/modules.php?op=modload&name=PN_zClassifieds&file=detail&cat=11&de=315 Quote
gdgt Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 hopaj wiki do góry! kto daje ogłoszenie do GW w tym tygodniu??????? Quote
cobesco Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Słuchajcie, może zmienić tytuł wątku, bo ten co jest to wcale nie zachęca do adoptowania Wikusia? :placz: Quote
cobesco Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 mogę podać, tylko dajcie mi namiary na adres : cobesco@wp.pl (nr na który wysłać smsa, i do jakiej rybryki-tam jest jakiś skrót) bo mój mały zniszczył mi żółte strony z gazety piątkowej i nie wiem co wpisać, :lol: Quote
asiuniap Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 gdgt napisał(a):hopaj wiki do góry! kto daje ogłoszenie do GW w tym tygodniu??????? Ja spróbuję dać na żółtych ogłoszenie ze zdjęciem. Nie wiem, czy mi sie uda, bo zdjęcie musi byc w rozszerzeniu .tif lub .eps. Może daj na wszelki wypadek Aga? Pamietasz, ze po wpisaniu kodu trzeba dać spację? Quote
gdgt Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 wysłałam smsa, mam nadzieję, że wszystko będzie ok z ogłoszeniem. Wiki do góry! Quote
asiuniap Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 cobesco napisał(a):Słuchajcie, może zmienić tytuł wątku, bo ten co jest to wcale nie zachęca do adoptowania Wikusia? :placz: Czy ja wiem? Wydaje mi się, że jak zmienię tytuł, ludzie, którzy przyzwyczaili się, że Wiktor jest pod tym tytułem mogą nie znaleźć wątku. Może zostawmy jak jest :niewiem: Quote
paros Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Do góry Wiktorku! Myślę, że ktoś wreszcie zwróci uwagę na tak pięknego psa!!! :roll: :roll: Quote
patch75 Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 zycze wszystkiego najlepszego, zebu mu tez slonko zaswiecilo. sprobuje rozwiesic plakaty u siebie Quote
paros Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Do góry Wiktorku!! Słoneczko uśmiecha się na niebie i przyświeca drogę do domku. Chciałabym aby to już dzisiaj!!!! :roll: :roll: :roll: Quote
asiuniap Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Widziałyście ogłoszenie w GW? Zdjecie maciupkie i z lupą trzeba oglądać :shake: Na projekcie inaczej to wyglądało. Ale cóż, albo zdjęcie albo tekst, coś trzeba było ciachnąć z tego wynika. Dzwoniła dziś jedna pani, ale wyjdzie najprawdopodobniej na to, że jednak inny pies znajdzie dom (oprócz Wiktora wysłałam jej zdjęcia innych). Pani chce małego psiaka dla starszej mamy, ale najlepiej takiego, którego można wziąć też na ręce. Wiktuś raczej się nie nadaje... Quote
doddy Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Ja tam Wiktorka nosze na rączkach - najczęściej jak jest niegrzeczny i postanawia posiedzieć na dworze w tym momencie co ja chcę by wszedł szanownie do środka :lol: Quote
gdgt Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 ja też dałam ogłoszenie do gw i mimo potwierdzenia z ich strony nie wyszło. Dobrze, że wyszło takie duże ze zdjęciem! Quote
asiuniap Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Dzwoniła druga pani. Niestety nie może przygarnąć, ale chce wspomóc finansowo. Prześlę jej zdjęcia, obiecała pomóc szukać mu domu. Boszzzz, domkuuuuu gdzie jesteś?????? Miałam dziś piękny sen i jak się zbudziłam od razu pomyślałam, że może Wiktuś znajdzie dziś dom... Quote
asiuniap Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Nikt wiecej nie zadzwonił do tej pory :mad: Quote
doddy Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Oj ciocia dzwonią ;) I jeszcze go będą rozchwytywać! Quote
doddy Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Normalnie Wiktor ma coraz wiecej cioć i wujków :loveu: Doszła wpłata od Pana Dariusza Łagodzińskiego 220zł Kociabanda 100zł Aganiok 50zł AleksandraB 30zł Dorota Płoskonka 200 zł Beata Milewska 30 zł Krystyna Siejka 140 zł Asiuniap 200 zł Gdgt 60zł asiuniap 300zł gdgt 60zł Mangusta 40 zł gdgt 20 zł Dariusz Rybicki 100 zl p. Karpijewicz 30 zł asiuniap 70zł asiuniap 150zł Joanna Turska 600zł Łagodziński Dariusz 220zł Wiktor jest u nas od 28.12.05. Pieniążków wystarcza więc na pobyt do 30.04.06. ;-) Quote
doddy Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Miał być ktos w odwiedzinach w niedziele u Wiktora, niestety nie dotarł ani nie dał znaku życia. Bardzo prosimy o zabezpieczenie psów przebywających w hotelu w kierunku kleszczy. Preferowane są albo obroże albo kropelki ale tylko sprawdzonych firm. Chcielibyśmy aby psiaki były bezpieczne, ponieważ we wsi jest coraz więc przypadków kleszczowych. Quote
asiuniap Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Wyślę Ci doddy pieniądze na kupno frontline'a. Tamta kobieta już się nie odezwała. Quote
asher Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Asia, sorry, że przez forum, ale w tym miesiącu już tyle wydzwoniłam, ze jak patrzę na komórkę, to mam nerwowe dreszcze ;) Zadzwonili dziś do mnie ludzie, którzy przeczytali ogłoszenie o Miluni. Otóż... szukają pieska, niedużego, tak maksymalnie do kolan, który byłby troszkę w typie owczarka niemieckiego (chcą podobnego do swojego poprzedniego pieska, który ponoć był własnie w typie ON, ale myślę, że margines tolerancji jest szeroki, jako, że ich poprzedni piesek ważył... 8 kilo ;) ). Od razu pomyślałam o Wiktorku :) Tyle, że ludzie chcieliby psa młodego, bo we wrześniu stracili poprzedniego psa i nie chcą niebawem przeżywac tego ponownie... Ile Wiktor ma lat? Mieszkają na Mokotowie, pies oczywiście byłby psem domowym. To chyba już starsi ludzie, ale jeszcze nie wiekowi ;) Obiecałam, że poszukam im pieska, wspomniałam o tym, że będa musieli podpisac umowę adopcyjną, że pies abosultnie ma nie być przeznaczony do rozrodu, itp. Ich poprzedni piesek był kastrowany. Wiem, że to żaden wyznacznik, ale jednak przychylniej patrze na takich ludzi ;) Rozmawiałam z panem, teraz czekam na telefon od jego żony, która poda mi swojego maila. Od razu poślę im Wiktora. Quote
asiuniap Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Wiktor ma ok 6 lat. dzięki Asia. Nic, nikt, posucha totalna. Quote
Recommended Posts