Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On NAPRAWDĘ sięga tylko do kolana???
Do kolana grzbietem czy głową?
Na zdjęciach wygląda na dużego, chociaż jak pozuje razem z Brenną i dogiem to wygląda przy nich jak mrówka przy słoniach :cool3:

Posted

cytuję odpowieź na post w zamieszczony na forum pod adresem :
http://www.linux.com.pl/forum/index.php?t=rview&goto=243598#msg_243598
tutaj cytat:
To ja może parę słów z "drugiej strony barykady". Chciałbym zliczyć takich "wiktorków" pałętających się po osiedlu i zostawiających swoje odchody gdzie popadnie... Chciałbym ale nie potrafię.
Idę 100 metrów do pobliskiego sklepiku po piwo i mijam trzech właścicieli wyprowadzających swoje pieski sr*jące na trawnikach... Wypada po ~33,3 metra na psa :/ Czy trawniki to sralnia dla psów? Czy muszę oglądać psie g*wna która odkrył stopniały śnieg? Jakbym tak gdzieś się śpieszył i chciał na skróty przebiec przez trawniki to miałbym buty w psim kale :/ Sąsiedzi wyprowadzają psy tuż pod moim balkonem? Czy przestrzeń pod czyimś balkonem to miejsce na psie szambo?
Albo inny aspekt sprawy: w mojej klatce mieszkają... raz... dwa... trzy... CZTERY psy. Sprawę krótko można określić: "pobudka z psa", "dobranoc z psa", a i czasem bywa milutkie spotkanie z psem rzucającym się do nogawek albo wbiegającym między nogami do klatki (bo mu zimno na zewnątrz). Czy za każdym razem kiedy mijam sąsiada wyprowadzającego dwa białe pudelki muszę być przez nie obszczekany? Najgorsze jest szczekanie takich właśnie małych, blokowych piesków...
Nie zrozumcie mnie źle. Nie mam nic przeciwko poczciwej mordzie Wiktora. Lubię zwierzęta, choć od psów wolę koty, to mądre psiska mające dość swojego terytorium uważam za równie pożyteczne co przyjazne człowiekowi...
Może Wiktor znajdzie gdzieś swoje miejsce, w jakimś gospodarstwie, które stanie się jego terytorium, którego będzie instynktownie strzegł. Oby nie było to blokowisko, bo to zdecydowanie _nie jest_ miejsce dla psów.

Posted

poza tym otrzymuję stado innych o podobnej treści, ale co tam, niech piszą jak nie mają co robić chociaż wolałabym aby pomogli szukać, a nie tracili czas na głupie e-maile i posty.
Wiktorku ja dalej umieszczam cię gdzie się da i na pewno znajdziesz nowy kochający domek

Posted

Cobesco, czy są jeszcze jakieś fora gdzie nie ma Wiktusia? :evil_lol:
Dziś dzwoniła do mnie p. Joanna od Kropki (cobesco wie o kogo chodzi) i obiecała wpłacić na Wiktorka. Pan polsko-austriacki nie odzywa sie, może jeszcze choruje.
Niestety nikt nie zadzwonił z Wyborczej :shake: Tak bym chciała, żeby ten psiak miał już własny dom...

Posted

tak nie ma go na forach satanistycznych, chociaż dzisiaj dostałam propozycję, aby go tam umieścić, a na pewno wzbudziłby zainteresowanie:diabloti:, odpisałam gościowi niech siebie na nich umieści, a może też wzbudzi zainteresowanie:evil_lol:

Posted

Doszła wpłata od Pani Joanny Turskiej z Wawy 600zł na Wiktora.

Kociabanda 100zł
Aganiok 50zł
AleksandraB 30zł
Dorota Płoskonka 200 zł
Beata Milewska 30 zł
Krystyna Siejka 140 zł
Asiuniap 200 zł
Gdgt 60zł
asiuniap 300zł
gdgt 60zł
Mangusta 40 zł
gdgt 20 zł
Dariusz Rybicki 100 zl
p. Karpijewicz 30 zł
asiuniap 70zł
asiuniap 150zł
Joanna Turska 600zł

RAZEM: 2180zł

Wiktor jest u nas od 28.12.05.
Pieniążków wystarcza więc na pobyt do 19.04.06. ;)