tuxman Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Co slychać u zwierzaka Wiktorem zwanym? SPosobem i zwyczajem znanym dogomanii - podbilem... na historykach hihi... http://www.historycy.org/index.php?act=ST&f=4&t=15002&st=0#entry124217 Pozdrawiam:cool3: Quote
asiuniap Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 Tuxman podbijaj :evil_lol: Moja kumpela umieszcza Wiktora wszędzie gdzie może, trafiło też na historyków :crazyeye: Quote
patch75 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 do gory Wiktor!!moze i dla Ciebie slonce zaswieci!!:multi: Quote
cobesco Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Wiktorku, Szukam, umieszczam, dzwonię po ludziach, rozwieszam ogłoszenia i jeszcze nic? POMÓŻCIE WIKTORKOWI. Wrzucajcie jego post gdzie się tylko da, jak usuną to znowu, aż do skutku. Przecież musi być gdzieś jego nowy dom, jego "człowiek" musimy mu pomóc. Quote
asiuniap Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Wysłałam ogłoszenie do GW, Aga (gdgt) jeśli też wysłałaś to będzie zdublowane:p Doddy, tamten polsko-austriacki pan nic nie przysłał???:placz: Quote
doddy Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Nie Asiu, nic nie przyszło. Zaraz wstawie nowe zdjęcia :multi: Quote
gdgt Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 asiuniap napisał(a):Wysłałam ogłoszenie do GW, Aga (gdgt) jeśli też wysłałaś to będzie zdublowane:p Doddy, tamten polsko-austriacki pan nic nie przysłał???:placz: oczywiście, że umieściłam ogłoszenie, ale tam tak naprawdę nigdy nie można mieć pewności, czy ogłoszenie wyjdzie :angryy: dwa ogłoszenia to większe szanse :cool3: niezły przystojniak z tego Wiktorka... Quote
asher Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Jak to nie można mieć pewności? :crazyeye: Przecież sms jest płatny :crazyeye: :mad: Dziś zrobiłam rundkę koło lasu rozwieszając plakaty Miluni. Ostały sie dwa ogłoszenia Wiktorka, spacerowicze już kojarzą o jakiego pieska chodzi ;) Z obu ogłoszeń sporo fiszek z namiarami jest oderwanych... Oby ostały się do weekendu :kciuki: Quote
cobesco Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 jest códny czy na prawdę nikt go nie chce?:placz: Quote
gdgt Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 asher napisał(a):Jak to nie można mieć pewności? :crazyeye: Przecież sms jest płatny ano właśnie to wszystko wcale nie jest takie proste jak się wydaje.... czasami zdarzają się róże rzeczy z tymi smsami, no ale nie straszę - zazwyczaj jest ok. wyślę maila do znajomych , którzy myślą o psie, ale jakoś na wiktorka nie zwrócili uwagi... Quote
asiuniap Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Pozwoliłam sobie bezczelnie zadzwonić do tego pana, który oferował pomoc w opłaceniu hoteliku :eviltong: Pan jest chory, nigdzie nie wychodzi i mam się uzbroić w cierpliwość. Trzymam pana za słowo... Quote
supergoga Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Pani Joasia, która wsparła Wikusia juz dwa razy, ponownie zaoferowała pomoc. Napisze, że potrzebna nadal. Mam nadzieję, że chory Pan sie wywiąże. Wymienie fotki w necie na kilka z tych nowych bo są fajne. MUSI być gdzieś ten dom. Quote
gdgt Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 pieniądze się przydają, ale nie one są tu najważniejsze... najważniejszy jest domek. Quote
asiuniap Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Łomatko, jaki piękny widok:loveu: Doddy, czy to nie mogłoby już tak zostać??? :evil_lol: Quote
patch75 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 kto to na zdjeciu? to Wiktor??naprawde ten w srodku to on? Quote
cobesco Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 piekniusi co nie ma chętnych na tego zwerza do kochania:mad: Quote
cobesco Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Co nadal nie ma chętnych:placz: do góry Wikuś Quote
cobesco Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 ostatnie zdjęcie - rewelacja, a Wikuś super zwierz do kochania, dlaczego nikt go nie chce:placz: Quote
Recommended Posts