Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety żadnych...
Dziś na moje konto przyszło 130 zł na Wiktorka. Jak wrócę z wywiadówki zaraz napiszę od kogo. Od wczoraj Wiktuś jest w ogłoszeniach na stronie Centertelu i też nic...

Posted

Bardzo mi przykro, że nie wyszło z DZ :shake:
Trudno przewidzieć gdzie dać ogłoszenie, żeby znaleźć domek dla psa. Kubuś od Missieek był ponad 2 miesiące na allegro i nic, a po ogłoszeniu w DZ znalazł dom. Z Fibi było odwrotnie - ogloszenie w gazecie nie pomogło za to znalazła dom już w pierwszej aukcji na allegro.

Posted

Przepraszam, wcześniej nie miałam czasu.
Na Wiktorka wpłacili:
Dariusz Rybicki 100 zl
p. Karpijewicz 30 zł

Serdeczne podziękowania.
Jutro przekażę pieniądze do Wyszogrodu.

Beria, ja wiem, że czasami pies musi trochę dłużej poczekać na swój dom, tylko to już tyle czasu trwa, tyle ludzi zaangażowanych i nic...:cool1:

Posted

a ja myślę że to nasza wina - trzeba było dawać ogłoszenia w gazetach już w grudniu, a nie dopiero w marcu, jak doddy postanowiła zlikwidowac hotel

Posted

Aga, Wiktor od początku był na allegro, odświeżany przez Supergogę. Ja umieszczałam też ogłoszenia w necie, 2 razy był na żółtych stronach, w zasadzie robiłam to co teraz robimy, tylko bez maila przechodniego, którego zaproponowalaś i bez ogłoszeń plakatowych, co do których ja osobiście mam stosunek taki, że dają bardzo niewiele. :-(

Posted

asiuniap napisał(a):
Aguś, z WOTem to ja straciłam nadzieję. Na kilkanaście psów, które prezentowałam tam, tylko 1 (jeden!) znalazl dom przez WOT. Żeby Wiktorek w Wawie mieszkał to bym pojechała i tak. Ale on w Wyszogrodzie 60 km w jedna stronę. Musiałabym zrobić 240 km, czy jest sens? Musiałabym obracać 4 razy, wpierw pojechać po niego, potem zawieżź do wotu, potem znów odwieźć do doddy i wrócić :placz:
Ja myślę, że warto spróbować.
Asia, jutro Lavinia przywozi na Kabaty psa. Może ma jeszcze miejsce w samochodzie i mogłaby zabrać Wiktora? Mogłabym go przetrzymać do niedzieli rano (o 9 rano wychodzę!), pod warunkiem, że brałabyś go na spacery, bo ja z trzema psami i chorą kostką nie wyrobię...
W niedzielę rano zawieziesz go do WOT-u, a potem do Wyszogrodu.
No, co ty na to? Dobry plan? :p ;)

Posted

Dzięki Asiu :lol: Ale muszę się zastanowić, zadzwonić do lavinii. W ten weekend strasznie mi nie pasuje. Na głowie będę miała cudzoziemców, którymi bedę się musiała opiekować, wprawdzie 1 dzień, ale intensywnie, poza tym tłumaczenia terminowe. Muślałam, że w przyszłym tyg. podjadę i zrobię mu zdjęcia. Powiem szczerze, nie wierzę w WOT, tym bardziej, że Wiktor już jest prawie wszędzie.

Posted

Na hotel doliczamy 60zł od gdgt (znaleziona wpłata).
Później napiszę do kiedy hotelik ma Wiktorek opłacony bo teraz idziem z Lełonem po mięcho, by psy miały jakies przekąski ;)

Posted

gdgt, najpierw Asia musi zdecydować, czy da radę Wiktora w niedzielę przejąć ;) Ja nie mam ani auta, ani czasu, żeby zawieźć psa do WOTu i potem do Wyszogrodu.

Posted

Doddy przekazałam dzis te 130 zł plus ode mnie 70 czyli w sumie 200.
Napisz, proszę, do kiedy jest opłacone.
Przepraszam, nie zadzwoniłam dziś do lavinii, moja córa ma 39,5, nie mam siły na nic, ledwo ciągnę.

Posted

Całkowite rozliczenie Wiktora:

Kociabanda 100zł
Aganiok 50zł

AleksandraB 30zł
Dorota Płoskonka 200 zł
Beata Milewska 30 zł
Krystyna Siejka 140 zł
Asiuniap 200 zł
Gdgt 60zł
asiuniap 300zł
gdgt 60zł
Mangusta 40 zł
gdgt 20 zł
Dariusz Rybicki 100 zl
p. Karpijewicz 30 zł
asiuniap 70zł

RAZEM: 1430zł

Wiktor jest u nas od 28.12.05.
Pieniążków wystarcza więc na pobyt do 13.03.06 (bez 10zł).

Posted

Był jeden telefon, tylko jeden. Do tego mam mieszane uczucia. Umówiłam się na przyjechanie do tych ludzi ze zdjęciami Wiktora. Jest to Siestrzeń, ale gdzieś w głębi lasu. Od razu powiedziano mi, że jak by go wzięli to w łóżku na pewno spać nie będzie...

Posted

Asiu, ale w jakim sensie nie będzie spać w łóżku? W ogole psa do domu nie zamierzają wpuszczać, czy tylko do łózka? Bo jesli to drugie, to chyba nic w tym złego? :niewiem:

Posted

Ale sobie asiujemy :lol:
Tak, czy inaczej trzymam kciuki :kciuki: Może to jednak fajni ludzie, tylko telefon ich onieśmiela i wydają się niefajni? ;)

ps. ogłoszenia Wiktora powiesiłam dziś pod lasem z samiutkiego rana, żeby były na weekend. Po paru godzinach nie było po nich śladu :angryy: Jeszcze mi trochę zostało, niebawem powieszę znowu :roll:

Posted

asiuniap, Pani pomagająca finansowo, która już raz wpłaciła na Wiktorka napisała, że wpłaciła drugi raz - czy możesz mi to potwierdzić, że wpłata doszła. Musze odpisać.
Ja mam tez psiulka w necie i az dziwne że tak cicho.
Pani Joanna także szuka - i cisza totalna.
Ale... nie możemy tracić nadziei.