Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wysłałam maila panu, który szuka psa, najlepiej bezdomnego i mało-średniego do domu. nie wiem, czy będzie zainteresowany, ale trzymam kciuki!

Posted

Jutro ogłoszenie Wiktora będzie w katowickim Dzienniku Zachodnim!
trzymac kciuki :kciuki:

asiuniap zapisuj wszystkie kontakty, domyslam się, że niejedna osoba zadzwoni:cool3:

Posted

zrobię tzw maila przechodniego, którym zasypiemy naszych znajomych (jak ja nienawidzę spamować!!!), a ci znajomi z kolei zasypią swoich znajmoych itd.
będzie dobrze!

Posted

asiuniap, właśnie wysłałm ci propozycję maila przechodniego.
zaakceptuj albo go zmień.
bez polskich znaków, bo ja często dostaję jakieś koszmary z których nic nie można odczytać.ale można je zawsze dorobić.
zasypiemy nimi znajomych, może ktoś wśród nich akurat szuka psa!

Posted

Asia daj znać czy zmieniać tego maila (co myślisz o zdjęciu wiktorka na skórzanej kanapie? trochę nie na miejscu...) czy zostawiamy tak jak jest i rozpuszczamy...

Posted

Asiu, sprawdzałam na potwierdzeniu nadania ogłoszenia - jest taki jak mi podałaś i jaki jest na allegro. Pójdę kupić DZ i sprawdzę, czy nie ma błędów.

Posted

słuchajcie, z ogłoszeniami tak czasami bywa, może jutro ktoś zadzwoni, a może trzeba spróbować za tydzień. W przyszłym tygodniu trzeba po prostu zaatakować wyborczą, życie warszawy itp. no i w niedziele trzeba by pojechać rano do wotu!!!! Asiu, możesz tam pojechać?
maile rozesłane! atakujemy!