Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiktor jest w hoteliku Lavinii - i tylko do końca marca - potem schron i nie chodzi tylko o kasę tylko o brak hoteliku.
Najwięcej o psie może napisać doddy, ale ponoć mądry i dobry pies. Ale w schronisku w którym był i z którego dziewczyny go wyciągnęły umierał śmiercią powolną - jeśli znów trafi do schronu - to już będzie pewnie po nim.
A tyle dobrego zostało zrobione aby go uratować.
Dlaczego tak trudno z tymi domkami.:shake:

Posted

To ja się inteligencją wykazałam. Sama go na allegro wstawiałam, a teraz nagle nic nie wiem. No ładnie. Jutro się ładnie ubiore i pójde do lekarza - ortopedy. Z głowa już za póxno. Chyba że amputacja, ale wtedy strasznie mała będę.

Posted

Wiktor jest grzeczny, dobrze dogaduje się z innymi psami, z kotami też ( po okresie próbnym ;) ), mądry, inteligentny, szybko przyswaja komendy, ładnie aportuje, jest nauczony czystości.

Posted

właśnie dokonałam bardzo skromnej wpłaty na wiktorka. Czy ogłoszenia w internecie jeszcze są, czy trzeba je pozakładać jeszcze raz - służę pomocą...
No i czy ktoś mógłby wysłać mi plakat na adres gdgt@atomnet.pl ?

Posted

Z tymi pienędzmi to nie zawsze tak wygląda, jak się wydaje. Bywa, że ludzie oferują pomoc, proszą o nr konta i... cisza.

Poza tym, w Otrebusach, Łbiskach nie ma miejsc. A nie chciałabym dawać Witka do budy na łańcuch, on już dużo przeszedł w tym swoim życiu, teraz śpi z doddy w łóżku, każda zmiana to stres, napierw schron, potem hotel w Wyszogrodzie, potem znów jakiś inny hotel, jakby cudem się znalazł (znów stres, nowe warunki itd) i wreszcie docelowy dom? Szkoda psa, już wystarczy strsów dla tego biedaka.

Posted

Na razie Wiktorek śpi z cioteczką doddy pod kołderką :cool1:
Lepiej domu szukajcie a nie kolejnego hotelu. Ciocia ma zamiar chłopaka do domku pod kołderkę oddać a nie do kojca do Otrębusów :eviltong: :lol:

Posted

tak tak, to ja, jeszcze dziś wpłacę w imieniu koleżanki, ale starczy tylko na 1 dzień :roll:
z mojej strony akcja plakatowania rozpoczęta, ale nikt mi nie odpowiedział czy wrzucać wiktorka na internetowe strony: 4łapy, czworonogi itp.

Posted

ja wstawilam tutaj, a jeszcze wstawie na to co Supergoga podawała.

ogloszenia4lapy.info
4lapy.pl/ogloszenia/pokaz
psy.pl
mojpupil.pl
karusek.com.pl
czworonogi.net/adopcje

Posted

gdgt napisał(a):
tak tak, to ja, jeszcze dziś wpłacę w imieniu koleżanki, ale starczy tylko na 1 dzień :roll:
z mojej strony akcja plakatowania rozpoczęta, ale nikt mi nie odpowiedział czy wrzucać wiktorka na internetowe strony: 4łapy, czworonogi itp.

Aga, wrzucaj gdzie możesz, błagam :shake: