wanda szostek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Może ktoś mi napisze w skrocie o tym psie , jaki on jest charakter , jak najwięcej informacji oraz gdzie on jest. Nie przekopię się przez tyle stron Quote
supergoga Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Wiktor jest w hoteliku Lavinii - i tylko do końca marca - potem schron i nie chodzi tylko o kasę tylko o brak hoteliku. Najwięcej o psie może napisać doddy, ale ponoć mądry i dobry pies. Ale w schronisku w którym był i z którego dziewczyny go wyciągnęły umierał śmiercią powolną - jeśli znów trafi do schronu - to już będzie pewnie po nim. A tyle dobrego zostało zrobione aby go uratować. Dlaczego tak trudno z tymi domkami.:shake: Quote
asiuniap Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='wanda szostek']Może ktoś mi napisze w skrocie o tym psie , jaki on jest charakter , jak najwięcej informacji oraz gdzie on jest. Nie przekopię się przez tyle stron Wanda tu jest link do allegro. Wejdź i przeczytaj. Tam wszystko pisze o charakterze i w ogóle. http://www.allegro.pl/item88373116_wiktor_psiak_teskniacy_za_domem_ratujmy_go_.html Quote
supergoga Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 To ja się inteligencją wykazałam. Sama go na allegro wstawiałam, a teraz nagle nic nie wiem. No ładnie. Jutro się ładnie ubiore i pójde do lekarza - ortopedy. Z głowa już za póxno. Chyba że amputacja, ale wtedy strasznie mała będę. Quote
asiuniap Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Wiktor jest grzeczny, dobrze dogaduje się z innymi psami, z kotami też ( po okresie próbnym ;) ), mądry, inteligentny, szybko przyswaja komendy, ładnie aportuje, jest nauczony czystości. Quote
gdgt Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 właśnie dokonałam bardzo skromnej wpłaty na wiktorka. Czy ogłoszenia w internecie jeszcze są, czy trzeba je pozakładać jeszcze raz - służę pomocą... No i czy ktoś mógłby wysłać mi plakat na adres gdgt@atomnet.pl ? Quote
asiuniap Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Poszło. Dzięki za wpłatę i rozklejanie plakatu :lol: Quote
anouk92 Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Skoro pieniądze nie są problemem to dlaczego nie można go dać do innego hotelu np. do Otrębusów? Quote
asiuniap Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Z tymi pienędzmi to nie zawsze tak wygląda, jak się wydaje. Bywa, że ludzie oferują pomoc, proszą o nr konta i... cisza. Poza tym, w Otrebusach, Łbiskach nie ma miejsc. A nie chciałabym dawać Witka do budy na łańcuch, on już dużo przeszedł w tym swoim życiu, teraz śpi z doddy w łóżku, każda zmiana to stres, napierw schron, potem hotel w Wyszogrodzie, potem znów jakiś inny hotel, jakby cudem się znalazł (znów stres, nowe warunki itd) i wreszcie docelowy dom? Szkoda psa, już wystarczy strsów dla tego biedaka. Quote
doddy Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Na razie Wiktorek śpi z cioteczką doddy pod kołderką :cool1: Lepiej domu szukajcie a nie kolejnego hotelu. Ciocia ma zamiar chłopaka do domku pod kołderkę oddać a nie do kojca do Otrębusów :eviltong: :lol: Quote
lavinia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Agnieszka Zuzanna Fihel wpłaciła na Wiktorka 60 zł dziękujemy :-) Quote
gdgt Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 tak tak, to ja, jeszcze dziś wpłacę w imieniu koleżanki, ale starczy tylko na 1 dzień :roll: z mojej strony akcja plakatowania rozpoczęta, ale nikt mi nie odpowiedział czy wrzucać wiktorka na internetowe strony: 4łapy, czworonogi itp. Quote
supergoga Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ja wstawiłam Wiktora na allegro, 4łapy, eurocity. Na inne możesz chyba wstawiać. Quote
asiuniap Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 ja wstawilam tutaj, a jeszcze wstawie na to co Supergoga podawała. ogloszenia4lapy.info 4lapy.pl/ogloszenia/pokaz psy.pl mojpupil.pl karusek.com.pl czworonogi.net/adopcje Quote
Bea1 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 a co się dzieje z tym drugim psiakiem ze zdjęcia?:placz: Quote
gdgt Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 hop do góry! czy ktoś zrobił maila przechodniego? Quote
supergoga Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Poproszę o plakacik Wiktorka supergoga@wp.pl Napisała do mnie z allegro Pani z Olsztyna, chce pomóc Wiktorkowi w szukaniu domku. Wyśle jej plakacik, aby rozesłała dalej. Quote
asiuniap Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 gdgt napisał(a):tak tak, to ja, jeszcze dziś wpłacę w imieniu koleżanki, ale starczy tylko na 1 dzień :roll: z mojej strony akcja plakatowania rozpoczęta, ale nikt mi nie odpowiedział czy wrzucać wiktorka na internetowe strony: 4łapy, czworonogi itp. Aga, wrzucaj gdzie możesz, błagam :shake: Quote
asiuniap Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 gdgt napisał(a):hop do góry! czy ktoś zrobił maila przechodniego? Nioe. Nie wiem jak? Umiesz Aga? To zrób plizz. Quote
asiuniap Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Plakacik za chwilkę pojedzie do super ciotki! Quote
Recommended Posts