Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiuniap, wysłałam Ci już mejlika, ale na wszelki wypadek piszę i tu.. Jeszcze raz plakaciki proszę. Doszedł pusty mejl - tzn. z treścią, ale bez plakatów :razz::razz:

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asher, wnyki, wnyki. Wczoraj obserwowałam jednego faceta, bo właśnie powiesiłam plakat, a gościu z psem zaraz podszedł do drzewa. Czaiłam się za krzakami obserwując, ale poczytał i poszedł :mad:
Kasik i Legion, spróbuje zapisać plakaty pod inną nazwą, może wtedy się wyślą.
Dziś napiszę do Lupe z prośbą o banerek .

Posted

Właśnie postawiłam 2 pasjanse na okoliczność Wiktora. Pierwszy - czy w maju znajdzie dom i drugi czy w czerwcu. Oba się nie ułożyły :placz: :placz: :placz:

Posted

ja ustawiałam pasjanse jak miałam sesje na studiach - nigdy nie wychodziły, a jakoś te egzaminy zdawałam...
może ustawiłaś sobie za wysoki poziom? w końcu nie musi to być najtrudniejszy pasjans i najwspanialszy domek...

Posted

[quote name='Legion23']

Czy ktoś może coś wie na temat tego drugiego psiaka? Czy on jest nadal w schronisku?
Od razu przepraszam jeśli gdzieś w wątku jest informacja na jego temat, nie przeczytałam wszystkich stron

Posted

Asiu, kopiujesz sobie banerek z postu Lupe (mozesz to zrobić normalnie, możesz też zacytowac jej posta i wtedy sobie skopiować). Wklejasz do podpisu i gotowe :p
Banerek jest śliczny!!!

Posted

Asia a wejdź w szybkie menue po prawej str. niebieskiego paska, tam wejdź w edytuj opis, skopiuj obrazek Wikusia i wkej właśnie w okno opisu, zapisz zmiany i już. Ja tak zrobiłam, bo ciężko mi z reguły wychodzi praca z komputerami:oops: , a tam jakoś mi sie udało.