asher Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Asiu, KONIECZNIE trzeba zrobić Wiktorkowi nowy plakat, z nowymi zdjęciami... Kasia takie łądne zrobiła, kolorowe, przyciągające wzrok... ;) Quote
asiuniap Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 Asher, tez o tym mślałam. Zrobiłam parę plakatów, zmieniając to górne zdjęcie na to fajne, na którym Wiktuś leży podkulony, ale po wydrukowaniu wyszło nie za bałdzo. Tekstu nie chce zmieniać, bo kilka osób, które dzwoniły mówiły, że wzruszył je tekst. Dziś rozwiesiłam na Kabatach świeże plakaciki, ciekawe ile czasu powiszą :-x Najprawdopodboniej w lipcowym numerze Mojego Psa (wychodzi 27 czerwca) będzie info o Wiktorze, byc może się załapie, kolejka jest. Dostałam też namiary na dziewczynę, która kiedyś proacowała w GW z info, że może napisać artykuł o psiaku. Niestety nie może napisać, bo już nie pracuje, ale może dać ogł. na żółte strony, wyślę je informację. Co jeszcze można zrobić, już nie mam pojęcia :stupid: Quote
joannal Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Wiktor, kto Ci da dom i miłość, przecież musi byc ktoś taki. Quote
asiuniap Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Jest ogłoszenie w GW, zapewne Doddy ogłoszenie w Echu też wyszło. Narazie cisza :ekmm: Quote
joannal Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 No ludzie kochani, coś odczarować tego biedaka trzeba, jak to możliwe, że taka akcja i nie ma jeszcze hepy endu. Bo to, że musi on być to nie może być żadnych wątpliwości. Przecież to cudowny psiak!!! Quote
brazowa1 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 O rany,ja myslalam,ze Wiktor ma juz dom!Oczywiscie,ze go pamietam! Kurcze,ja z kolezanka tez mamy swojego "Wiktora",tylko nasz nazywa sie "Cherlak-Chojrak".Poruszylysmy media,oplakatowalismy wszystkich znajomych.Szukamy.Mamy miejsce,gdzie moze za darmo pomieszkac (kojec na jednostce PSP :lol:) W razie,gdyby nikt w Polsce na nim sie nie poznal,znajdziemy mu kogos za granica. Mysleliscie o tym?Macie jego wstrzasajace zdjecia,potem jaka przeszedl metamorfoze.Moze warto? Quote
asiuniap Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Nikt nie zadzwonił. Asiu, Wiktorka dom chyba naprawdę ktoś zaczarował. Dzieki ogłaszaniu Wiktora już kilka innych bezdomnych psiaków znalazło domy, jakby nie to, to już kompletnie bym się załamała, a tak to pocieszam się myślą, że ogłaszanie go nie poszło na marne. Szkoda tylko, że jego nikt nie chce. Brązowa, myślałam o tym, ale w świetle kolejnych rewelacji na dogo odnośnie domków za granicą, wolę się wstrzymać. Quote
gdgt Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 asiuniap napisał(a):Dzieki ogłaszaniu Wiktora już kilka innych bezdomnych psiaków znalazło domy naprawdę? a jak to było? dawałaś namiary na inne psy? a jak wizyta u wiktorka? Quote
asiuniap Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 gdgt napisał(a):naprawdę? a jak to było? dawałaś namiary na inne psy? Dawałam. Jeśli ktoś mówił po zobaczeniu zdjęć, po wypytaniu, że za duży, że wolałby raczej takiego czy śmakiego, podawałam namiary. Np. wczoraj dostałam smsa od arwenki, że jej znajduś znalazł dom u jednej pani, która na początku była zainteresowana Wiktorem. a jak wizyta u wiktorka? Nie dojdzie do skutku. Dziś zadzwoniłam do pani w kwestii potwierdzenia jutrzejszej wizyty, niestety pani spadły na głowę kłopoty osobiste i odsuwa myśl o przygarnięciu psa na czas nieokreślony. Quote
asiuniap Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Napisał(a) gdgt naprawdę? a jak to było? dawałaś namiary na inne psy? Dawałam. Jeśli ktoś mówił po zobaczeniu zdjęć, po wypytaniu, że za duży, że wolałby raczej takiego czy śmakiego, podawałam namiary. Np. wczoraj dostałam smsa od arwenki, że jej znajduś znalazł dom u jednej pani, która na początku była zainteresowana Wiktorem. Quote
asiuniap Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Eh Wiktorku, nikt już tu do nas nie zagląda :shake: Quote
mosii Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Asiu zaglada, zaglada i szczerze mówiąc zdumiewa mnie fakt, ze ne ma ani jednego tel. w jego sprawie. To jakieś fatum. Quote
gdgt Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 z echa też nikt nie zadzwonił? ja ostatnio każdą wolną chwilę spędzam u wetów na konsultacjach, ale o wiktorku pamiętam! dziś np zauważyłam, że brak ogłoszenia o wiktorku na sggw, choć jeszcze niedawno tam było - powieszę we czwartek! Quote
joannal Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Asia a może jakiś sprawdzony dogomaniak pomógłby Witkusiowi znaleźć kochający domek za granicą, choć nie wierzę żeby tu w Polsce nie było osoby, która by go pokochała bezgraniczną miłością, tylko Oni nie mogą się poprostu "spiknąć" (psiak i człowiek). Szukamy domku kochanemu psiakowi. Quote
asiuniap Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 gdgt napisał(a):dziś np zauważyłam, że brak ogłoszenia o wiktorku na sggw, choć jeszcze niedawno tam było - powieszę we czwartek! Z Echa też, a Doddy mówiła, że w piątek Echo wychodzi. Zresztą to nie ma znaczenia w poniedziałek czy piątek, nie dzwonili i już. Gdzie plakat na sggw zerwany? W klinice malych zwierząt na tej tablicy? W czwartek jeszcze był :mad: Quote
gdgt Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 asiuniap napisał(a):Gdzie plakat na sggw zerwany? W klinice malych zwierząt na tej tablicy? W czwartek jeszcze był :mad: albo zerwany, albo ja przegapiłam (niedowidzę, a pies mnie był ciągnął) w każdym razie powieszę we czwartek wszyscy trzymają kciuki za operację Tusi w czwartek rano Ta dopiero ma przechlapane - kto ją zechce ze trzema łapami? Quote
wandul 66 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :lol: asiuniap , wziąśc go za bardzo nie mogę , ale mogę się dorzucić . Podaj prosze nr konta , bo miałam go od SUPERGOGI , ale moja córka też używa internetu:mad: Quote
asiuniap Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Wandul, hotel jest zasponsorowany do końca maja. Potem już tragedia. Pozwolę sobie zwrócić się do Ciebie z prośbą w czerwcu? Właśnie Wiktuś był ogladany przez dwie panie. Mają dać odpowiedź, ale entuzjazmu w głosie nie czułam, mówiły że mały, że wygląda inaczej niż na zdjęciach, że się zastanowimy. ........................... Quote
gdgt Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 asiuniap napisał(a):Wandul, hotel jest zasponsorowany do końca maja. Potem już tragedia. przecież się dorzucimy! Quote
asher Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Asiu, posłałam ci nowe wersje plakatu Wiktorka. Jeśli uznasz, że jest ok, to może wrzucić go na miau, żeby inni tez mogli pobrać i powywieszać u siebie? Jesli nie wiesz jak, to ja to zrobię i wrzucę link do przyklejonego wątku z plakatami. Warto by też umieścić link w tym temacie, np. w pierwszym poście. No i może zrobić banerki? Tekst z plakatu możnaby też wykorzystać do maila przechodniego... Quote
Recommended Posts