Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiktorku, Szukam, umieszczam, dzwonię po ludziach, rozwieszam ogłoszenia i jeszcze nic? POMÓŻCIE WIKTORKOWI. Wrzucajcie jego post gdzie się tylko da, jak usuną to znowu, aż do skutku. Przecież musi być gdzieś jego nowy dom, jego "człowiek" musimy mu pomóc.

Posted

asiuniap napisał(a):
Wysłałam ogłoszenie do GW, Aga (gdgt) jeśli też wysłałaś to będzie zdublowane:p
Doddy, tamten polsko-austriacki pan nic nie przysłał???:placz:

oczywiście, że umieściłam ogłoszenie, ale tam tak naprawdę nigdy nie można mieć pewności, czy ogłoszenie wyjdzie :angryy: dwa ogłoszenia to większe szanse :cool3:

niezły przystojniak z tego Wiktorka...

Posted

Jak to nie można mieć pewności? :crazyeye: Przecież sms jest płatny :crazyeye: :mad:
Dziś zrobiłam rundkę koło lasu rozwieszając plakaty Miluni. Ostały sie dwa ogłoszenia Wiktorka, spacerowicze już kojarzą o jakiego pieska chodzi ;)
Z obu ogłoszeń sporo fiszek z namiarami jest oderwanych... Oby ostały się do weekendu :kciuki:

Posted

asher napisał(a):
Jak to nie można mieć pewności? :crazyeye: Przecież sms jest płatny

ano właśnie to wszystko wcale nie jest takie proste jak się wydaje....
czasami zdarzają się róże rzeczy z tymi smsami, no ale nie straszę - zazwyczaj jest ok.
wyślę maila do znajomych , którzy myślą o psie, ale jakoś na wiktorka nie zwrócili uwagi...

Posted

Pozwoliłam sobie bezczelnie zadzwonić do tego pana, który oferował pomoc w opłaceniu hoteliku :eviltong: Pan jest chory, nigdzie nie wychodzi i mam się uzbroić w cierpliwość. Trzymam pana za słowo...

Posted

Pani Joasia, która wsparła Wikusia juz dwa razy, ponownie zaoferowała pomoc. Napisze, że potrzebna nadal.
Mam nadzieję, że chory Pan sie wywiąże.
Wymienie fotki w necie na kilka z tych nowych bo są fajne.
MUSI być gdzieś ten dom.