Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Wiktor się zakochał w mojej Brenie :loveu:
Chodzi za nią krok w krok i nikomu nie pozwala do niej podejść.... Wariat

:mad:
no mały, to my tu ci domu szukamy, a ty sobie romansujesz?

Posted

Pani Joanna Rybicka znów wpłaciła na Wiktorka 100 zł :Rose:
Ja dołożyłam od siebie 50,- i dziś przelałam ba konto hotelu.

Byłam na wizji lokalnej w Siestrzeniu. Nie, to nie jest dom dla Wiktorka...

Posted

Kociabanda 100zł
Aganiok 50zł
AleksandraB 30zł

Dorota Płoskonka 200 zł
Beata Milewska 30 zł
Krystyna Siejka 140 zł
Asiuniap 200 zł
Gdgt 60zł
asiuniap 300zł
gdgt 60zł
Mangusta 40 zł
gdgt 20 zł
Dariusz Rybicki 100 zl
p. Karpijewicz 30 zł
asiuniap 70zł
asiuniap 150zł

RAZEM: 1580zł

Wiktor jest u nas od 28.12.05.
Pieniążków wystarcza więc na pobyt do 20.03.06.

Posted

niestety w tym tygodniu ogłoszenie się nie ukazało, ale zamówiłam juz osobiście na za tydzień do żółtych stron. spróbuję też z życiem warszawy...

Posted

Dziś zadzwonił do mnie pan, który będąc na spacerze na Kabatach z własnym psem przeczytał ogłoszenie o Wiktorku i się przejął. Niestety pan nie może wziąć Wiktorka do siebie, natomiast powiedział, że opłaci miesiąc pobytu psiaka w hotelu, żebyśmy mogły spokojnie szukać mu domu. Podałam nr konta do hotelu.
Doddy, jak przyjdzie wpłata daj mi znać, pan prosił o informację, aha, ma obcojęzyczne nazwisko.
Prosiłam go o pomoc w szukaniu mu domu, zarówno w Polsce jak i w Austrii. Obiecał pomóc, zobaczymy...

Posted

Oczywiście jak dojdę to napiszę. Zobaczcie jednak coś dają ogłoszenia rozwieszane. Może w końcu nastało jakies światełk w tunelu dla zakochanego Wiktora.......

Posted

asiuniap napisał(a):
Dziś zadzwonił do mnie pan, który będąc na spacerze na Kabatach z własnym psem przeczytał ogłoszenie o Wiktorku i się przejął.
To sie cudem załapał na ogłoszenie :angryy: Dziś raniutko ponownie je rozwieszałam. Po GODZINIE nie było po większości śladu :angryy: No co za ludzie, kuźwa mać!!!!!! :angryy:
Asia, jeśli mi podrzucisz kolejną partię, to w przyszły weekend też mogę powywieszac (w weekend najwięcej ludzi w lesie jest). I normalnie będę stała obok i pilnowała. A jak ktoś zechce zerwać, to smyczą przez durny łeb zarobi :angryy:

Posted

Asher, dzwonila też jedna pani, też z Lasu Kabackiego :evil_lol: Pani ma propozycję taką, że u nich w pracy są na podwórku 3 psy znajdy, więc może Wiktorka też dokoptować tam. Uff Wiktor z kanapy ciotki Doddy na podwórko, ale każde chęci się liczą. Wysłałam pani ogłoszenie z allegro ze zdjęciami, ma się pytać ludzi. Pomysł z pilnowaniem plakatów i smyczą popieram :evil_lol: Ciekawe, czy ten pan dotrzyma słowa, zobaczymy czy wpłaci, hmmmm.

Posted

Podnoszę fąfla. Doddy, nie masz kogoś na miejscu, kto mógłby cyknąć mu zdjęcia?
Może lavinia przy okazji mogłaby zrobić? Albo jacyś sąsiedzi? Hę? :cool3: