doddy Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Czy są jacyś potencjalni chętni na Wiktora? Quote
supergoga Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 To ja zaraz napisze do tej Pani, która się nim interesowała, czy sprawa aktualna. Ona coś wspominała o początku marca - ale zobaczymy. Quote
jayo Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Doddy, ile pieniazkow Wam trzeba? Jeszcze wszytskiego nie wydalam, moge Wiktora wspomoc, niestety tylko tak.... Info na priv. Quote
doddy Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Całkowite rozliczenie Wiktora: Kociabanda 100zł Aganiok 50zł AleksandraB 30zł Dorota Płoskonka 200 zł Beata Milewska 30 zł Krystyna Siejka 140 zł Asiuniap 200 zł RAZEM: 750 zł Wiktor jest u nas od 28.12.05. Pieniążków wystarcza więc na pobyt do 4 lutego (bez 10zł). Quote
supergoga Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Wiktor jest na allegro cały czas http://www.allegro.pl/item88373116_wiktor_psiak_teskniacy_za_domem_ratujmy_go_.html Jeszcze 2 dni. I potem znów. Jesli coś zmienic w opisie - dajcie propozycję. Napiszę jeszcze raz do osoby deklarującej opieke nad Wikim. 2 osoby go obserwują - tylko gdzie dom?:shake: Quote
asiuniap Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Przekazałam dzis Lavinii wyskrobane przeze mnie 300 zł. Wiktor może być w hotelu do końca marca . Właśnie umieszczam go ponownie na różnych forach, w przyszły piątek (nie ten) ma się ukazać też w Dzienniku Zachodnim dzięki Mosii i Berze. Co z nim będzie :shake: Czy zostanie zatoczone ironiczne koło historii i Wiktor znajdzie się w schronisku, tym razem nie w byle jakim tylko na Paluchu...:crazyeye: Quote
lavinia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 potwierdzam - 300 zł od Asiuniap otrzymałam do rąk własnych. dzięki a może ktoś mógłby zrobić Wiktorowi plakacik ? Asia nie ma takich możliwości Quote
asiuniap Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Wstawiłam Wiktora na ogloszenia4lapy.info 4lapy.pl/ogloszenia/pokaz psy.pl mojpupil.pl karusek.com.pl czworonogi.net/adopcje Niektóre fora są dostępne po zalogowaniu. Czekam na potwierdzenia. Czy ktoś mógłby zrobić plakat Wiktorowi? Quote
mosii Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 asiuniap jestem pewna, że po ogłoszeniu w DZ Wiktorek znajdzie dom:evil_lol: Asiu, do kiedy Wiktor ma opłacony hotel? Quote
asiuniap Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Mosii, obyś była dobrą wróżką ;) Niech sie lavinia wypowie, chyba dalej jest na minusie, skoro było opłacone do 4 lutego, ja wpłaciłam 300,- za 2 tygodnie, to jeszcze niestety brakuje...:shake: Quote
mosii Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Asiu, nie mam teraz czasu czytać całego watku, ale mam pytajnie jaki Wiktorek jest do innych psów?? Quote
asiuniap Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 W porządku. Wporzo do psów i kotów. Oczywiście na początku, jak mówi doddy, psy muszą sobie wypracować consensus :p , ale potem jest bez problemu. Quote
supergoga Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Mam konto na eurocity - to go wstawię zaraz. A jesli ktos może, to jeszcze tu: http://www.szukamdomu.anv.pl/ Ja za chwile jadę do weta z chora suką (własną) i bardzo sie boję. Nie mam na razie głowy na więcej działań. Quote
konisia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Zrobiłam plakat dla Wiktorka. Taki prosty w wordzie, bo stwierdziłam, że lepiej będzie drukować.Tylko nie wiem gdzie to teraz wrzucić, żeby każdy mógł sobie pobrać:oops: Quote
asiuniap Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Konisia dawaj mi na asiuniap@wp.pl :loveu: Quote
asiuniap Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='supergogaA jesli ktos może, to jeszcze tu: http://www.szukamdomu.anv.pl/ Ja za chwile jadę do weta z chora suką (własną) i bardzo sie boję. Nie mam na razie głowy na więcej działań. Czekam na potwierdzenie rejestracji :motz: Gosiu, a co z Twoją sunią się dzieje??? Konisiu, wielkie dzięki :razz: Dobrze zaprezentuj Wiktorka, pliiiiizzzz ;) Quote
supergoga Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Asiuniu - po prostu, przez zaangażowanie się w inne sprawy, inne psiaki - przegapiłam problem własnego psa i dopiero jak cała noc chodził po domu i jęczal z bólu - walnęłam się w łeb. Wszystko wszystkim, ale Lagunka to moja sunia i jest najważniejsza. Teraz za fortunę wykupiłam tone leków - i leczę. Wiktorek juz wszędzie gdzie się da. Szkoda, że osoba która sie na niego umawiała - nawet nie odpisała, że nie bierze psa. Nie lubię ludzi nierzetelnych. Napisałam Ci emaila - nie mam fotek, które miałam wstawić - nie przysłałaś mi (Bambo i Shila) Sorry, że tu, ale nie wiem, gdzie prędzej wejdziesz. Quote
asiuniap Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Zero odzewu. Nikt nie dzwoni :placz: Co będzie z Wiktorem :placz: Konisiu rozmawiałaś z tymi ludźmi? Quote
asiuniap Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Warszawiacy, pomóżcie rozklejać plakaty!!! Quote
konisia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Tak, rozmawiałam, ale pokazywałam kilka psów i spodobał im się też ten straszy z Palucha, który teraz jest u Gamonia. A że ten u Gamonia potrzebuje troszkę czasu na oswojenie, sprawa tak jakby stoi w miejscu, bo oni chcą go poznać:( Quote
supergoga Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Dowiedziałam się z jednego wątku, że hotelik jest tylko do marca, potem nie ma. Co się stanie z Wiktorem. Może tym ludziom powiedzieć, że on ma mało czasu i nie ma się gdzie podziać. Schron go zabije! Boże co robić? Quote
jnk Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Supergoga, też gdzieś przeczytałam, że hotelik będzie likwidowany. Czy dlatego Wiktor ma hotel tylko do marca? Bo jeśli chodzi o brak kasy na jego opłacenie, to proszę konto na priv. Quote
Recommended Posts