asiuniap Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Dzięki cioteczko :lol: Lavinia, jak przedstawia się stan konta Wiktorka? Quote
mangusta Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 O to widzę, że wreszcie zmieniony temat wątku. Wiktorku przydało by się do nowego domku. Quote
asiuniap Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 W górę mądralo. Niebawem zrobię plakaty. Quote
supergoga Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Słuchajcie, może trochę zmienić tytuł i opis w allegro i wstawić inne fotki, np. ta z przyrywaniem noska jest super cudna. 6 osób się gapi. Quote
asiuniap Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Gosiu, masz rację, trzeba zmienić, muszę też zrobić plakaciki... Jeżuuuuu, tyle rzeczy muszę, że już zapominam...:-( Quote
moon_light Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 jeeejuuu jaki sliczny ! cudnie wyszedl na tej focie z lapkami na pysiu ! Quote
jayo Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Lavinia, wysylam troche kaski na Wiktora... Nie wiem na ile starczy, ale do tego czasu moze znajdzie sie ktos z sercem i wolna przestrzenia... daj znac czy doszlo :-) Quote
jayo Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Co z Wiktorem, znalazl juz dom czy przygarnelyscie go na stale ? :-) Quote
supergoga Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Skończyła się aukcja na allegro. Czy wstawiać ponownie? I już chyba nie bardzo ten tytuł - umiera z tęsknoty. Nie można juz chyba tak pisać. Więc jak p[roponujecie - i co mam zrobić. Czekam na decyzję decydentów.:lol: Quote
doddy Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Moim zdaniem akucje wstawiać koniecznie ;) Tylko może teraz z nowymi zdjeciami i tylko dla porównania fotke ze starych czasów :cool1: Quote
supergoga Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Też tak sądzę, czyli biorę sie do roboty. Potem wstawię link. Quote
supergoga Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83006486 Zajrzyjcie, w razie czego piszcie - poprawię. Quote
asiuniap Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Dziekuję Gosiu. Już myślałam, że mam dom dla Wiktora, a tu....goowno. Ostatnio adopcje w ogóle nie idą :placz: Jak tam z kasą? Na pewno wiszę już dużo dziewczynom :placz: Napiszcie, lavinia doddy Quote
asiuniap Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Doddy, jak Wiktorek? Super Ciocia, ktoś w ogóle zagląda na allegro??? Aż się boję pytać ile jestem Wam winna... Lavinia, nie mogę zrobić teraz plakatów, bo wysiadł mi office i nie mam Worda :mad: Może któraś z cioć mogłaby zrobić plakaty? Proooooszę... Quote
supergoga Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Plakatw niestety nie umiem, mam tylko jedna sztampe, która dostałam i przerabiam na potrzeby psiaków. Aukcję obejrzało dotąd 612 osób, a obserwuje 5 osób. Tylko dlaczego sie gapia, a nie dzwonią :mad: . Chyba wszystko siadło, może przez te mrozy. Ale nie trace nadziei, on jest kochany i mądry. Musi w końcu poszukac domku. Quote
doddy Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Wybierzcie zdjęcia i napiszcie tekst a zrobię Wam ogłoszonko. Jakie jest saldo Wiktora trza zapytać lavinię bo ostatnio były problemy z jej kontem. Quote
supergoga Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Czy ktos kontaktował się w sprawie Wiktora - asiuniap - był telefon? Ktos złozył w allegro oferte na niego. Oto adres emailowy tej osoby: greglin@wp.pl Napisałam, że wymagany opisem w aukcji był kontakt przed złożeniem oferty. Może na wszelki wypadek napiszcie do tej osoby - w czym rzecz z adopcją Wiktora. Quote
asiuniap Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Nikt się nie kontaktował. Oczywiście napiszę do tej osoby, oczywiście napiszę tekst do plakatu i wyślę do doddy, oczywiście jestem w depresji i OCZYWIŚCIE szlag mnie trafia :angryy: (uff, muszę sobie ulżyć) Quote
supergoga Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Przepraszam jesli Cię wkułam, nie chciałam. Myślałam, że to może się okazać dobrą wiadomością. Nie gniewaj się, a że masz doły - to natura, ja mam tez i to ogromne.:shake: Quote
asiuniap Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Coś Ty ciocia. W ogóle mnie nie wkułaś.:crazyeye: Wkurzają mnie ludzie, którzy... są jacy są. Wkurza mnie najbardziej moja bezradność, szamotanie się, umawianie z ludźmi, którzy już są chętni, na tak, umawiają się i potem... cisza. Nie mają na tyle odwagi, żeby zadzwonić i powiedzieć sory kobito, ale nic z tego. ja tracę czas, bo w tym momencie mogłabym zrobic coś innego i tak w koło Macieju. Quote
supergoga Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 A mnie na maksa wkuł ten, który założył ofertę na Wiktorka. Dostane szału.Oto jego email: Witam niedawno wróciłem do domu i ze zdziwnieniem stwierdziłem że złożyłem ofertę w aukcji o pieska !!! Nic o tym nie wiem, najprawdopodobniej zrobiła to moja córka Monika, jutro rano sie jej spytam, to jest 9 letnie dziecko i chyba nie do końca zdaje sobie sprawę co czyni. W tym jest także moja wina , bo zostawiłem niezabezpieczone hasło na allegro. Najmocniej przepraszam za całe zamieszanie, ale niestety mam już dwa psy, oba to przybłedy przygarnięte przez córke i jeszcze jeden pies byłby wielkim kłopotem dla nas. Jeszcze raz najmocniej przepraszam i proszę o wyrozumiałosć. Pozdrawiam Gzregorz Oczywiście nie omieszkałam mu we właśiwy spobie sposób odpowiedziec, co myśle o takim podejściu do sprawy - w zasadzie zycze mu, aby córeczka zalicytowała cos "dużego i drogiego" a sprzedający nie odwołał oferty - cyrk na kołach. Broń nas Boże, od ludzkiej lekkomyslności,żeby nie napisać - bezmózgowia. :shake: :angryy: Quote
Recommended Posts