Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 751
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lavinia, wysylam troche kaski na Wiktora... Nie wiem na ile starczy, ale do tego czasu moze znajdzie sie ktos z sercem i wolna przestrzenia... daj znac czy doszlo :-)

Posted

Skończyła się aukcja na allegro. Czy wstawiać ponownie? I już chyba nie bardzo ten tytuł - umiera z tęsknoty. Nie można juz chyba tak pisać. Więc jak p[roponujecie - i co mam zrobić. Czekam na decyzję decydentów.:lol:

Posted

Dziekuję Gosiu. Już myślałam, że mam dom dla Wiktora, a tu....goowno. Ostatnio adopcje w ogóle nie idą :placz: Jak tam z kasą?
Na pewno wiszę już dużo dziewczynom :placz: Napiszcie, lavinia doddy

Posted

Doddy, jak Wiktorek?
Super Ciocia, ktoś w ogóle zagląda na allegro???
Aż się boję pytać ile jestem Wam winna...
Lavinia, nie mogę zrobić teraz plakatów, bo wysiadł mi office i nie mam Worda :mad:
Może któraś z cioć mogłaby zrobić plakaty? Proooooszę...

Posted

Plakatw niestety nie umiem, mam tylko jedna sztampe, która dostałam i przerabiam na potrzeby psiaków.
Aukcję obejrzało dotąd 612 osób, a obserwuje 5 osób. Tylko dlaczego sie gapia, a nie dzwonią :mad: . Chyba wszystko siadło, może przez te mrozy.
Ale nie trace nadziei, on jest kochany i mądry. Musi w końcu poszukac domku.

Posted

Czy ktos kontaktował się w sprawie Wiktora - asiuniap - był telefon?
Ktos złozył w allegro oferte na niego.

Oto adres emailowy tej osoby:

greglin@wp.pl

Napisałam, że wymagany opisem w aukcji był kontakt przed złożeniem oferty. Może na wszelki wypadek napiszcie do tej osoby - w czym rzecz z adopcją Wiktora.

Posted

Nikt się nie kontaktował.
Oczywiście napiszę do tej osoby, oczywiście napiszę tekst do plakatu i wyślę do doddy, oczywiście jestem w depresji i OCZYWIŚCIE szlag mnie trafia :angryy: (uff, muszę sobie ulżyć)

Posted

Przepraszam jesli Cię wkułam, nie chciałam. Myślałam, że to może się okazać dobrą wiadomością.
Nie gniewaj się, a że masz doły - to natura, ja mam tez i to ogromne.:shake:

Posted

Coś Ty ciocia. W ogóle mnie nie wkułaś.:crazyeye: Wkurzają mnie ludzie, którzy... są jacy są. Wkurza mnie najbardziej moja bezradność, szamotanie się, umawianie z ludźmi, którzy już są chętni, na tak, umawiają się i potem... cisza. Nie mają na tyle odwagi, żeby zadzwonić i powiedzieć sory kobito, ale nic z tego. ja tracę czas, bo w tym momencie mogłabym zrobic coś innego i tak w koło Macieju.

Posted

A mnie na maksa wkuł ten, który założył ofertę na Wiktorka. Dostane szału.Oto jego email:

Witam
niedawno wróciłem do domu i ze zdziwnieniem stwierdziłem że złożyłem ofertę w aukcji o pieska !!!
Nic o tym nie wiem, najprawdopodobniej zrobiła to moja córka Monika, jutro rano sie jej spytam, to jest 9 letnie dziecko i chyba nie do końca zdaje sobie sprawę co czyni. W tym jest także moja wina , bo zostawiłem niezabezpieczone hasło na allegro.
Najmocniej przepraszam za całe zamieszanie, ale niestety mam już dwa psy, oba to przybłedy przygarnięte przez córke i jeszcze jeden pies byłby wielkim kłopotem dla nas.
Jeszcze raz najmocniej przepraszam i proszę o wyrozumiałosć.
Pozdrawiam Gzregorz

Oczywiście nie omieszkałam mu we właśiwy spobie sposób odpowiedziec, co myśle o takim podejściu do sprawy - w zasadzie zycze mu, aby córeczka zalicytowała cos "dużego i drogiego" a sprzedający nie odwołał oferty - cyrk na kołach.

Broń nas Boże, od ludzkiej lekkomyslności,żeby nie napisać - bezmózgowia. :shake: :angryy: