Agga Posted December 24, 2004 Author Posted December 24, 2004 Halo A moze by tak po swietach sie spotkac chodz na chwilke....jak znam zycie to sie nam nie uda ot taki mały pesymizm... :lol: Przeca trzeba zgubic kalorie po swiatecznym obzarstwie.... :lol: Quote
Agga Posted December 28, 2004 Author Posted December 28, 2004 No i był mały specerek...Ja, Pay i Agnieszka@bolero 8) Quote
Agga Posted December 29, 2004 Author Posted December 29, 2004 Nie miałam aparatu wiec nie ma zdjec 8) Quote
sh_maniak Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Dziwnie jakoś :-? Poszliście na spacer, a nawet nie daliście znać, że się wybieracie :( Quote
Agga Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 Dziwnie jakoś :-? Poszliście na spacer, a nawet nie daliście znać, że się wybieracie :( bo to był sopacer nie planowany...taki z nienacka... Quote
sh_maniak Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 to jak kiedys zrobicie planowany, dajcie mi znać :) Quote
mrowka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Aggus juz Wy nic z nienacka nie robcie :evilbat: :lol: Quote
Agga Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 sh_maniak oki mrowka....no wiesz...decyzja zapadła wciagu 5 minutek Quote
Agnieszka_Bolero Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Noooo, tak jakoś udało nam się zgrać :) Ale teraz znowu nie będę miała jak się wybrać na spacerek porządny, tylko raz dwa biegiem do parku i z powrotem, resztę moje rodzeństwo będzie musiało "załatwiać", bo mam pełno sprawdzianów i jeszcze będę musiała chodzić na zabiegi "rehabilitacyjne" na kręgosłup i trochę nie będę mogła się ruszać :) oj to dopiero będzie... no ale ferie już niedługo :wink: :lol: paputki Quote
Agga Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Agus spoko jeszcze nie jeden spacerek przednami... Quote
Agga Posted January 12, 2005 Author Posted January 12, 2005 wzasadzie to nie....ale zawsze mozna cos wykombinowac....moze sobota.... Quote
Agnieszka_Bolero Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Ja bardzo chętnie się w sobotę spotkam. Jest tylko jeden warunek od moich rodziców: piesio musi być w domu przed 18.00, bo przychodzą goście. Jeden pan który go zna i bardzo lubi i jego żona, chyba Bolera jeszce nie zna, ale chce poznać, bo mąż jej spokoju nie daje ;) Tak więc jakby się coś szykowało wcześniej to ja się zgłąszam :) Quote
sh_maniak Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 ja będę w piątek znała plany na sobote Quote
Agga Posted January 13, 2005 Author Posted January 13, 2005 AGus no ja mysle ze w spobote np. do południa lub po południu.Zeby jeszcze jasno było...W piatek pay przyjeżdza wiec o jedna osobe wiecej... Tym razem mysle, zeby pojsc na spacerek koło Gorki SMIerci tam jest spory teren do biegania dla piechów. Mysle zeby sie spotkac Albo koło Pawilonu SKAUT albo odrazu koło tej gorki... Sh_maniak czy Cobra tez bedzie na spacerku???? Quote
Janis Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Hej:) To może ja też przyjdę :D Jeśli rzecz jasna mogę :oops: Zwłaszcza, że mieszkam chyba koło górki śmierci (nie miałam pojęcia, że tak się to nazywa :o , no ale też nie mieszkam w Opolu zbyt długo :) ) czy chodzi o tą górkę na przeciwko pętli na Pużaka??? :oops: Quote
Janis Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Doczytałam i nie wiem, czy coś z tego będzie, bo mogę być dopiero po 14-stej :cry:, a tu jakieś plany przedpołudniowe się kroją :cry: Quote
Agga Posted January 13, 2005 Author Posted January 13, 2005 Tak tak to ta gorka... Jeszcze nie ma konkretnej godziny spacerku...ja mysle ze najlepiej po południu czyli gdzies 14.... No kto ma to niech pamieta o chustach dogomaniackich... Quote
Janis Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 aaa to jest szansa, czekam na rozwój tematu :wink: chusty nie mam, ale jak zobaczę gromadę ludzi z psami, to myślę że będę w stanie ją zidentyfikować :wink: Quote
sh_maniak Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Agga napisał(a):Sh_maniak czy Cobra tez bedzie na spacerku????ja nie mam pojęcia Quote
Recommended Posts