C&E` Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Bardzo chętnie:multi: Mam wolny cały tydzień, w niedziele jedziemy na wystawę. Carmen już sporo urosła, zobaczymy jak dogada się z mniejszymi psami, wydaje mi się że nie powinno być problemu, jest przyjazna i ostrożna. Może ktoś jeszcze jest chętny na spacer?? Quote
karola&gacek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 C&E` napisał(a):Bardzo chętnie:multi: Mam wolny cały tydzień, w niedziele jedziemy na wystawę. Carmen już sporo urosła, zobaczymy jak dogada się z mniejszymi psami, wydaje mi się że nie powinno być problemu, jest przyjazna i ostrożna. Może ktoś jeszcze jest chętny na spacer?? O, a gdzie na wystawe? Quote
*Magda* Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 karola&gacek napisał(a):Pamiętam z pokazu was :) Ale musi być już duża! My chętni. Może by tak w przyszłą sobotę nad kanałem? Byśmy poszli wzdłuż wałów w stronę gamajdy. Może ktoś się jeszcze do nas dołączy? C&E` napisał(a):Bardzo chętnie:multi: Mam wolny cały tydzień, w niedziele jedziemy na wystawę. Carmen już sporo urosła, zobaczymy jak dogada się z mniejszymi psami, wydaje mi się że nie powinno być problemu, jest przyjazna i ostrożna. Może ktoś jeszcze jest chętny na spacer?? Ja bym bardzo chętnie dołączyła z Torą, ale ja będę dopiero w PL 2 października :( Może za miesiąc też spacerek?? :) Quote
C&E` Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Do Chorzowa a 18.09 jedziemy do Łodzi, poza tym do końca września mamy dużo wolnego czasu na spacery. Quote
C&E` Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ja bym bardzo chętnie dołączyła z Torą, ale ja będę dopiero w PL 2 października :( Może za miesiąc też spacerek?? :) Byłoby super, Carmen przyda się trochę socjalizacji bo zdziczeje u mnie na wsi. Quote
*Magda* Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 C&E` napisał(a):Byłoby super, Carmen przyda się trochę socjalizacji bo zdziczeje u mnie na wsi. Mojej Torce też ;) Tu gdzie mieszkam nie ma zbyt wielu psich znajomych do zabawy :D Quote
karola&gacek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Nikt nie chce się dołączyć? C&E o której ci pasuje jutro? Z rana? Quote
karola&gacek Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Kurczę głupio tak na ostatnią chwile się umawiać... Chyba to dziś nie wyjdzie, a mi jeszcze Gacek ma problemy z łapą :( Może wymienimy się nr kom by być na bierząco z informacjami bo ja niezbyt mam dostęp do internetu? Quote
C&E` Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ok, zaraz wyślę Ci nr na pw. Może w przyszłym tyg się uda:) Quote
C&E` Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dziewczyny dzięki za spacer, było super pogoda dopisała, psy się wybiegały:) Kilka zdjęć z soboty: Quote
karola&gacek Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Psy zmęczone wróciły więc spacer spacer udany :) A dla nie spostrzegawczych, na tym zdjęciu jest też Gacek! Mogę dwa zdjęcia na facebooka [i może przyszła naszą strone www]? Podpisać jakoś? Quote
*Magda* Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 O jak fajnie :loveu: Ja też bym chętnie się z Wami wybrała :( Quote
C&E` Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='karola&gacek'] A dla nie spostrzegawczych, na tym zdjęciu jest też Gacek! Nie zauważyłam! Dobra zagadka: "Ile psów widzisz na zdjęciu?" :lol: [quote name='karola&gacek']Mogę dwa zdjęcia na facebooka [i może przyszła naszą strone www]? Podpisać jakoś? Pewnie, więcej zdjęć: https://picasaweb.google.com/115617486068389646583/17092011# Quote
karola&gacek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 magdabroy napisał(a):O jak fajnie :loveu: Ja też bym chętnie się z Wami wybrała :( 8-9 października? :) Quote
*Magda* Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Przyjeżdżam do PL 1.10 a 8.10 już wracam z powrotem :placz::placz::placz: Quote
karola&gacek Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 aaaa zapomniałam dodać swoje zdjęcia tutaj! No to pare moich, więcej ich jest na facebooku :) Ale tak dla przypomnienia dodam zdjęcia z pierwszego spotkania Draco i Carmen: i jeszcze takie rozmazane :p Carmen 4mies i dla porównania Carmen i Draco teraz I diablica Iga :D Quote
*Magda* Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Dożyca piękna. To zdjęcia z nad Odry czy kanału Ulgi?? Quote
karola&gacek Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 magdabroy napisał(a):Dożyca piękna. To zdjęcia z nad Odry czy kanału Ulgi?? Byliśmy nad kanałem Quote
merrickmayfair Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Może by jakiś niedzielny spacerek dopóki pogoda dopisuje? :) Quote
C&E` Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Chętnie wybrałabym się z Carmeną. karola&gacek- zdjęcia z pokazów:), super, moje się sformatowały niestety. Jak można znaleźć Cię na fb? Quote
merrickmayfair Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Mi pasuje :) tylko powiedz gdzie ( tak gdzie można dojechać MZK :D ) I mam pytanie...czy Carmen jest spokojna psiną? Bo moja miała ostatnio parę niemiłych sytuacji z różnymi psami i czasem szczerzy ząbki :( próbuję naprawić jej zachowanie i powoli idzie do przodu ale nie gwarantuje jak sie zachowa :( Quote
Recommended Posts