Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo chętnie:multi: Mam wolny cały tydzień, w niedziele jedziemy na wystawę. Carmen już sporo urosła, zobaczymy jak dogada się z mniejszymi psami, wydaje mi się że nie powinno być problemu, jest przyjazna i ostrożna. Może ktoś jeszcze jest chętny na spacer??

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

C&E` napisał(a):
Bardzo chętnie:multi: Mam wolny cały tydzień, w niedziele jedziemy na wystawę. Carmen już sporo urosła, zobaczymy jak dogada się z mniejszymi psami, wydaje mi się że nie powinno być problemu, jest przyjazna i ostrożna. Może ktoś jeszcze jest chętny na spacer??

O, a gdzie na wystawe?

Posted

karola&gacek napisał(a):
Pamiętam z pokazu was :) Ale musi być już duża! My chętni. Może by tak w przyszłą sobotę nad kanałem? Byśmy poszli wzdłuż wałów w stronę gamajdy. Może ktoś się jeszcze do nas dołączy?

C&E` napisał(a):

Ja bym bardzo chętnie dołączyła z Torą, ale ja będę dopiero w PL 2 października :( Może za miesiąc też spacerek?? :)

Posted

Ja bym bardzo chętnie dołączyła z Torą, ale ja będę dopiero w PL 2 października :( Może za miesiąc też spacerek?? :)

Byłoby super, Carmen przyda się trochę socjalizacji bo zdziczeje u mnie na wsi.

Posted

C&E` napisał(a):
Byłoby super, Carmen przyda się trochę socjalizacji bo zdziczeje u mnie na wsi.

Mojej Torce też ;) Tu gdzie mieszkam nie ma zbyt wielu psich znajomych do zabawy :D

Posted

Kurczę głupio tak na ostatnią chwile się umawiać... Chyba to dziś nie wyjdzie, a mi jeszcze Gacek ma problemy z łapą :(
Może wymienimy się nr kom by być na bierząco z informacjami bo ja niezbyt mam dostęp do internetu?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

aaaa zapomniałam dodać swoje zdjęcia tutaj! No to pare moich, więcej ich jest na facebooku :) Ale tak dla przypomnienia dodam zdjęcia z pierwszego spotkania Draco i Carmen:

i jeszcze takie rozmazane :p Carmen 4mies

i dla porównania Carmen i Draco teraz

I diablica Iga :D

Posted

Chętnie wybrałabym się z Carmeną.

karola&gacek- zdjęcia z pokazów:), super, moje się sformatowały niestety. Jak można znaleźć Cię na fb?

Posted

Mi pasuje :) tylko powiedz gdzie ( tak gdzie można dojechać MZK :D )

I mam pytanie...czy Carmen jest spokojna psiną? Bo moja miała ostatnio parę niemiłych sytuacji z różnymi psami i czasem szczerzy ząbki :( próbuję naprawić jej zachowanie i powoli idzie do przodu ale nie gwarantuje jak sie zachowa :(