Franca81 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Hippies napisał(a):Szkoda Franca że Cię nie było :mad: bo chciałam Cię poznać. Agga powiem Ci że psy sie dogadały :cool3: i że ominęły Cię prztulańce :eviltong: Bardzo miło mi było Was poznać: Dariaopole i Madziek :diabloti:, myślę że jeszcze nie raz się spotkamy :cool3: No przyjdzie ta chwila, kiedy dogomaniacy z Opola się razem spotkają. :multi::cool3: Quote
Agga Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 No koniecznie trzeba iść na te gofry:multi: Quote
Agga Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Zgłodniałaś????Ja jestem za:diabloti: Quote
Hippies Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 A reszta ? :mad: Ja niedługo będę miała Melunię na tymczasie więc może taki kontrolowany spacerek ? Zabrałabym psiury to by się wybiegały, a przy okazji ciocia Agga piękne fotki zrobi malutkiej, żeby szybko domek znalazła. Albo mam inny pomysł Agga, Franca, Madziek, Daria i kto jeszcze ma ochotę - przyjechałybyście do mnie do Niemodlina i tu byśmy poszalały :diabloti: Quote
Franca81 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ja jestem jak najbardziej za. :drink1::cunao: Tylko kiedy? :cool3: Bo ja niedługo zacznę pracę, więc troszkę mi się pozmienia. A weekendy mam coraz bardziej zajęte. :cool3::lol: Quote
Hippies Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Agga']No właśnie tylko kiedy???? 8.12 - Pasuje Wam ? :mad: i nie przyjmuję sprzeciwów !!! Quote
Agga Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Hippies']8.12 - Pasuje Wam ? :mad: i nie przyjmuję sprzeciwów !!! Mam zajęcia i jest u mnie TZ wiec jesli spotkanie to w OPOLU Quote
Jusia_P Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ja dopiero teraz przeczytałam pw o tym poście... oryginalnie jestem z opola, z zwm'u ale aktualnie mieszkam w rudzie ślaskiej... w opolu jestem co jakiś czas, na weekend u mamy... tylko, że moja psina nie nadaje się na spacery... 27 grudnia bedie miała 14 urodziny i na takie mrozy już się nie nadaje, ogólnie szybko się męczy wiec tylko na krótki spacerek pod blokiem... poza tym prawie nie widzi i nie słyszy wiec tylko na smyczy... ale jeśli ustalicie jakiś termin, jak będę w opolu to się pisze :) Quote
Franca81 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 ,Agga napisał(a):Mam zajęcia i jest u mnie TZ wiec jesli spotkanie to w OPOLU U mnie też TZ będzie. :cool3: Jusia_P - ja też bez psa (Agga też). Nie trzeba przychodzić z futrzakiem. My na przykład podtrzymujemy tradycję i przychodzimy. :cool3: Quote
Hippies Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No to w takim razie proszę o propozycję terminu :cool3: żeby wszystkim pasowało ;) Quote
flashka-g Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Hippies napisał(a):8.12 - Pasuje Wam ? :mad: i nie przyjmuję sprzeciwów !!! a ja znowu cos...;/ jestem wtedy w Hiszpani na wystawie:roll: Quote
Agga Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Flashka no zlituj się:mad: Kiedy ty masz jakieś wolne?? 8.12 - Pasuje Wam ? Pasuje. Ale o 15;00 muszę być na zajęciach Quote
dariaopole Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 ja najchętniej to umówiłabym się z wami na piwo, bo wieczorem mam najwięcej czasu :evil_lol: u mnie 8 odpada - pracuje do 16.30 :placz: Quote
Hippies Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ja mogę się dopasować :cool3: Zabiorę Maksa do PKS-u :eviltong: On woli takie duże auta :diabloti: Muszę pomyśleć o kupnie takiego :cool3: bo w takich dużych nie piszczy, nawet jak siedzi na podłodze :diabloti: Quote
flashka-g Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Agga napisał(a):Flashka no zlituj się:mad: Kiedy ty masz jakieś wolne?? Pasuje. Ale o 15;00 muszę być na zajęciach Sama bym chciala umiec sobie odpowiedziec na to pytanie:) Teraz mam jeszcze pelno nowych obowiazkow.:roll: Quote
Agga Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Niestety mój tez nie przyjeżdża dzisiaj Więc idę na zajęcia:-( Quote
BeaC Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 .....8.12 la mnie odpada.............nie mam transportu do Opola............a dwa razy w ciągu dnia PKS-em nie mam zamiaru dojeżdzać:cool1: ale na mnie nie patrzcie....................ja rzadko mogę:eviltong: Quote
Hippies Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Boshe !!! Ludzie !!! Hop Hop Hop !!! :shake: Ponad miesiąc i nikt tu nie zagląda :mad: Quote
Hippies Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 A masz jakąś propozycję :cool3: Bo ja mogę w następny weekend :diabloti: Quote
Agga Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 W następny weekend mam zajęcia:mad: Quote
Hippies Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Korekta - NIE MOGĘ - szkoła :roll: - jakoś wyleciało mi to z głowy :oops: Quote
Recommended Posts