Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hippies napisał(a):
Szkoda Franca że Cię nie było :mad: bo chciałam Cię poznać.
Agga powiem Ci że psy sie dogadały :cool3: i że ominęły Cię prztulańce :eviltong:
Bardzo miło mi było Was poznać: Dariaopole i Madziek :diabloti:, myślę że jeszcze nie raz się spotkamy :cool3:

No przyjdzie ta chwila, kiedy dogomaniacy z Opola się razem spotkają. :multi::cool3:

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

A reszta ? :mad: Ja niedługo będę miała Melunię na tymczasie więc może taki kontrolowany spacerek ? Zabrałabym psiury to by się wybiegały, a przy okazji ciocia Agga piękne fotki zrobi malutkiej, żeby szybko domek znalazła. Albo mam inny pomysł Agga, Franca, Madziek, Daria i kto jeszcze ma ochotę - przyjechałybyście do mnie do Niemodlina i tu byśmy poszalały :diabloti:

Posted

Ja jestem jak najbardziej za. :drink1::cunao:

Tylko kiedy? :cool3:

Bo ja niedługo zacznę pracę, więc troszkę mi się pozmienia. A weekendy mam coraz bardziej zajęte. :cool3::lol:

Posted

[quote name='Hippies']8.12 - Pasuje Wam ? :mad: i nie przyjmuję sprzeciwów !!!

Mam zajęcia i jest u mnie TZ wiec jesli spotkanie to w OPOLU

Posted

ja dopiero teraz przeczytałam pw o tym poście... oryginalnie jestem z opola, z zwm'u ale aktualnie mieszkam w rudzie ślaskiej... w opolu jestem co jakiś czas, na weekend u mamy... tylko, że moja psina nie nadaje się na spacery... 27 grudnia bedie miała 14 urodziny i na takie mrozy już się nie nadaje, ogólnie szybko się męczy wiec tylko na krótki spacerek pod blokiem... poza tym prawie nie widzi i nie słyszy wiec tylko na smyczy...
ale jeśli ustalicie jakiś termin, jak będę w opolu to się pisze :)

Posted

,

Agga napisał(a):
Mam zajęcia i jest u mnie TZ wiec jesli spotkanie to w OPOLU

U mnie też TZ będzie. :cool3:

Jusia_P - ja też bez psa (Agga też). Nie trzeba przychodzić z futrzakiem. My na przykład podtrzymujemy tradycję i przychodzimy. :cool3:

Posted

Ja mogę się dopasować :cool3: Zabiorę Maksa do PKS-u :eviltong: On woli takie duże auta :diabloti:
Muszę pomyśleć o kupnie takiego :cool3: bo w takich dużych nie piszczy, nawet jak siedzi na podłodze :diabloti:

Posted

Agga napisał(a):
Flashka no zlituj się:mad:
Kiedy ty masz jakieś wolne??

Pasuje. Ale o 15;00 muszę być na zajęciach

Sama bym chciala umiec sobie odpowiedziec na to pytanie:) Teraz mam jeszcze pelno nowych obowiazkow.:roll:

Posted

.....8.12 la mnie odpada.............nie mam transportu do Opola............a dwa razy w ciągu dnia PKS-em nie mam zamiaru dojeżdzać:cool1:

ale na mnie nie patrzcie....................ja rzadko mogę:eviltong:

• 1 month later...