Hippies Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 No wiesz on jest ugodowy :diabloti: zawsze może cię trochę pociągać :diabloti: Quote
Franca81 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='Hippies']Ps. Ewntualnie mogę Wam pożyczyć koty na smyczy :eviltong: i wszyscy będą zadowoleni :multi: Luzik ja sobie pożyczę od Chrześniaka taką drewnianą biedronkę na sznurku... Quote
Goldenka 02 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ja też mieszkam w Opolu (jestem siostrą "tylko psy") :) Quote
Agga Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Hippies']Jak to nie masz psa ??? :mad::mad::mad: A mój Makuś ??? :cool3: No kochana - Maks powiedział że masz po premii w całusach :diabloti: NO tak masz racje. Twój Maks:diabloti: Quote
Agga Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Widzę, że zegar zaszalał. No to kiedy i gdzie spacerek. majorka a dokładnie w jakiej dzielnicy Opola mieszkasz. Mój TZ byłby zachwycony gdyby mógł Twego psiaka zobaczyć:loveu: Wiesz on zakochany w tej rasie:diabloti: Quote
Franca81 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Jeszcze na wątek trzeba zaciągnąć Darię i Magdę. One mają po kilka sztuk więc jak coś to się podzielą. ;) Quote
Agga Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 No to je ściągnij :D A ja wieczorem przelecę listę osób z Opola. To zawsze działa.:cool3: Quote
BM. Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja niestety na razie nie mogę :( Brak czasu z powodu matury. No a psinek ostatnio się nachorował, więc strasznie długie spacerki odpadają. Jednak codziennie z nim wychodzę i stopniowo zwiększam dystans więc zobaczymy za miesiąc :P PS: Ze spacerkami bardzo fajny pomysł :) Quote
koduchaben Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Agga ja aktualnie mieszkam w Kielcach, w Opolu jest mój dom rodzinny, dlatego nie ma szans na wspólny spacer, chyba że w okolicy świąt. Quote
BeaC Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 .............ja aktualnie nie mieszkam już w Opolu, ale jestem tutaj codziennie no może prócz poniedziałków więc.....mogłabym spróbować ale musiała by być to niedziela i nie wiem czy moja Luśka się jeszcze nadaje bo z racji wyprowadzki na wieś nie ma kontaktów z innymi psami:placz::placz::placz::placz: Quote
flashka-g Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ja mam 3 kołtuny ale zaden sie na spacer nie nadaje, chyba ze pudla wezme ale nie za bardzo on cos ostatnio w kontaktach z obcymi psami- wampir maly. Chyba sie wiekiem obnosi:) U mnie z czasem tez ciezko, w tygodniu w zajecia w weekend wystawy. Jak podacie jakas dokladna date to bede mogla cos powiedziec czy dam rade.;) Quote
Agga Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Zaraz się okaże franca, że spotkamy się dwie i to bez psów:evil_lol: Quote
Franca81 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Agga']Zaraz się okaże franca, że spotkamy się dwie i to bez psów:evil_lol: :drink1: Przejmujesz się? Więcej dla nas zostanie. :evil_lol: Ale zależy o jakim dniu mówimy bo ja w czwartek jade do Wawy. :loveu::diabloti: Quote
Hippies Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 A sobota ? albo niedziela ? :cool3: Zapakowałabym Maksa do PKS i byśmy was nawiedzili. Tylko nie wiem jak Maks w takich pojazdach będzie się zachowywał :diabloti:. Quote
Franca81 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Hippies']A sobota ? albo niedziela ? :cool3: Zapakowałabym Maksa do PKS i byśmy was nawiedzili. Tylko nie wiem jak Maks w takich pojazdach będzie się zachowywał :diabloti:. W ten weekend niestety ja odpadam. Quote
BeaC Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ....no ja w soboty każda bo niestety pracuję:angryy: ale niedziela.czemu nie:p Quote
Agga Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='Hippies']A sobota ? albo niedziela ? :cool3: Zapakowałabym Maksa do PKS i byśmy was nawiedzili. Tylko nie wiem jak Maks w takich pojazdach będzie się zachowywał :diabloti:. Kochana niedziela?? Franca pójdziemy sobie na gorfy:eviltong: Quote
Franca81 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='Agga']Kochana niedziela?? Franca pójdziemy sobie na gorfy:eviltong: :siara: A ja się odchudzam... Więc wyjdzie mi to na dobre. No ale smaka i tak mi narobiłaś :mad: Quote
Hippies Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Franca81 napisał(a):No ale smaka i tak mi narobiłaś :mad: Nie tylko Tobie :mad::diabloti::mad: Quote
Franca81 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Hippies napisał(a):Nie tylko Tobie :mad::diabloti::mad: :mad::mad::mad: To co z tym fantem zrobimy? :cool3: Quote
Hippies Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Ja będę z Maksem w sobotę :cool3: na spotkaniu z Arią :diabloti: co wy na to? Mam nadzieje, że ktoś się dołączy do nas :cool3:. Quote
Agga Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 OOO której jedziesz???????????????????? Błagam daj mi znać na komórkę bo ja z doskoku tu jestem i nie wiem kiedy zajrzę! Quote
Hippies Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Szkoda Franca że Cię nie było :mad: bo chciałam Cię poznać. Agga powiem Ci że psy sie dogadały :cool3: i że ominęły Cię prztulańce :eviltong: Bardzo miło mi było Was poznać: Dariaopole i Madziek :diabloti:, myślę że jeszcze nie raz się spotkamy :cool3: Quote
Agga Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Cieszę się, że psy sie dogadały No pewnie, że się spotkamy. Quote
Recommended Posts