Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Joasia-Opole napisał(a):
Aha, mam prośbo-pytanie, czy ktoś nie miałby pożyczyć transporterka, bo muszę koty zawieźć na sterylizację, a nie mam w czym, a z okazji psa i sterylki, kasy trochę brak jeszcze na kupno. Będę wdzięczna, proszę :modla:

Ja niestety nie mam :( , mam tylko wielką klatkę dla psów na wystawy.

Posted

ASia ona jest piekna...jeszcze powiedz jak ma na imie bo chyba przeoczyłam...tzn domowe imie
Niestety z klatka na kota nie pomoge bo nie mam takiej...

Posted

W domu wołamy na nią Sindi, ale córka (2.5 roku) jak ktoś obcy się pyta o imię psa to mówi, że Cinderella.

Powiedzcie jak nauczyć ją jeść suchą karmę, skubnie kilka chrupek przez cały dzień (dzisiaj sprawdzałam, ale przecież nie mogę jej dłużej głodzić) i idzie sobie. Z ręki też nie chce, ona chyba nie lubi chrupać, bo namoczone wcina.

Dam jakoś radę z kotami, po prostu dziecko dam do mamy, a ja posiedzę u weta i będę ich pilnować jak długo będzie trzeba, żeby mu nie łaziły, bo koszyk mam, ale otwarty.

Posted

Jeśli chodzi o karmę, to właśnie kilka osób (w tym dwaj weci) mówiło, że powinna już jeść suchą. Ale ja jej dalej zalewam, jak nie chce suchej to nie, mi jest wszystko jedno.

A koty już po sterylce, jakoś poszło. Byłam z nimi w "Centaurze" na Niemodlińskiej, fajny facet, nazywa się Damian Lustig, znalazłam go przypadkiem jak chodziłam po wetach w związku z akcją sterylizacji i spodobał mi się :wink: I ładnie zrobił małe, nie są tak pociachane jak moje dwie starsze kotki.

Posted

No, kociaki czują się super, pies rośnie jak na drożdżach, ja w końcu poszłam do fryzjera, wszystko super się układa, a i na spacerki już za kilka dni będziemy mogli chodzić, myślę że znajdzie się ktoś chętny na spacer w czasie ferii.
Zdrowiej Aga, zdrowiej :D

A i wklejam moje zdjęcie z Cindi, można zobaczyć jaka ona już duża (zwłaszcza zwróciłam na to uwagę, bo dzisiaj widziałam yorka w jej wieku, to dopiero kontrast był, a to przecież maleństwo dwumiesięczne), no i muszę się pochwalić nową fryzurą, bo w razie spotkania nikt mnie nie pozna.
Mąż robił to zdjęcie i oczywiście obciął suni pupcię i nie pokazał mordki, ale coż ... uczy się :D

Posted

O kurcze Asia nie poznałam cie dziewczyno :oops: :lol:
Super wygladasz...

Sunia pieknie rosnie...

Tak zdrowieje jak cholera teraz na bank mam grype :cry:

Posted

teraz to ja chora jestem ...grrrr.... :evilbat:

A ty długo jeszcze będziesz tak chorować?? Kobieto, zdrowiej!! Ciepłe mleko z miodem i czosnkiem wypij, posmaruj się jakąś maścią rozgrzewającą, wypoć się przez noc i potem to już tylko z górki.

U mnie w domu już wszyscy zdrowi, a leciało po kolei po całej rodzince (nawet po babciach :( ).

Posted

[quote name='Agnieszka&Bolero']

teraz to ja chora jestem ...grrrr.... :evilbat:

A ty długo jeszcze będziesz tak chorować?? Kobieto, zdrowiej!! Ciepłe mleko z miodem i czosnkiem wypij, posmaruj się jakąś maścią rozgrzewającą, wypoć się przez noc i potem to już tylko z górki.

U mnie w domu już wszyscy zdrowi, a leciało po kolei po całej rodzince (nawet po babciach :( ).

Dla Aggi najlepszym lekarstwem będzie Pay :wink:

Posted

sh_maniak napisał(a):

hehehe nie mogłas lepiej trafic... :lol:

mam nadzieje, ze sie z nim spotkam...

Posted

Agga napisał(a):
sh_maniak napisał(a):

To jeszcze Cie nie przyjechał wyleczyć :o

Pay wstydddddddddddddddddd :evilbat:

Posted

[quote name='sh_maniak'][quote name='Agga'][quote name='sh_maniak']Dla Aggi najlepszym lekarstwem będzie Pay :wink:

To jeszcze Cie nie przyjechał wyleczyć :o

Pay wstydddddddddddddddddd :evilbat:

Ano nie przyjechał :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

CHLIP!!!!!!!!!!!! to jest moja rozpacz!!

Ma ktos cos do smarkania??? :lol: troszkem sie zaglutałam :lol: :oops:

Posted

No ja niby miałam mieć trochę luzu i sobie nareszcie odpocząć, ale póki co to jeste nie wyspana i nie zdążyłam zrobić nawet połowy tego co zaplanowałam........
Ehh....
I na spacerki też nie możemy za bardzo chodzić bo Bolero ma jakąś infekcję ucha i wlewamy mu do niego jakieś lekarstwa i je czyścimy i lekarz powiedział żeby lepiej nie przebywał długo na dworze. :( :roll: