sh_maniak Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Joasia-Opole napisał(a):Aha, mam prośbo-pytanie, czy ktoś nie miałby pożyczyć transporterka, bo muszę koty zawieźć na sterylizację, a nie mam w czym, a z okazji psa i sterylki, kasy trochę brak jeszcze na kupno. Będę wdzięczna, proszę :modla: Ja niestety nie mam :( , mam tylko wielką klatkę dla psów na wystawy. Quote
Agnieszka_Bolero Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Przykro mi. :( Ja nawet dla psa nia mam klatki (nie żeby była potrzebna :wink: ), a co dopiero dla kota ... Quote
Agga Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 ASia ona jest piekna...jeszcze powiedz jak ma na imie bo chyba przeoczyłam...tzn domowe imie Niestety z klatka na kota nie pomoge bo nie mam takiej... Quote
Joasia-Opole Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 W domu wołamy na nią Sindi, ale córka (2.5 roku) jak ktoś obcy się pyta o imię psa to mówi, że Cinderella. Powiedzcie jak nauczyć ją jeść suchą karmę, skubnie kilka chrupek przez cały dzień (dzisiaj sprawdzałam, ale przecież nie mogę jej dłużej głodzić) i idzie sobie. Z ręki też nie chce, ona chyba nie lubi chrupać, bo namoczone wcina. Dam jakoś radę z kotami, po prostu dziecko dam do mamy, a ja posiedzę u weta i będę ich pilnować jak długo będzie trzeba, żeby mu nie łaziły, bo koszyk mam, ale otwarty. Quote
Agnieszka_Bolero Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Możliwe, że karma drażni jej jakoś dziąsła i dlatego nie ma ochoty jej jeść Poza tym z tego co wiem to szczeniaki nie powinny jeść suchej karmy tylko namoczoną i juz rozmiękłą. Ona dobrze wie co robi :wink: Quote
Agga Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 Asia Aga ma chyba racje co do suchej karmy..... A z kotem dasz rade...a powiedz gdzie z nim jedziesz do weta... Quote
Joasia-Opole Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Jeśli chodzi o karmę, to właśnie kilka osób (w tym dwaj weci) mówiło, że powinna już jeść suchą. Ale ja jej dalej zalewam, jak nie chce suchej to nie, mi jest wszystko jedno. A koty już po sterylce, jakoś poszło. Byłam z nimi w "Centaurze" na Niemodlińskiej, fajny facet, nazywa się Damian Lustig, znalazłam go przypadkiem jak chodziłam po wetach w związku z akcją sterylizacji i spodobał mi się :wink: I ładnie zrobił małe, nie są tak pociachane jak moje dwie starsze kotki. Quote
Agga Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 A ja chora to nawet na spacerk nie mozna pojsc... Asia czyli kotek juz nie kotek :lol: Quote
Joasia-Opole Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 No, kociaki czują się super, pies rośnie jak na drożdżach, ja w końcu poszłam do fryzjera, wszystko super się układa, a i na spacerki już za kilka dni będziemy mogli chodzić, myślę że znajdzie się ktoś chętny na spacer w czasie ferii. Zdrowiej Aga, zdrowiej :D A i wklejam moje zdjęcie z Cindi, można zobaczyć jaka ona już duża (zwłaszcza zwróciłam na to uwagę, bo dzisiaj widziałam yorka w jej wieku, to dopiero kontrast był, a to przecież maleństwo dwumiesięczne), no i muszę się pochwalić nową fryzurą, bo w razie spotkania nikt mnie nie pozna. Mąż robił to zdjęcie i oczywiście obciął suni pupcię i nie pokazał mordki, ale coż ... uczy się :D Quote
Agnieszka_Bolero Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Mąż robił to zdjęcie i oczywiście obciął suni pupcię i nie pokazał mordki, ale coż ... uczy się A tam, zdjęcie super. Ładna fryzura :D Bardzo chętnie będzemy chodzić na spacerki :D Quote
Agga Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 O kurcze Asia nie poznałam cie dziewczyno :oops: :lol: Super wygladasz... Sunia pieknie rosnie... Tak zdrowieje jak cholera teraz na bank mam grype :cry: Quote
sh_maniak Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Kiedy spacerek com :angel: Mam teraz z tydzień wolniejszy :wink: Quote
Agnieszka_Bolero Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Mam teraz z tydzień wolniejszy No a ja wręcz przeciwnie :-? Ale może w czwartek uda mi się "wyrwać" na mały spacerek. Jeszcze się odezwę :) Quote
Agga Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 teraz to ja chora jestem ...grrrr.... :evilbat: Quote
Agnieszka_Bolero Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 teraz to ja chora jestem ...grrrr.... :evilbat: A ty długo jeszcze będziesz tak chorować?? Kobieto, zdrowiej!! Ciepłe mleko z miodem i czosnkiem wypij, posmaruj się jakąś maścią rozgrzewającą, wypoć się przez noc i potem to już tylko z górki. U mnie w domu już wszyscy zdrowi, a leciało po kolei po całej rodzince (nawet po babciach :( ). Quote
sh_maniak Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 [quote name='Agnieszka&Bolero']teraz to ja chora jestem ...grrrr.... :evilbat: A ty długo jeszcze będziesz tak chorować?? Kobieto, zdrowiej!! Ciepłe mleko z miodem i czosnkiem wypij, posmaruj się jakąś maścią rozgrzewającą, wypoć się przez noc i potem to już tylko z górki. U mnie w domu już wszyscy zdrowi, a leciało po kolei po całej rodzince (nawet po babciach :( ). Dla Aggi najlepszym lekarstwem będzie Pay :wink: Quote
Agga Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 sh_maniak napisał(a):Dla Aggi najlepszym lekarstwem będzie Pay :wink: hehehe nie mogłas lepiej trafic... :lol: mam nadzieje, ze sie z nim spotkam... Quote
sh_maniak Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Agga napisał(a):sh_maniak napisał(a):Dla Aggi najlepszym lekarstwem będzie Pay :wink: hehehe nie mogłas lepiej trafic... :lol: mam nadzieje, ze sie z nim spotkam... To jeszcze Cie nie przyjechał wyleczyć :o Pay wstydddddddddddddddddd :evilbat: Quote
Agga Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='Agga'][quote name='sh_maniak']Dla Aggi najlepszym lekarstwem będzie Pay :wink: hehehe nie mogłas lepiej trafic... :lol: mam nadzieje, ze sie z nim spotkam... To jeszcze Cie nie przyjechał wyleczyć :o Pay wstydddddddddddddddddd :evilbat: Ano nie przyjechał :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: CHLIP!!!!!!!!!!!! to jest moja rozpacz!! Ma ktos cos do smarkania??? :lol: troszkem sie zaglutałam :lol: :oops: Quote
Agga Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 HEY ludziska co uwas... No u CObry to wiem, bo sie dzis zameldował a u reszty??? Quote
Agnieszka_Bolero Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 No ja niby miałam mieć trochę luzu i sobie nareszcie odpocząć, ale póki co to jeste nie wyspana i nie zdążyłam zrobić nawet połowy tego co zaplanowałam........ Ehh.... I na spacerki też nie możemy za bardzo chodzić bo Bolero ma jakąś infekcję ucha i wlewamy mu do niego jakieś lekarstwa i je czyścimy i lekarz powiedział żeby lepiej nie przebywał długo na dworze. :( :roll: Quote
Agnieszka_Bolero Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 A w niedzielę jedziemy na wystawę championów do Leszna więc proszę trzymajcie kciuki :oops: Quote
Agnieszka_Bolero Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Ha ha!! A ja już nie jestem Amatorem :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :D :D Quote
Recommended Posts