Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 792
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie zdjeciaa!! :angel: :angel:
Aggus jak moglas Sarci zalozyc kaganiec :( Niedobra panciaa!! :evilbat: Bienda Sarciaa :calus:
Zdjeciaa super!! Tez bym chetnie wybrala sie na taki spacerek :(

Posted

Będziecie może na opolskiej wystawie w kwietniu? Ja będę brała udział w międzynarodówce (sobota i niedziela) i w klubówce gończych (w niedzielę). Będę miała taki mały maraton :D i jeszcze chcę zorganizować jakiś mały spacerek z innymi rr-ami. Mam nadzieję, że będzie super zabawa :D Chcę ich wziąć pod "Górkę Śmierci". Bawiące się stadko rr-ów to niesamowity widok więc może przyjdziecie, co? :D

Posted

Joasia-Opole napisał(a):
Czy ktoś z Opolan jedzie na wystawę do Głogowa w tę niedzielę?

Więc ja jadę i Cobra też jedzie :D
Będe przy huszczym ringu, duża klatka z rudym i czarnym sh :D

W Opolu na wystawie mam zawsze sporo zamieszania, ale łatwo mnie znaleźc bo prócz pracy hendlera husky w ringu, jestem w pracy na ringu głównym przez obydwa dni (czerwona marynarka, z plakietka komitet organizacyjny :lol: ).

Posted

W Głogowie czy w Opolu? Będziesz się w ogóle w tym roku na jakieś wystawy wybierać? Może ja też tam będę... Mam zamiar być już w lutym w Lesznie, potem w marcu Katowice, kwiecień Opole, potem może w czerwcu Kraków...
Będziesz gdzieś? :D