majuska Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Figuniu allegro piękne, bardzo dziękujemy:loveu: Co zrobić... Kora to nie pierwszy i nie ostatni pies który nie za bardzo toleruje inne zwierzaki, z drugiej strony , przecież psy często czując sie w nowych domach kochane i bezpieczne zmieniaja się bardzo....Do ludzi i dzieci jest na pewno w porządku. Figuniu!!! Zmień nazwę miejscowości gdzie Kora przebywa . To Boguchwała!! Nie wiem , czy mi to gdzieś wcześniej umknęło...:shake: Quote
karolciasz28 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 majuska napisał(a):NO super:crazyeye::loveu: Pierwszy raz przeczytałam Kora Marzenie:shake::splat: Ja też tak przeczytałam:evil_lol: Ale ona niestety marznie...:shake::shake: Quote
Nikandra35 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 śliczna niunia :-( dziewczyny dopiszcie na allegro że jest albo zostanie wysterylizowana wrzucę ja później do nas na forum Quote
figa33 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Boguchwała ....zmienione swoja drogą nazwa trafiona dla biedaków co znalazły tam schronienie Quote
Soema Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Agresja Kory jest pewna? Wszystkie DT są zazwyczaj z psami...:shake: Quote
majuska Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 No raczej nie można zagwarantowac, że będzie zgoda z innymi tymczsowiczami, są psy które akceptuje , a są takie, że nie...:shake: Quote
figa33 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 majuska napisał(a):Figuniu allegro piękne, bardzo dziękujemy:loveu: Co zrobić... Kora to nie pierwszy i nie ostatni pies który nie za bardzo toleruje inne zwierzaki, z drugiej strony , przecież psy często czując sie w nowych domach kochane i bezpieczne zmieniaja się bardzo....Do ludzi i dzieci jest na pewno w porządku. Figuniu!!! Zmień nazwę miejscowości gdzie Kora przebywa . To Boguchwała!! Nie wiem , czy mi to gdzieś wcześniej umknęło...:shake: zastanawiałam się skąd mi się wzięły te Boguszyce...:splat: a to przecież dla Rikiego rudziaszka , z mojego podpisu intensywnie zbieramy pieniądze na hotel , a on jest w Boguszycach , u B.Wahl....:shake: to taki mały off topic :cool3: wybaczcie... Quote
majuska Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 No i mam pytanko o sunię...ale na razie nie zapeszam. Trzymajcie ciotki kciukasy!!!! a tymczasem zapraszam do Fiszuni: http://www.dogomania.pl/forum/f28/fiszka-wciaz-nieodkryty-skarb-moze-byc-wlasnie-twoj-orzechowce-172383/ Quote
Dzika_Figa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Trzymamy. I pomierzcie ją mimo wszystko, mam nadzieję, że sie jej kubraczek nie przyda i będzie dla inneo boksera. A jak Fibi ? Też czegoś potrzebuje, prawda? I te dwie malutkie... Quote
majuska Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Pamiętam o pomiarach...ale kurna niewyróbka czasowa:shake: poprawię się jak tylko szybko się da:roll: Quote
Becia66 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 majuska napisz cos więcej....Z zapeszaniem to nie ma nic wspólnego bo albo ją wezmą albo nie. Czy rozmowa była poważna czy tyolko sobie takie gdybanie? Quote
majuska Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 No to dobra już moge pisać bo wiem coś konkretnego....( wczoraj tylko wstępne maile były;) ) Dzwoniła pani z Warszawy ( mieszka na starej Pradze ), wypatrzyła nasza boksie na allegro i sie jej bardzo spodobała. Pani mieszka w kamienicy, sama z prawie dorosłą córką, niedawno odeszła ich suczka , miała 14 lat ( terierka rosyjska ) nie mają innych zwierzaków, są zdecydowane. Nieopodal jest duży park na spacery. Czekaja na kogoś kto ich odwiedzi w ramach wizyty przedadopcyjnej i już zapraszają na poadopcyjne. W razie czego bedzie też potrzebny transport bo pani twierdzi , że jej samochód nie dojedzie do Rzeszowa;):lol: No i co Wy na to? Quote
Becia66 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 brzmi obiecująco tylko znowu ten nieszczęsny transport..... No i oczywiście trzeba sprawdzić domek, nie znam nikogo z Pragi ale pewnie jakies dziewczyny są na dogo.... Zaraz napisze do mru, może ona coś doradzi.... Quote
Soema Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Spytam w Fundacji, czy jest któraś z Pragi. :) Quote
majuska Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Może być nawet nie z Pragi ale i z innej dzielnicy, a znając dobrze potrzeby bokserów , oceni trafnie domek... Byłam dziś chwilke w Boguchwale i wzięłam na spacer innego psiaka, wracam ...i co widzę? Kora biega po wybiegu z 3 innymi suniami:-o W międzyczasie przyszedł pan , który tam sprzata i je wypuścił, twierdzi , że Kora nie atakuje innych suczek tylko ma czasem fochy jak jest zazdrosna:lol: no i pewnie ten incydent z malutką Fibi był na tym tle, psinka się miziała a Kora nie mogła na to patrzeć i pokazała zębiska...dziś biegała z czterema małymi suniami i było super:lol: Quote
Dzika_Figa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 uff, czyli nie jest taka straszna złośnica... a pomierzyłaś kogoś tam może przy okazji? Quote
majuska Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Dzika Figo, przyznaje sie bez bicia, wyprawa była nagła i niespodziewana i zapomniałam metra:shake: Może Korci sie rzeczywiście uda, to kubrak byłby z głowy. Quote
Dzika_Figa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 no ale mówiłam, zmierz też Fibi i te małę co tam marzną.... I zobaczymy co się da zrobić. Nawet jak im nie będzie potrzebne to komuś się przyda, prawda? Quote
majuska Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Dobra, może się z Becią na pomiary wybierzemy... Quote
orpha Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 pojde na wizyte tylko plizz kochane napiszcie mi na pm najwazniejsze info o Korze , przepraszam ale nie mam cierpliwosci do mojego kompa , ktory jedna strone otwiera 5 minut :angryy: Quote
Recommended Posts