Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figuniu allegro piękne, bardzo dziękujemy:loveu:

Co zrobić... Kora to nie pierwszy i nie ostatni pies który nie za bardzo toleruje inne zwierzaki, z drugiej strony , przecież psy często czując sie w nowych domach kochane i bezpieczne zmieniaja się bardzo....Do ludzi i dzieci jest na pewno w porządku.

Figuniu!!! Zmień nazwę miejscowości gdzie Kora przebywa . To Boguchwała!!
Nie wiem , czy mi to gdzieś wcześniej umknęło...:shake:

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majuska napisał(a):
Figuniu allegro piękne, bardzo dziękujemy:loveu:

Co zrobić... Kora to nie pierwszy i nie ostatni pies który nie za bardzo toleruje inne zwierzaki, z drugiej strony , przecież psy często czując sie w nowych domach kochane i bezpieczne zmieniaja się bardzo....Do ludzi i dzieci jest na pewno w porządku.

Figuniu!!! Zmień nazwę miejscowości gdzie Kora przebywa . To Boguchwała!!
Nie wiem , czy mi to gdzieś wcześniej umknęło...:shake:

zastanawiałam się skąd mi się wzięły te Boguszyce...:splat:
a to przecież dla Rikiego rudziaszka , z mojego podpisu intensywnie zbieramy pieniądze na hotel , a on jest w Boguszycach , u B.Wahl....:shake:

to taki mały off topic :cool3:
wybaczcie...

Posted

No to dobra już moge pisać bo wiem coś konkretnego....( wczoraj tylko wstępne maile były;) )

Dzwoniła pani z Warszawy ( mieszka na starej Pradze ), wypatrzyła nasza boksie na allegro i sie jej bardzo spodobała. Pani mieszka w kamienicy, sama z prawie dorosłą córką, niedawno odeszła ich suczka , miała 14 lat ( terierka rosyjska ) nie mają innych zwierzaków, są zdecydowane. Nieopodal jest duży park na spacery. Czekaja na kogoś kto ich odwiedzi w ramach wizyty przedadopcyjnej i już zapraszają na poadopcyjne. W razie czego bedzie też potrzebny transport bo pani twierdzi , że jej samochód nie dojedzie do Rzeszowa;):lol:

No i co Wy na to?

Posted

brzmi obiecująco tylko znowu ten nieszczęsny transport.....
No i oczywiście trzeba sprawdzić domek, nie znam nikogo z Pragi ale pewnie jakies dziewczyny są na dogo....
Zaraz napisze do mru, może ona coś doradzi....

Posted

Może być nawet nie z Pragi ale i z innej dzielnicy, a znając dobrze potrzeby bokserów , oceni trafnie domek...

Byłam dziś chwilke w Boguchwale i wzięłam na spacer innego psiaka, wracam ...i co widzę? Kora biega po wybiegu z 3 innymi suniami:-o W międzyczasie przyszedł pan , który tam sprzata i je wypuścił, twierdzi , że Kora nie atakuje innych suczek tylko ma czasem fochy jak jest zazdrosna:lol: no i pewnie ten incydent z malutką Fibi był na tym tle, psinka się miziała a Kora nie mogła na to patrzeć i pokazała zębiska...dziś biegała z czterema małymi suniami i było super:lol:

Posted

pojde na wizyte
tylko plizz kochane napiszcie mi na pm najwazniejsze info o Korze , przepraszam ale nie mam cierpliwosci do mojego kompa , ktory jedna strone otwiera 5 minut :angryy: