Brysio Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 togaa napisał(a):Bardzo to smutne... Dogo zawiodło ? Może w tytule poinformowac o taaakim długu, podac kwotę...? w tytule jest od miesięcy, niestety prawie nikt nie chce juz pomóc:( prosiłam wielokrotnie ale cisza:( dodam, ze dług to 700 zł, może ktos wspomoże grosikiem Quote
fona Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 To ja zrobię bazarek. Mozna dla Bianki? Gdzie ona mieszka teraz, w DT? Oto on... [śię robi] http://www.dogomania.pl/threads/194926-FAJNA-TORBA-do-27.10-g.-22?p=15582177#post15582177 Quote
Brysio Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Fona dziękujemy bardzo;);) Bianka mieszka w Mysłowicach;) Mona rozmawiałam z Panią Kierownik i bardzo bardzo bardzo chetnie sie sportkamz, daj znac jak bedziesz mogla Quote
fona Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 30 zł dla bianki już mam na bazarku :) mam nadzieje, ze to nie koniec Quote
_Mona Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Witam Jak obiecałam będę na urlopie w listopadzie dam znać i napewno się spotkamy, podjadę do Gliwic z Bianką w odwiedziny lub zapraszam do mnie. Biancia ma się dobrze,jest zdrowa , radosna , chodzi na spacerki regularnie na wózeczku, ćwiczy chodzenie nadal bez wózka parę minut dziennie. Właściwie nic się nie zmieniło , ani się nie poprawiło ani nie pogorszyło jest nadal bez zmian koślawie. ela40 wysłałam Ci sms-sa z moim tel , na urlopie napewno się spotkamy. Quote
_Mona Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='fona']To ja zrobię bazarek. Mozna dla Bianki? Gdzie ona mieszka teraz, w DT? Oto on... [śię robi] http://www.dogomania.pl/threads/194926-FAJNA-TORBA-do-27.10-g.-22?p=15582177#post15582177 fona dziękuję bardzo za bazarek dla Bianki.... Quote
olalolaa Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Bardzo prosimy o pomoc Dogomaniaków ze śląska! Jesteśmy w trakcie łapania Chanel (uciekła po jednym dniu pobytu w DS) (wątek moj podpis - napis) Znaleźlismy klatke-łapke dla psów, trzeba ja na CITO przewieźć ze Świętochłowic do Krakowa(właściwie nie do samego Krakowa, tylko do Bolechowic-nie wjezdzając do Krakowa) Mozliwy zwrot kosztów paliwa, klatka jest duza, nieskładana, mieściła sie do opla corsy przy położonych siedzeniach. Kontakt: 502-780-120 Błagam pomóżcie!! Quote
Jasza Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Zaglądam cały czas, tylko nie mogę pomóc finansowo.. Z bazarkiem też krucho. Kończę jedne, obiecałam już kolejne... Ale pomyślę... Quote
Brysio Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Mona myslalas już może kiedy to spotkanie? Quote
fona Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/195468-Mike-Patton-najnowsza-płyta-quot-Mondo-cane-quot-Santana-Letters-from-Iwo-Jima-do-5.11?p=15637559#post15637559 Dbajcie o niego, proszę :) PS A na obecnym jest 186 zł :) Quote
_Mona Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Witam Brysio jak tylko dostane potwierdzenie daty urlopu na listopad , dam znać i się spotkamy. Tymczasem zamieszczam zdj Bianci ze spacerku. U Bianki wszystko dobrze jest zdrowa i dbam o nią jak tylko mogę .... Quote
_Mona Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 fona napisał(a):proszę o numer konta :) dziekuję fona za pomoc dla Bianki podeśle Ci na PW Quote
_Mona Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='fona']No to czekam :)[/QUOTE] Mam problem ze skrzynką , postaram się podesłać jutro PW raz jeszcze . Gdybym miała nadal problemy , poprosze Brysio o wysłanie nr konta celem wpłat na Bianke. fona dziękuję Quote
fona Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 może byc mailem, jak klikniesz w mój profil, wyswietli ci się :) Quote
togaa Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Mona, szczerze Cie podziwiam. Wiem jak nikt, ile pracy i czasu wymaga opieka nad takim siusiumajtkiem. Ja bym nie podołała, a Ty juz ciągniesz sama tyle miesięcy... Dlatego tak mi strasznie przykro że finanse Bianeczki kuleją, że wciaz długi i długi.... Czemu tak? Wszyscy już na dogo zobojętnieli ? Quote
Brysio Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 no niestety na wątku zostało nas tyle co na palcach jednej ręki, Bianka jest u Mony i wszyscy myślą, że juz nie potrzeba pomocy:( ale to całe dogo.... Mona kochana, czekamy na wiadomośc o terminie spotkania;) Quote
Vlk Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='togaa']Mona, szczerze Cie podziwiam. Wiem jak nikt, ile pracy i czasu wymaga opieka nad takim siusiumajtkiem. Ja bym nie podołała, a Ty juz ciągniesz sama tyle miesięcy... Dlatego tak mi strasznie przykro że finanse Bianeczki kuleją, że wciaz długi i długi.... Czemu tak? Wszyscy już na dogo zobojętnieli ? nie zobojętnieli... po prostu psiaków jest całe morze. A portfele mają swoje dno, zazwyczaj za szybko :( gdyby nie to, że moja starsza sunia teraz słabuje i czeka nas pewnie leczenie, to chętnie bym wspomogła grosikiem. A tak to tylko mogę podnieść i słać promyki Quote
Elka_Ka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [SIZE="3"]Zapraszamy na manifestację w sprawie mordowni w Dyminach. Przyłączcie się, pokażmy kieleckim urzędasom, ilu nas jest! http://www.dogomania.pl/threads/196014-Walka-o-schron-kielce-dyminy-organizujemy-manifestacj%C4%99-przy%C5%82%C4%85cz-si%C4%99-do-nas!!! Quote
Recommended Posts