Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

togaa napisał(a):
Bardzo to smutne... Dogo zawiodło ? Może w tytule poinformowac o taaakim długu, podac kwotę...?

w tytule jest od miesięcy, niestety prawie nikt nie chce juz pomóc:( prosiłam wielokrotnie ale cisza:(

dodam, ze dług to 700 zł, może ktos wspomoże grosikiem

Posted

Fona dziękujemy bardzo;);) Bianka mieszka w Mysłowicach;)

Mona rozmawiałam z Panią Kierownik i bardzo bardzo bardzo chetnie sie sportkamz, daj znac jak bedziesz mogla

Posted

Witam Jak obiecałam będę na urlopie w listopadzie dam znać i napewno się spotkamy, podjadę do Gliwic z Bianką w odwiedziny lub zapraszam do mnie. Biancia ma się dobrze,jest zdrowa , radosna , chodzi na spacerki regularnie na wózeczku, ćwiczy chodzenie nadal bez wózka parę minut dziennie. Właściwie nic się nie zmieniło , ani się nie poprawiło ani nie pogorszyło jest nadal bez zmian koślawie.

ela40 wysłałam Ci sms-sa z moim tel , na urlopie napewno się spotkamy.

Posted

Bardzo prosimy o pomoc Dogomaniaków ze śląska!
Jesteśmy w trakcie łapania Chanel (uciekła po jednym dniu pobytu w DS) (wątek moj podpis - napis)
Znaleźlismy klatke-łapke dla psów, trzeba ja na CITO przewieźć ze Świętochłowic do Krakowa(właściwie nie do samego Krakowa, tylko do Bolechowic-nie wjezdzając do Krakowa)
Mozliwy zwrot kosztów paliwa, klatka jest duza, nieskładana, mieściła sie do opla corsy przy położonych siedzeniach. Kontakt: 502-780-120
Błagam pomóżcie!!

Posted

Witam Brysio jak tylko dostane potwierdzenie daty urlopu na listopad , dam znać i się spotkamy. Tymczasem zamieszczam zdj Bianci ze spacerku. U Bianki wszystko dobrze jest zdrowa i dbam o nią jak tylko mogę ....

Posted

[quote name='fona']No to czekam :)[/QUOTE]

Mam problem ze skrzynką , postaram się podesłać jutro PW raz jeszcze . Gdybym miała nadal problemy , poprosze Brysio o wysłanie nr konta celem wpłat na Bianke.

fona dziękuję

Posted

Mona, szczerze Cie podziwiam. Wiem jak nikt, ile pracy i czasu wymaga opieka nad takim siusiumajtkiem. Ja bym nie podołała, a Ty juz ciągniesz sama tyle miesięcy...
Dlatego tak mi strasznie przykro że finanse Bianeczki kuleją, że wciaz długi i długi....

Czemu tak? Wszyscy już na dogo zobojętnieli ?

Posted

no niestety na wątku zostało nas tyle co na palcach jednej ręki, Bianka jest u Mony i wszyscy myślą, że juz nie potrzeba pomocy:( ale to całe dogo....

Mona kochana, czekamy na wiadomośc o terminie spotkania;)

Posted

[quote name='togaa']Mona, szczerze Cie podziwiam. Wiem jak nikt, ile pracy i czasu wymaga opieka nad takim siusiumajtkiem. Ja bym nie podołała, a Ty juz ciągniesz sama tyle miesięcy...
Dlatego tak mi strasznie przykro że finanse Bianeczki kuleją, że wciaz długi i długi....

Czemu tak? Wszyscy już na dogo zobojętnieli ?

nie zobojętnieli... po prostu psiaków jest całe morze. A portfele mają swoje dno, zazwyczaj za szybko :( gdyby nie to, że moja starsza sunia teraz słabuje i czeka nas pewnie leczenie, to chętnie bym wspomogła grosikiem. A tak to tylko mogę podnieść i słać promyki