Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem na chwilę.
Bazarek przedłużyłam, oprócz aparatu i kompletu wylicytowanych przez Fibi i _Monę.
Nie mogę w dalszym ciągu zmienić tytułu..

Ela40 przesłała mi duużo zdjęć fantów na nowy bazarek, ale wybaczcie, wystawię we wtorek w pracy, w domu teraz jestem przy komputerze przez chwilę, poza tym mam tutaj taki "sprzęt", że nie mogę się zalogować na fotosiku, nie mogę edytować postow na Dogo i nic by z tego nie wyszło...Przepraszam..

Posted

[quote name='_Mona']Brysio mamy minus 967,25 zł dokładne rozliczenie mam na kartce na brudno napewno wstawię na wątek[/QUOTE]

Cała Mona !!!!
Cierpliwa,delikatna, o nic sie sama nie upomni.... Matko Jedyna !!!!

Posted

_Mona, zlituj się ! - kto będzie się opiekował Bianką jak ci zabraknie na czynsz ! - wołaj o kaskę ! - robisz kawał dobrej roboty ale niestety kasa to proza życia bez niej ani rusz !

Posted

moje bazarki 2 kończą się za pare dni, wię prześlę troszkę pieniążków. Będzie to około 300 zł razem z tym co uzbierałam od znajomych.

Posted

Zrobię nowe banerki. Ciężko mi umieścić psa z prośbą o pomoc na nk bez fundacyjnego konta. Może jakiś kontakt i coś w stylu. " Jeśli możesz pomóc prosimy o kontakt przez pocztę (mail)" lub coś podobnego.

Posted

[FONT=Tahoma]Witam raz jeszcze. Słuchajcie parę dni temu odezwała się do mnie moja koleżanka Basia z którą kiedyś pracowałam. Z opisu na gg dowiedziała się o Biance. Historia suni bardzo ją wzruszyła. Napisała do mnie że chce wspomóc Bianeczkę. Dzisiaj przyjechałam do Basi i dostałam od niej 300 złotych!! Kochani dzięki takim gestom nie tracę wiary w ludzi!! Obyśmy się otaczali takim osobami jak Basia P. Przelewam kwotę na konto Bianeczki :) Basiu Dziękujemy raz jeszcze :)[/FONT]

Posted

Cudowna wiadomość izabela,,. ! Ależ Ci ta Bianeczka lezy na sercu, że nie ominiesz żadnej okazji by o niej nie wspomnieć...

Posted

togaa napisał(a):
Cudowna wiadomość izabela,,. ! Ależ Ci ta Bianeczka lezy na sercu, że nie ominiesz żadnej okazji by o niej nie wspomnieć...

Togaa oj lezy mi na serduchu i to mocno :)