Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wysłałam Monie wczoraj 700 zł więc u mnie zostało 600, 600 - 40 zł(prowizja allegro)= 560

dzis

BAZAREK ALDRUMKA - 20 zł

SELENGA ZA BAZAREK JASZY- 45 zł

560+65= 625 zł

Posted

Brysio
dziękuję pieniążki na konto otrzymałam. Zrobię dokładne rozliczenie koszty + przelewy otrzymane. Zapłacę za reszte zabiegów, pewną kwotę zostawię na zastrzyki, leki, środki higieniczne, karme. Wczoraj pani Halinka pomierzyła Bianke, możemy wpłacać zaliczkę 100 zł i ten pan z Łodzi zrobi wózeczek za 450 zł.
Chyba ,że ma ktoś inny kontakt bliżej? , taniej ?

Posted

ja pomogę, powiem jak i co dokładnie, allegro wystarczy skopiowac z mojego, tylko chodzi o zbieranie pieniązków i potem ewentualne wysłanie paru dyplomów tym co wyslą kasę na przesyłkę. Dyplomy tez mamy gotowe

Posted

I ode mnie mizianeczki poproszę dla dzielnej dziewczynki:):)Wszedzie gdzie lubi najbardziej..i poprosze jej szepnąc do uszka, że niedlugo będzie śmigała jak torpedka....i my bedziemy skakać z radości...:):)

Posted

A może jest jakiś inny sposób niż allegro ? Bianusia potrzebuje jeszcze dużo pomocy.
Z tego co wiem to koniecznie jak najszybciej ten wózek do rehabilitacji.

Posted

nie wiem jaki inny moze byc pomysl i nie rozumiem czego ludzie się tak boją gdybym mogła to bym zrobila drugie, nie pomoże pocieszanie, ze będzie dobrze ale konkretne ruchy tak?za 2 tygodnie skonczą się pieniądze i co wtedy zrobimy? allegro jest bardzo potrzebne, tylko nikt nie chce go zrobic