Brysio Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 koss dziękuję jestes kochana:loveu: Quote
Jasza Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/sander-table-home-dla-domu-torebki-bluzki-kolczyki-broszki-do-15-11-na-dwa-cele-173053/ Quote
Rudzia-Bianca Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Nie znam nikogo w Katowicach kto mógłby się nią zająć :shake: Bianeczka - imienniczka mojej suńki, życzę jej zdrowia . Quote
__Lara Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Brysio napisał(a):dziękujemy ciotkom z e- beagle za kolejne ogłoszenia:loveu::loveu: i za 2 bazarki;) www.******************/viewtopic.php?t=7624 www.******************/viewtopic.php?p=278357#278357 sluchajcie ja tez mam naszyjnik do sprzedania na psy ze Svarovskiego, tylko, ze on jest bardzo duzo wart;/ wiele razy próbowałam go wystawiac ale nic z tego, nie wiem w jaki sposób bym go mogła sprzedac ale on był wart okoł 700 zł i ponizej 350 400 nie chce go sprzedac poniewaz otrzymałam go od kolezanki z takim warunkiem Brysio, może na allegro spróbuj? Quote
Rudzia-Bianca Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Bianca dla Bianki zapraszam na bazarek na rehabilitację suńki . Kalendarzyk 2010 - specjalne wydanie dla dogomaniaków - dla Bianki do 13.11 - Dogomania Forum Tylko tylę mogę zrobić :shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko temu że wykorzystałam zdjęcie suni :oops: Quote
fibi:) Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 w wydatkach widziałam sudokrem- potrzebny jeszcze bedzie dla małej? Quote
psiama Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Super wiesci, że Bianeczka bezpieczna u mony jeszcze 6 dni :loveu:. Najwazniejsze potem to DT w okolicach rehabilitacji (Pani Halinka koło dworca PKP K-ce tak ? Podajcie prosze dokladny namiar - wtedy moze jakis DT sie zorientuje ze ma blisko). Tak jak pisałam raz w tygodniu koło 18:00 bede mogła małą zabierac do Pani Halinki. Ihabe tez deklarowala gotowosc do zawozenia. Moze jeszcze ktos i damy rade ... :p. Jaka jest obecnie wymagana częstotliwosc zabiegów, bo nie widzialam takiego info ... :roll:. Codziennie ? Proszę o podanie na PW numeru konta. Dwa zabiegi + pampersiory ode mnie gratis - 100 zł . Choc tyle dam radę ... :roll:. Quote
psiama Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Rudzia-Bianca - super bazarek :multi:. Oryginalny. Bianeczka dla Bianeczki :loveu: Quote
Brysio Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 dziękujemy slicznie:loveu::loveu::loveu: Lara juz probowalam przez dlugi czas i nic;/ a co do rehab to jest od pon do pt Quote
_Mona Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jestem Cioteczki... Magnesiatko -Klaudia mieszka w Sosnowcu, nie dała jeszcze odp? czy rodzina zgadza się na DT? Pozatym kto z Sosnowca będzie woził Biankę i spędzał z nią 1,5 g? na zabiegach. Brysiu- jak sprawdze czy mam aktualne konto na fotosiku to wrzuce zdj... fibi-sudocrem jest potrzebny cały czas na jej odleżyny, dzięki, ale Bianka ma jeszcze prawie całe opakowanie psiama- Pani Halinka ma zakład rehab k/ dworca PKP w Katowicach ul Kordeckiego 3a wczoraj pisałam na wątku: częstotliwośc zabiegów od poniedziałku do piątku między godz 16 a 18, trzeba z sunia siedzieć 1,5 g , bez weekendów Quote
maciaszek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Klaudiaaa ma kolejną fundacyjną tymczasowiczkę, więc Bianki pewnie nie weźmie. Quote
Jasza Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Kurcze, czas mija, trzeba kogoś znaleźć... Quote
Brysio Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 kurcze kurcze kurcze:placz: napisałam do petsiterow ale juz jedna osoba mi napisała, ze nie, rezzta się nie odzywa:-( na e-beagle szukam pomocy, pomaga mi bardzo lukredo dziękuję Quote
Kisiaraf Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Przykro mi, że nie mogę Wam pomóc :( Teraz jak znam godziny rehabilitacji(popołudniami) nie mogę nawet zaproponować transportowanie psiulki :( Mona jesteś niesamowita-bardzo dziękujemy za to co robisz dla Bianki!!!!!! Quote
kuba123 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 czy zastanawiałyście się nad wózkiem dla małej Quote
Elisa Day Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Czy datki na Bianke sa wciaz potrzebne? Jesli tak to na jakie konto sie je przelewa? Quote
Monika z Katowic Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja też szukałam miejsca dla Bianki - ale wszyscy znajomi mi odmówili... :-( A tak chciałam pomóc! :-( Jeżeli coś znajdziecie i zabiegi byłyby koło dworca pkp w Katowicach mogę w poniedziałki, wtorki i środy siedzieć tam z Bianką te 2 godziny (od 16.00 do 18.00). Oprócz 17 listopada, bo wtedy pracuję do nocy. Quote
Brysio Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 matko ja juz nie wiem gdzie szukac i co robic:-( oczywiscie pieniązki są potrzebne, jestesmy niestety na minusie:( Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja moge tylko podnieść watek , i bardzo mocno trzymam kciuki aby wszystko sie powiodło ... Quote
Brysio Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 kolejny bazarek na Biankę www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13462003#post13462003 Quote
Monika z Katowic Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 I co teraz będzie z Bianką? :-( Quote
Brysio Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 znalazłam na allegro klatki dla psów w cenach około 200 zł, zalezy od wilkosci Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy Quote
Monika z Katowic Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Chodzi o klatkę transportową? Po co Biance klatka? Quote
Recommended Posts