Gisic87 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Wczoraj wieczorem została znaleziona młoda biszkoptowa labradorka. Nie ma więcej jak 7-8 miesięcy to jeszcze taki głupiutki szczeniak. Została znaleziona w Dąbrowie Górniczej. Nie miała na sobie żadnej obróżki ale nie wygląda na zaniedbaną sierść jest w dobrym stanie wychudzona też nie jest. Może ktoś wie coś o zaginionej labradorce. Mam nadzieje że ona tylko się zgubiła i właściciele jej szukają. Oto suczka: Quote
Gisic87 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Suczka niestety nie ma czipa więc trudniej będzie znaleźć właściciela o ile nie została wyrzucona:shake: Pomógłby ktoś porobić dziewczynie ogłoszenia?? Quote
maciaszek Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ona jest u Ciebie? Dogomaniacy od labków poinformowani? Quote
jotka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 A skąd o niej wiesz? Fajnie że załozyłas ten wątek, to mąż mojej "kociej" znajomej znalazł szczeniorę. Jeśli to ta sama oczywiście. Quote
Gisic87 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 labki poinformowane Skąd o niej wiem?? A no od Leny która wczoraj ją do mnie przywiozła Quote
jotka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 No tak, zapomniałam o tym ogniwie. Jutro wstawię na stronę, może ktoś jednak szuka. Quote
marqs68 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 a może trzeba ogłość sunie w DG może ktoś ją szuka :shake: Quote
Gisic87 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Porobiłam suni pgłoszenia na necie, chciałabym również rozwiesić je w okolicy której została znaleziona Jotka to jest niedaleko ciebie?? mogłabyś ewentualnie podrukować i porozwieszać. Suczka jest zadbana taka rozwydrzona ale widać że miała dobry domek może tęsknią za nią a np dostępu do internetu nie mają albo nie wiedzą gdzie szukać?? Quote
Gisic87 Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 a no nic siedzi łobuz u mnie. Na spacery od wczoraj w szeleczkach ale ciągnie dalej:/ W domu się nie załatwia zostaje sama tylko nauczyła się otwierać szafkę z koszem na śmieci i wszystko wysypuje, listwe drewnianą dziś pogryzła bo to naprawdę ADHD i ciągle kombinuje co zmajstrować. Właściciel się nie odezwał. Przypuszczam że od małego nie była w ogóle wychowywana a jak urosła i robi wszystko co dusza zapragnie to sru na ulicę niestety:shake: Ale mimo tego jej adhd to super psina i pojętna opanowała już siadanie i podawanie łapki. Ale jak jestem w domu to dosłownie nawet na 5 min się nie położy tylko szaleje zaczepia, kombinuje niszczy zależy na co ma akurat ochotę;) Quote
amikat Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Od wczoraj siedzi u ciotki Aneta i wujka Jarka. Po wybieganiu sie spała jak anioł . Od rana biega z Dragonem i ma Jarka w ........tyle! Quote
Gisic87 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 hehe normalka jak jest inny pies albo coś ciekawego w zasięgu pyska to nawet krzyki niepomogą:roll: Quote
Gisic87 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 dziewczyna już w nowym domu: http://www.youtube.com/watch?v=4ziEwXzzMXY Quote
Gisic87 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Już pisałam wiadomość by się dowiedzieć co tam u pannicy a sie okazało że na forum labków panna z adhd ma galerie więc kilka zdjęć i tutaj zamieszczę;) Jest bardzo dużo zdjęć na forum labków ale nie będę wklejać wszystkich bo to by wyszło kilka postów wkleiłam te z 3 ost stron;) Quote
Recommended Posts