mamanabank Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Oba pomysły są genialne, no genialne po prostu, tylko kurczę... nie ma się kto tym zająć... :-( UMilki, co trzeba zrobić, żeby powstał kalendarz? Aniołku kombinuj prosimy z tymi prasowankami!!! Quote
Paula03 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Kaju mi banerek się podoba! A pomysły świetne! :) Ja tez jestem ciekawa co trzeba zrobić, żeby powstał kalendarz! Hmm DogAngel, a jaki masz pomysł na wzór? EDIT Mamonabank zawsze znajdzie się ktoś kto to zrobi! :) Quote
kajkoowa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 A oto i nasz bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/188208-Wakacyjny-bazarek-og%C5%82oszeniowy!-60-og%C5%82osze%C5%84-za-jedyne-15-z%C5%82!-Do-ko%C5%84ca-lipca! Quote
kajkoowa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='Figafiga']banerek śliczny!!!![/QUOTE] Dziękuję :oops: Quote
UMilki Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Kalendarz... Potrzebuję Dużo ładnych zdjęć psiaków ze schronu. Tylko proszę, żadnych krat. Najlepiej byłoby zrobić im zdjęcia w plenerze, lub nawet w schronie. Najlepiej mordeczki. Z tych zdjęć wybiorę komisyjnie ;) te, które wykorzystane zostaną do kalendarza. Chciałabym zrobić 12 stron - na każdy miesiąc. I zamiast imion (imienin) ludzi wrzuciłabym pieskowe imieninki. Znalazłam strony strony www z imionami dla psów. Mogłoby być ciekawie :) Ja zrobię ten kalendarz, ponieważ pracowałam swego czasu w branży poligraficznej. Tylko potrzeba sponsora na druk lub trzeba namówić jakąś drukarnię na sfinansowanie projektu. No, a potem wystawić na bazarku i wszystkie zyski do skarpety i na schron :) Od razu mówię, że czasu wcale nie ma tak dużo, bo wg mnie kalendarz powinien być gotowy najpóźniej na wrzesień. Wiem, że taki pomysł wypalił jednej z kocich fundacji i teraz robią takie kalendarze co roku. Quote
DogAngel Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Oto mój pomysł nadruku na koszulkę, pod spodem napis coś typu : "Psy z łowickiego schroniska" czy też "Łowickie schronisko dla zwierząt" A co do kalendarza myślałam ze na każdy miesiąc można by było zrobić zdjęcia związane tematycznie z danym miesiącem np. w grudniu Rudolf w czapce mikołaja . Quote
mamanabank Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Ojej! A może te zdjęcia DogAngel byłyby dobre do kalendarza? Same śliczne mordki, a przy okazji koszulki byłyby podobne. Quote
mamanabank Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Oczywiście, że Twoje są śliczne!!!!!!!!!!! Ślijcie zatem dziewczyny zdjęcia do UMilki :-D Quote
UMilki Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Pomysł na koszulkę genialny, a mordki rewelacja. Nie, nie róbmy tematycznie. Chętnie wykorzystam Wasze zdjęcia. Czy możecie nagrać foty na płytki? Bo tylko zdjęcia w dużej rozdzielczości będą nadawać się do druku. Projekty będę wysyłać do wglądu i oceny. Quote
Figafiga Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 ja mogę przesłąć w oryginalnym rozmiarze po trzy zdjęcia wchodza na emaila i nie ma z tym problemu, potem wystarczy ściągnąć na kompa i wybrać. Nie zasypię zdjęciami tylko powybieram najlepsze pojedyncze psów, a TY UMilki zdecydujesz, które psiaki będą się nadawac ok Quote
Romka Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Paula03']http://foto3.m.onet.pl/_m/0f25b607d7707825d6d9301f222625bb,10,19,1.jpg Tego owczarka nie ma w schronisku! Pewnie poszedł do domu! Tak,poszedł do domu odebrał go właściciel.Miał na imię Morus.Psa rozpoznała jedna z wolontariuszek Technikum Weterynaryjnego i powiadomiła właściciela,który był jej sąsiadem.Psiak choc wyglądał młodo miał ponad 10 lat i troche bolały go juz stawy.Był podobno bardzo szczęsliwy jak zobaczył właściciela. Quote
Romka Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='umilki']kalendarz... Potrzebuję dużo ładnych zdjęć psiaków ze schronu. Tylko proszę, żadnych krat. Najlepiej byłoby zrobić im zdjęcia w plenerze, lub nawet w schronie. Najlepiej mordeczki. Z tych zdjęć wybiorę komisyjnie ;) te, które wykorzystane zostaną do kalendarza. Chciałabym zrobić 12 stron - na każdy miesiąc. I zamiast imion (imienin) ludzi wrzuciłabym pieskowe imieninki. Znalazłam strony strony www z imionami dla psów. Mogłoby być ciekawie :) ja zrobię ten kalendarz, ponieważ pracowałam swego czasu w branży poligraficznej. Tylko potrzeba sponsora na druk lub trzeba namówić jakąś drukarnię na sfinansowanie projektu. No, a potem wystawić na bazarku i wszystkie zyski do skarpety i na schron :) od razu mówię, że czasu wcale nie ma tak dużo, bo wg mnie kalendarz powinien być gotowy najpóźniej na wrzesień. Wiem, że taki pomysł wypalił jednej z kocich fundacji i teraz robią takie kalendarze co roku.[/quote] mogę negocjować z drukarnią cenę! Quote
Romka Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='DogAngel']Kalendarz super pomysł, a jeszcze myślałam o koszulkach, w sklepach komputerowych są dostępne takie kartki które można normalnie włożyć do drukarki i potem zrobić prasowankę na koszulkę (dobrze żeby była w jasnym kolorze, najlepiej biała ) ! Mam nawet już pomysł na wzrór :) co wy na to ?[/QUOTE] Jak będa koszulki moge tez negocjować,z jakimś sklepem lub promocja miejską,zeby chcieli nam to sprzedawac w chacie na rynku. Quote
Paula03 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 To są trzy nowe psy: Lady: Pusia: I chyba Tobi: Quote
Romka Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Tobi cudo,taki mały terierek!Lady pełna godności dojrzała dama.A Pusia śliczna mała przytulaśna suczka. Quote
Paula03 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Dzisiaj wieczorkiem zrobię Lady wątek! Romko będziesz musiała załatwić opisy :) Quote
Romka Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Paula03']Dzisiaj wieczorkiem zrobię Lady wątek! Romko będziesz musiała załatwić opisy :)[/QUOTE] Tak jest!Zrobi się jak tylko będzie wątek! Quote
Romka Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Paula03']Dzisiaj wieczorkiem zrobię Lady wątek! Romko będziesz musiała załatwić opisy :)[/QUOTE] Paula nie rób wątku.Właściciel odebrał suczke ze schroniska.Nasza Lady to Diana.Ma 13 lat i uciekła właścicielowi .To seter irlandzki.Juz jest w domu i bardzo dobrze! Quote
Paula03 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Super wieści! Bardzo się cieszę! Miałam takie przeczucie, że Lady ma dom, tylko się zgubiła ;) Quote
Figafiga Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Pusia to istna sunia mojej koleżanki, która musiała się z nią pożegnać z powodu starości....i imię też miała takie samo. Quote
Romka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [quote name='Romka']Paula nie rób wątku.Właściciel odebrał suczke ze schroniska.Nasza Lady to Diana.Ma 13 lat i uciekła właścicielowi .To seter irlandzki.Juz jest w domu i bardzo dobrze![/QUOTE] Cieszyłam sie dopóki nie dowiedziałam sie ,ze biegała bardzo długo po Os.Bratkowice i Jana Pawła.I nikt jej nie szukał! Quote
Recommended Posts