Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paula03']To na opisy czekam, a potem sprawdzę kto ma ogłoszenia![/QUOTE
Sprawdzcie,mogę juz zamówic na bazarku.I wysłać do Bahlsy i robić ogłoszenia tam gdzie są opisy.

Posted

Ja kliknęłam na laskę ale kurczę, wtedy się nasze głosy rozpraszają... musimy się chyba umówić, bahlsa jak to się robi?

W tej chwili Śnieżka jest na 3 miejscu w rankingu dokarmiania, czyli warto dalej klikać.

Posted

nam lepiej klikać na jednego psa... większa szansa wygranej.
Przez pomyłkę podpięli do Łowicza 2 kaukazy które ogłaszam. Napisałam już maila, zeby je "zabrali" z Łowicza ;)

Posted

mamanabank napisał(a):
Ja kliknęłam na laskę ale kurczę, wtedy się nasze głosy rozpraszają... musimy się chyba umówić, bahlsa jak to się robi?

W tej chwili Śnieżka jest na 3 miejscu w rankingu dokarmiania, czyli warto dalej klikać.

Dobra, to od jutra dokarmiamy Śnieżke, kliknę w domu i w pracy i znajomym też porozsyłam :)

Posted

no właśnie :) zdziwiłam się żę Siwa i Baca są u nas :) oki to umawiamy się aby wszyscy klikali pokolei najpierw śnieżkę zaprowadzimy do konca:) rozsyłam link po znajomych :)

Posted

U mnie w pracy już pół biura karmiło Śnieżkę, do nakarmienie potrzebuje jeszcze 29 % głosów. Niestety nie wiem ile to kliknięć w NAKARM PIESKA u Śnieżki. Jutro też muszę pilnować, żeby Śnieżka miała co jeść ;)

Posted

Przyszłam z pracy i od razu wskoczyłam, żeby nakarmić Śnieżkę a tu napis: Pies został nakarmiony, Szerlok wyśle mu wielką paczkę karmy.
SUPER!!
Wysłalam maila z prośbą o potwierdzenie czy Śnieżka na pewno dostanie jedzonko. Oczywiście pogratulowałam pomysłu.

To co? Teraz Kora? (już dostała ode mnie porcję jedzonka) :)

trist_ana, dzięki, łowickie psiaki dziękują!!

PS. Przekażcie Romci, że szerlok.pl będzie kontaktował się z nią w sprawie dostawy paczki.

Posted

Byłam dziś w schronisku.Oto wieści:są nowe psiaki:jamniczka i śliczna mała suczka oddana przez właścicieli.Hektor bardzo płakał po odejściu ze schroniska Harrego.P.Marek mówił,ze wył 2 dni ,siedzi teraz tu gdzie ostatnio Negro(boks Kusego).Kochaś ma właściciela,który jednak nie chce go odzyskać bo nie chce kupić karmy dla schroniska.Co za człowiek!Ma zdjęcia wkleję póżniej.Wystraszona suczka z obrożą wróciła do właściciela,mieszka na Dąbrowskiego.Toluś szczeka jak zawsze,poprosiłam p.Marka,zeby wziął Tolusia jutro na imprezę plenerową na polanie w Lasku Miejskim.Jeśli będzie artykuł o Tolusiu w porannej gazecie może ma szanse na domek.