Paula03 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 To na opisy czekam, a potem sprawdzę kto ma ogłoszenia! Quote
Romka Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='Paula03']To na opisy czekam, a potem sprawdzę kto ma ogłoszenia![/QUOTE Sprawdzcie,mogę juz zamówic na bazarku.I wysłać do Bahlsy i robić ogłoszenia tam gdzie są opisy. Quote
bahlsa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 http://szerlok.pl/nakarm_psa poszukajcie Śnieżki i kliknijcie na nią, teraz Was potrzebuję, żeby Śnieżka miała karmę. Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='bahlsa']http://szerlok.pl/nakarm_psa poszukajcie Śnieżki i kliknijcie na nią, teraz Was potrzebuję, żeby Śnieżka miała karmę. Ja już dziś nakarmiłam łowicką Tolę ... Jutro nakarmię Śnieżke :) Quote
argusiowa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 wow ja nakarmię ile sie da naszych psiaków :)znajomym porozsyłam :) Quote
mamanabank Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ja kliknęłam na laskę ale kurczę, wtedy się nasze głosy rozpraszają... musimy się chyba umówić, bahlsa jak to się robi? W tej chwili Śnieżka jest na 3 miejscu w rankingu dokarmiania, czyli warto dalej klikać. Quote
bahlsa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 nam lepiej klikać na jednego psa... większa szansa wygranej. Przez pomyłkę podpięli do Łowicza 2 kaukazy które ogłaszam. Napisałam już maila, zeby je "zabrali" z Łowicza ;) Quote
Andzike Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 mamanabank napisał(a):Ja kliknęłam na laskę ale kurczę, wtedy się nasze głosy rozpraszają... musimy się chyba umówić, bahlsa jak to się robi? W tej chwili Śnieżka jest na 3 miejscu w rankingu dokarmiania, czyli warto dalej klikać. Dobra, to od jutra dokarmiamy Śnieżke, kliknę w domu i w pracy i znajomym też porozsyłam :) Quote
argusiowa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 no właśnie :) zdziwiłam się żę Siwa i Baca są u nas :) oki to umawiamy się aby wszyscy klikali pokolei najpierw śnieżkę zaprowadzimy do konca:) rozsyłam link po znajomych :) Quote
Paula03 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Jestem w szkole i klikłam na Śnieżkę, jak będę w domu to powtórzę to oczywiście ;) A ja mam pytanie ile ona tych kliknięć potrzebuje? Quote
bahlsa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 U mnie w pracy już pół biura karmiło Śnieżkę, do nakarmienie potrzebuje jeszcze 29 % głosów. Niestety nie wiem ile to kliknięć w NAKARM PIESKA u Śnieżki. Jutro też muszę pilnować, żeby Śnieżka miała co jeść ;) Quote
UMilki Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Nakarmiłam Śnieżkę. Jeszcze tylko 26% do pełnej kości :) Zaraz odpalam drugiego kompa. Quote
mamanabank Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 oska1983 napisał(a):a o co chodzi z tym karmieniem?? Kliknij w mój podpis :-) Quote
trist_ana Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Zrobiłam Śnieżce "kampanię" wśród znajomych :-) Już coraz bliżej karmy i na 1 miejscu :-))) Quote
argusiowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 wczoraj brat wkleil znajomym na facebooku link do nakarmienia śnieżki:) jeszcze 13 głosów:D Quote
trist_ana Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A jak to działa? (wiesza mi się strona i nie mogę doczytać). Czy jak Śnieżka dostanie karmę, to reszta też ma szanse? Quote
trist_ana Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Jupi!!!! Śnieżka ma karmę! Działam z innymi Waszymi psiakami :-) już reklama poszła Quote
bahlsa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Przyszłam z pracy i od razu wskoczyłam, żeby nakarmić Śnieżkę a tu napis: Pies został nakarmiony, Szerlok wyśle mu wielką paczkę karmy. SUPER!! Wysłalam maila z prośbą o potwierdzenie czy Śnieżka na pewno dostanie jedzonko. Oczywiście pogratulowałam pomysłu. To co? Teraz Kora? (już dostała ode mnie porcję jedzonka) :) trist_ana, dzięki, łowickie psiaki dziękują!! PS. Przekażcie Romci, że szerlok.pl będzie kontaktował się z nią w sprawie dostawy paczki. Quote
Romka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Kliknęłam na Śnieżkę a teraz zaraz kliknę na Korę!Czekam na kontakt!Dzięki Bahlsa!Dzięki trist_ana!ŁOWICKIE PSIAKI DZIĘKUJĄ! Quote
Romka Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Byłam dziś w schronisku.Oto wieści:są nowe psiaki:jamniczka i śliczna mała suczka oddana przez właścicieli.Hektor bardzo płakał po odejściu ze schroniska Harrego.P.Marek mówił,ze wył 2 dni ,siedzi teraz tu gdzie ostatnio Negro(boks Kusego).Kochaś ma właściciela,który jednak nie chce go odzyskać bo nie chce kupić karmy dla schroniska.Co za człowiek!Ma zdjęcia wkleję póżniej.Wystraszona suczka z obrożą wróciła do właściciela,mieszka na Dąbrowskiego.Toluś szczeka jak zawsze,poprosiłam p.Marka,zeby wziął Tolusia jutro na imprezę plenerową na polanie w Lasku Miejskim.Jeśli będzie artykuł o Tolusiu w porannej gazecie może ma szanse na domek. Quote
Recommended Posts