Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figafiga napisał(a):
Mam zdjęcia psiaków, najwięcej Dafne....z Paulą nie da się wyjść Mamanabank próbowała, ale ona boi się...zrobiłam z daleka i będą ok. Jem śniadanko dopiero i zabieram się za obróbkę i wstawianie zdjęć na poszczególne wątki. Był pan z córką, zainteresowali się trochę Basterem, ale na wieść , że skacze wysoko zrezygnował. Córka pana patrzyła na Fionkę, ale nie...żadne jej się nie podobały....ehh

Szkoda, że Paula nie chciała wyjść, ale może w sobotę się skusi, przecież ona już dawno nie wychodziła z boksu!

Posted

I ma niedowład jednej łapki ale porusza się na niej!Żeby tylko wzmocniła się to będzie ok.Puszka mięsna była zjadana z wielkim apetytem.Jest bardzo słaba.

Posted

Pewnie dowiemy się niedługo na co jeszcze choruje Koni,pani doktor musi ja zbadać dokładnie.Teraz musi wypocząć i jest wzmacniana.Dobrze,ze zaczęła jeść.Bo wczoraj nie mogła stać na nogach!

Posted

A te zdjęcia co mówiła o nich Bahlsa to mam wstawić tu czy wysłać jej emailem???Chodzi o koknurs schronisk. Porobiłam ostatnio zdjęcia schronu, kojce adopcyjne, bramę główną, budynki gospodarcze i administracyjny.