leni356 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 UMilki napisał(a):Szagi jest super. Jak się go uczesze i przytnie to okaże się jeszcze, że ma coś ze sznaucera :) Może też robić za teriera tybetańskiego, szczególnie że ogon ma taki jak tybety.. (pomponik) Quote
UMilki Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Na ogon nie zwróciłam uwagi. Bo spojrzałam tylko na to zdjęcie. W każdym bądź razie kudłacz godny uwagi. Quote
leni356 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 UMilki napisał(a):Na ogon nie zwróciłam uwagi. Bo spojrzałam tylko na to zdjęcie. W każdym bądź razie kudłacz godny uwagi. Wyciągnęliśmy niedawno kudłacza ze schronu myśląc że to sznaucer i okazał się być tybetem więc zwróciłam uwagę na cechy u tego :) Boski jest Quote
DogAngel Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 A i zapraszam na wątek Rambo http://www.dogomania.pl/threads/182969-Rambo-wspaniały-psi-łobuz-MA-DOM/page3 relacja z wizyty poadopcyjnej . Quote
argusiowa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 [quote name='Kaja10014']To teraz zgadywanka. W schronisku pojawił się psiak, który nadaje się prosto do fryzjera. Jest tak zarośnięty, że nie wiadomo nawet, czy to samiec czy samica, choć p. Grażynka twierdzi, że samiec i tej wersji na razie się trzymam ;) Do jakiej rasy jest podobny? Mogłabym twierdzić, że ma coś z jużaka, ale lepiej stwierdzi to mamanabank ( poza tym nie jestem pewna, czy występują czarnowłose jużaki ;)). Przed państwem super kudłacz, SZAGI Watek http://www.dogomania.pl/threads/186595-Szagi-super-kud%C5%82acz-szuka-super-opiekuna!: sznaucer? nie strzyżony może więc to sznaucer, nie wiem jaki jest duży Quote
Romka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 W schronisku są znów nowe psiaki:mały 3 miesięczny szczeniak podrzucony na działki,podobno płakał całą noc i ludzie go zgłosili.I starszy juz psiak,wyrzucony z samochodu pod Łowiczem.Zgłoszony bo zdązył pogryżć psiaka we wsi. Quote
Romka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='DogAngel']Obiecane zdjecia Łiskasa : Łiskas jest boski i taki kochany! Quote
Romka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 W schronisku było lekkie podtopienie.Woda dostała się do ostatnich boksów ale sytuacja juz opanowana. Quote
argusiowa Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dziewczyny ja Was bardzo przepraszam ale mam kocioł w domu kocioł w pracy nie mam czasu na nic, jak coś ważnego pilnego dzwońcie do mnie na komórkę, romka i mamanabank mają mój nr, na alarm się pojawię jak najszybciej dam radę, porządkuję wszystko po kolei bo nie dam rady zająć się wszystkim naraz ale zarkam od czasu do czasu mimo że nie zawsze sie odzywam Quote
Figafiga Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 ja też mam Twój nr ;-) jutro puszczę Ci bączka pod Twoją pracą i przekażę 5 zł na Farę ok Quote
Romka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Negro przesadzony do boksu po Bajce!Reks i Laseczka znów są pewnie zadowoleni Quote
Paula03 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 To wspaniale, że Negro przesadzony! Laseczka i Reks wolni! Quote
Romka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Bajka w środe idzie do domu,Żabcia znalazła domek dziś! Quote
Paula03 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Mamanabank pisała, ze Bajka idzie do dobrego, a do Żabci trzeba pojechać na wizytę po adopcyjną! Quote
Paula03 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 To dobrze! Romko, jak jakieś psy mieszkają w Łowiczu to my z Kają możemy je odwiedzić jak Zadrę i Diega :) Quote
Romka Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Paula03 napisał(a):To dobrze! Romko, jak jakieś psy mieszkają w Łowiczu to my z Kają możemy je odwiedzić jak Zadrę i Diega :) Pomyślimy czy są takie psiaki.Dziękujemy za pomoc.A swoja dorogą do diega można znów pójść był chory,jestem ciekawa co u niego.I czy Zadra nie ucieka! Quote
Paula03 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Oj niedobrze, że Diego był chory... W sobotę ich odwiedzimy! A teraz podziwiajcie nasze schroniskowe cudo - Perełkę: Quote
Recommended Posts