Romka Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='mamanabank']GUCIO... ... WRÓCIŁ WCZORAJ DO DOMU, ZOSTAŁ ODEBRANY ZE SCHRONISKA PRZEZ WŁAŚCICIELKĘ. ...a ja już w wyobraźni zakładałam mu kaganiec i wyczesywałam ;-) A co do Gucia to pojedziemy go odwiedzić z Mamanabank i zobaczymy jak mu się zyje.Moze go wyczeszemy i doradzimy właścicielce jak go prowadzić! Quote
mamanabank Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ten ONek: Ponieważ siedzi za Toffi chciałabym, żeby nazywał się Irys, pamiętacie takie cukierki, trzeba mu wątek założyć i ogłaszać, bo jak nie to będzie tak siedział i siedział... a tak dobrze z oczu mu patrzy, może ktoś się ulituje. Quote
Romka Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Także Melka poszła dziś do domku.We wtorek miała zabieg sterylizacji więc pewnie szwy jeszcze ma i będą do zdjęcia.Trochę sie o nią martwię ale skoro pani doktor dała zgodę na adopcję tzn ,że wszystko jest ok!Jutro dowiem się szczegółów i napiszę! Quote
Romka Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='mamanabank']Ten ONek: Ponieważ siedzi za Toffi chciałabym, żeby nazywał się Irys, pamiętacie takie cukierki, trzeba mu wątek założyć i ogłaszać, bo jak nie to będzie tak siedział i siedział... a tak dobrze z oczu mu patrzy, może ktoś się ulituje.[/QUOTE] Mnie podoba się imię dla tego psiaka.W sobotę spróbujemy wziąć go na spacer i zrobimy zdjęcia. Quote
mamanabank Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 chciałabym go zobaczyć jak stoi lub chodzi, widziałyście to? Ja widzę tylko jak leży. Quote
Figafiga Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Romka wysłałam Ci dziś ten artykuł ze zdjęciem, nie wiem czy ok. Może ta pani mogłaby wyprosić jakąś część gazety i co tydzień pojawiałoby się zdjęcie i opis każdego innego psa. Quote
mamanabank Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Wątek IRYSA, zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/184985-IRYS-starszy-ONek-do-adopcji-przywr%C3%B3%C4%87my-mu-nadziej%C4%99...?p=14619370#post14619370 Quote
Romka Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Figafiga']Romka wysłałam Ci dziś ten artykuł ze zdjęciem, nie wiem czy ok. Może ta pani mogłaby wyprosić jakąś część gazety i co tydzień pojawiałoby się zdjęcie i opis każdego innego psa.[/QUOTE] Zaraz zobaczę co dostałam.Będę rozmawiać w tej sprawie w następnym tygodniu.Dam znać co ustaliłam! Quote
Andzike Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Romka']Zaraz zobaczę co dostałam.Będę rozmawiać w tej sprawie w następnym tygodniu.Dam znać co ustaliłam![/QUOTE] Qrcze, super by było gdyby się udało :) Na drugi ogień mógłby pójść Rudolf - uciekł z zaprzęgu Św.Mikołaja :D Jestem pewna, ze Figa napisałaby piekną historię na ten temat :D Quote
Romka Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Nasz rotwailer Fado ma na imię Jimmy,tak woła na niego wolontariuszka.Na stronie fundacji Fado to Sauron.Mnie bardziej podoba się Jimmy.Póki co wolontariuszka jest nim zachwycona.Jest posłuszny,ładnie chodzi na smyczy,rozumie komendy.Dziś był na 2 godzinnym spacerze.Na pewno był bity,swiadczy o tym jego zachowanie.Zdjęcia za 2-3 dni. Quote
Romka Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Paula wysłałam opisy:Trampa,Grety i Fary.Wstaw na wątki.Uff! Quote
Romka Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 W sobotę będę około 9 00 w schronisku!Czekam na Was Kaja i Paula !Będziecie? Quote
mamanabank Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Romka']Nasz rotwailer Fado ma na imię Jimmy,tak woła na niego wolontariuszka.Na stronie fundacji Fado to Sauron.Mnie bardziej podoba się Jimmy.Póki co wolontariuszka jest nim zachwycona.Jest posłuszny,ładnie chodzi na smyczy,rozumie komendy.Dziś był na 2 godzinnym spacerze.Na pewno był bity,swiadczy o tym jego zachowanie.Zdjęcia za 2-3 dni.[/QUOTE] Masz link do strony fundacji? Quote
argusiowa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 dziewczyny mam ogromne problemy z zalogowaniem się na dogo w domu kompletnie mi nie laduje sie, nie wiem dlaczego :( w pracy mam kocioł ale korzystam że mnie wpuściło i mówię że jestem ale raz mi się uda a następne trzy mi nie łąduje nic :( poprosze filmik antosiowy na maila bo nie mogłam ściągnąć Quote
Paula03 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Romka']Nasz rotwailer Fado ma na imię Jimmy,tak woła na niego wolontariuszka.Na stronie fundacji Fado to Sauron.Mnie bardziej podoba się Jimmy.Póki co wolontariuszka jest nim zachwycona.Jest posłuszny,ładnie chodzi na smyczy,rozumie komendy.Dziś był na 2 godzinnym spacerze.Na pewno był bity,swiadczy o tym jego zachowanie.Zdjęcia za 2-3 dni.[/QUOTE] Fajnie, że Fado, w właściwie Jimmy już w domku! [quote name='Romka']Paula wysłałam opisy:Trampa,Grety i Fary.Wstaw na wątki.Uff![/QUOTE] Dzięki Romciu zaraz dodam na wątki! Quote
Paula03 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Romka']W sobotę będę około 9 00 w schronisku!Czekam na Was Kaja i Paula !Będziecie?[/QUOTE] Będziemy! Jak zawsze :) Quote
mamanabank Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ale się dzisiaj działo....! Na razie napiszę, że mamy nowe psy: Suczka mix ON i husky - LIZA- połączenie księżniczki z Disneya i wilka z lasu 6-7 m-czny wyżeł niemiecki szorstkowłosy - HEKTOR jego przyjaciel z boksu wielki mix ON - HARRY mały czarny - ROMEK :-) a dla psa bez imienia proponuję - SERWUS, jeśli jeszcze nic nie wymyśliłyście A, no i jest dom dla małej Kamy, bardzo dobrze się zapowiada :multi: Meli nie ma w schronisku A ta psina, dziewczyny, mówicie, że to suczka? Siedzi teraz w środkowych boksach. Imię dla niej/niego? Quote
Paula03 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Tak to jest sunia i teraz siedzi z Pongiem! Niestety nie mam pomysłu na imię... A no i zaraz zrobię wątki: Romkowi i Lizie, a jak tylko wejdzie Kaja to Hektor i Harry będą mieć wątki!:p A imię Serwus jest świetne, jemu też zaraz zrobię wątek ;) Może jeszcze napisze, że dzisiaj na spacerze było z 20 psów!:crazyeye: Normalnie bijemy rekordy!:evil_lol: Quote
kajkoowa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Zrobię owczarkowi i wyżełkowi. Paula miałaś racje! Moja mama potwierdziła, że u Nas w szkole biegał dwa tygodnie temu wyżeł! Może to właśnie nasz Hektor! Quote
Paula03 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Dziewczyny zapraszam do Romka: http://www.dogomania.pl/threads/185096-Romek-ma%C5%82y-czarny-przestraszony-staruszek?p=14630627#post14630627 Mam pytanie Romek jest staruszkiem? Bo ja tak napisałam! Quote
mamanabank Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Paula03 napisał(a):Tak to jest sunia i teraz siedzi z Pongiem! Niestety nie mam pomysłu na imię... Może Bajka? Quote
Andzike Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 mamanabank napisał(a):Może Bajka? Jedna Bajeczka już była i znalazła super domek w Ursusie :) Może tej to imię też przyniesie szczęście :) Quote
mamanabank Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Paula03']Dziewczyny zapraszam do Romka: http://www.dogomania.pl/threads/185096-Romek-ma%C5%82y-czarny-przestraszony-staruszek?p=14630627#post14630627 Mam pytanie Romek jest staruszkiem? Bo ja tak napisałam! Myślę, że tak. Nie jest już młodzieniaszkiem... Quote
Recommended Posts