Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez nie mogłam oderwac sie od telewizora z wiadomościami!Dopiero dzis weszłam na forum!W sobotę byli ludzie zainteresowani adopcja małej suczki:bardzo podobała im sie Łatka i Milka maja byc dzis!

Posted

Argusiowa dziekujemy Ci bardzo!BARDZO! Informuje niniejszym ,ze schronisko w letnie miesiące jest czynne do 17 00!W schronisku nowe psiaki,wieczorem wkleję!

Posted

Własnie przed chwila wróciłysmy z Grazynka i p.dr Maja od Brysia!Grazynka zauwazyła ,ze Brysiek ma chore oczko i poprosiła p.doktor o zbadanie psiaka!Dzielny Brysiek zniósł badanie powarkujac pod nosem.Ja trzymałam pętlę(trzeba było unieruchomić głowe Bryśka),Grazynka trzymała głowę psiaka i czule przemawiała a p.doktor robił ogledziny czyli robiła swoje!Brysiek dostał kropelki do oczu i teraz Grazynka bedzie miała zajecie bo trzeba mu te kropelki codziennie zakraplac!Bardzo dziekujemy p.doktor za pomoc!Koszty badania i leków pokryła Grażynka-37zł.Wrzucę informacje na watek skarpety .A wieczorem wrzucę zdjecia z badania.

Posted

Lepiej nie!Choc tak powinno to wyglądać!Juz raz Brysiek dostał kijem za to,ze nie szczekał na Grażynkę jak przyjechała!Kto wie co mógłby zrobic mu teraz.Sytuacja nie jest klarowna(pisałysmy juz o tym w innym miejscu)ale chyba najlepsza z mozliwych.Brysiek wymaga czesania to piekny psiak.

Posted

Pani dr Maja diagnozuje Brysia a Grazynka dla odwrócenia uwagi przemawia do niego czule.Brysiek był ideałem pacjenta.Warczał pod nosem i był wkurzony ale nie zrobił najmniejszego ruchu,zeby nas ugryżć.Wiedział,ze chcemy mu pomóc,tylko z niepokojem zaglądał do pojemnika w którym doktor Maja miała lekarstwa.Ja robiłam zdjęcia i też przemawiałam czule do Bryśka.