Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurczę, rozwinęła nam się działalność, zaczyna brakować miejsca w pierwszych postach, mam po sześć zdjęć, jak psiaki jakieś nie pójdą do domu to zaraz złapię ostrzeżenie...

Posted

wiecie co , przyszedł mi pomysł do głowy...może by tak NŁ zaatakować aby co tydzień zdjęcie jakiegoś psiaka do adopcji wklejali, albo zdjęcia nowo przybyłych psiaków coś w typie : Ktokolwiek widział-Ktokolwiek wie co to za psiak?
Podesłać im na skrzynkę mailową zdjęcie psiaka z krótkim opisem nic nie kosztuje, trzeba by jakiegoś dziennikarza przyatakować ... co wy na to?

Posted

aaa, dobra, bo wczoraj jedna była niewidoczna i wstawiłam drugą, zaraz usunę. I tak już nic mi się nie zmieści, bo może być tylko 5 fotek na post, mimo to wszystkie psiaki upchnęłam.

Posted

[quote name='Kaja10014']Wyniki z dzisiejszej wizyty:
- kilkadziesiąt zadowolonych mordek :)
- 6 wyprowadzonych psów - Bianka, Diego, Rudolf, Dora, pianka i Fiona,
- kilka newsów i 7 nowych wątków,
- masa zdjęć :)[/QUOTE]

No dziewczyny dobra robota!Ile nowych watków!Mam niektóre opisy i uzupełnie!

Posted

[quote name='argusiowa']wiecie co , przyszedł mi pomysł do głowy...może by tak NŁ zaatakować aby co tydzień zdjęcie jakiegoś psiaka do adopcji wklejali, albo zdjęcia nowo przybyłych psiaków coś w typie : Ktokolwiek widział-Ktokolwiek wie co to za psiak?
Podesłać im na skrzynkę mailową zdjęcie psiaka z krótkim opisem nic nie kosztuje, trzeba by jakiegoś dziennikarza przyatakować ... co wy na to?[/QUOTE]

Argusiowa jak mnie znasz to uderzyłam wszędzie gdzie sie da i na razie cisza.Chciałam zacząć od Tolusia Kauflanda i nic a rozmawiałam dawno-pisze o tym na watku Tolka.

Posted

[quote name='argusiowa']chyba ze macie jakieś kiepskie doświadczenia z NŁ to pomysł odpadnie, ale coś odpadnie coś urośnie ;)[/QUOTE]

Poczekajcie mam jeszcze jeden pomysł z kim pogadac w tej sprawie ale zajmę się tym po świętach.Moze sie uda ,nasza okolica jest wiejska więc moze spróbujemy pomyslec o psiakach do pilnowania podwórka a takie są,byle by tylko nie była to adopcja na łańcuch!

Posted

[quote name='Romka']Argusiowa jak mnie znasz to uderzyłam wszędzie gdzie sie da i na razie cisza.Chciałam zacząć od Tolusia Kauflanda i nic a rozmawiałam dawno-pisze o tym na watku Tolka.[/QUOTE]

fakt Ty to niebo i ziemię poruszysz jak trzeba :)

Posted

Wszystkiego najlepszego z okazji Wielkanocy:

W Święta
kolorowych jajeczek,
wełnianych owieczek,
kicających króliczków,
dużo jedzenia w koszyczku
i mokrych ubranek
w poniedziałkowy poranek!

Posted

Na czas Świąt Rambo i Majka mieli oddzielne boksy!Majka atakowała Tolka i Korę.Rambo nie pozwalał dojśc do jedzenia Zadrze i Antosiowi!Teraz pewnie znów siedzą razem!

Posted

Sprawdziłam nie siedzą!Wróciła tylko Majka bo w schronisku znów będa nowe nabytki.Wszystkie z interwencji,jeden podobno w bardzo strasznym stanie!W sobote pewnie je zobaczymy!I znów nie bedzie miejsca w schronisku oby były tylko jakies adopcje!P.Marek wspomniał,ze dzis w schronisku było kilka osób ale żaden psiak nie znalazł domu!Trzeba pomysleć o ogłoszeniach koniecznie!

Posted

[quote name='Paula03']Tych psów przybywa i przybywa...
Mam nadzieję, że po świętach ruszą się domki!
Romciu, a ten pies w bardzo poważnym stanie- wiesz coś więcej o nim?[/QUOTE]

Juz wiem!To owczarek niemiecki ale będa z niego 'ludzie" tak powiedziała p.doktor!Uf ,ulżyło mi!