Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak ja bym tym wszystkim durnym i nereformowalnym ludziskom skórę wytrzepała i natarła uszy za te wszystkie urocze śliczne maleństwa!!!! wystarczyłoby sukę wysterylizować i juz nie trzeba by było zmuszać takich słodziaków do rozpoczynana życia za kratami schroniska!

a maluchy śliczne:) widać że są wystraszone...gdzie ich mama? pytam ja się? za jakiś czas powije kolejne maleństwa? grrr

Posted

Mam, smutne wiesci:Łatka ma babeszjozę ,ale wyjdzie z tego!I druga smutna wiadomość dotycząca Łatki,domek ,który ja chciał juz jej nie chce bo Łatka jest suczką!Szukamy domku dla małej!

Posted

Poprosiłam pania doktor o przyśpieszenie terminu kastracji naszego Tapczanika jest szansa na fajny domek!Sprawdzimy go jeszcze na dzieci i będziemy wiedzieć co dalej z naszym Tapi!Trzymajcie kciuki,zeby tylko Tapi był grzecznym chłopcem!

Posted

Figafiga napisał(a):
spoko nie ma sprawy dla ttb wszystko ;-) z mamanabank pojedziemy moim autkiem, proszę o konkretne wiadomości na PW łącznie z linkiem do psiaka ok.

Nawet nie wiecie kogo będziecie sprawdzać w czwartek!A ja juz wiem!:eviltong:Doktor Martę z lecznicy schroniskowej:crazyeye: i co Wy na to!Pani Marta czeka na Was w czwartek przed południem!:lol: