Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam coś - niespodziankę!!!posiedziałam trochę i pokombinowałam....tylko prośba do mamynabank o podlinkowanie!!! i przeniesienie do pierwszego postu tam gdzie są banerki!!!!stworzyłam na zamówienie dla naszych kochanych psin!!!macie od ciotki zołzy Figifigi ;-)

Posted

słuchajcie dotarła do mnie informacja, że koło dworca PKP, w budynkach pomiędzy hurtownią LOGO a budynkami przy samych torach koczuje jakiś pies ze złamaną łapą :( dla mnie to za daleko aby to sprawdzić, czy ktoś z Was mieszka na Zatorzu i mógłby to sprawdzić?

Posted

Dobrze ,ze przeczytałam bo miałam iśc do Tesco w tej sprawie.Jeszcze jedna wiadomość gdyby ktos widział młoda suczke owczarka niemieckiego około 8 miesiecy to poszukuje jej zrozpaczona właścicielka!Ktoś wyjeżdzając nie zamknął bramy i suczka zniknęla około 14 dni temu!Maść czarna podpalana!Suczka mieszkała w okolicach ul.Kaliskiej.

Posted

Romko już piszę PW!
W szkole mam tyle problemów, w dodatku ta zbiórka cholercia jasna! Zaraz przyjdzie mama, będę musiaał pewnie wyłączyć komputer, wrr....Ale ogłoszeniami się zajmę, obiecałam przecież :)

Posted

Te kochane dziewczynki z powyższych zdjęć to Fizia i Tola? Tak? Czy takie imiona zostają przyjęte przez szanowne grono psiarsko-łowiczarskie?

Obydwie są cudne. Romka opis potrzebny i będą wątki

Dzięki Kajuniu ale ale, jak Ty mówisz, cholera jasna? Toż mama zabroni Ci zadawać się z nami! :lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
Te kochane dziewczynki z powyższych zdjęć to Fizia i Tola? Tak? Czy takie imiona zostają przyjęte przez szanowne grono psiarsko-łowiczarskie?

Obydwie są cudne. Romka opis potrzebny i będą wątki

Dzięki Kajuniu ale ale, jak Ty mówisz, cholera jasna? Toż mama zabroni Ci zadawać się z nami! :lol:

Przyznaję,ze wstydem,ze to moja wina,cholera jasna!

Posted

Dzisiaj się nie nawychodziliśmy z psami, bo one nie bardzo chciały może im było zimno, a poza tym pan, który był, nie bardzo był zadowolony z naszej wizyty. Kusy wyszedł z radością ale przestępował z łapki na łapkę, zato Reks z oporami dał się wyciągnąć, Hercia bez problemu, Kluseczka wyszła tyko blisko za bramę i z powrotem. I to na tyle.:niewiem:

Posted

Dzisiaj się nie nawychodziliśmy z psami, bo one nie bardzo chciały może im było zimno, a poza tym pan, który był, nie bardzo był zadowolony z naszej wizyty. Kusy wyszedł z radością ale przestępował z łapki na łapkę, za to Reks z oporami dał się wyciągnąć, Hercia bez problemu, Kluseczka wyszła tyko blisko za bramę i z powrotem. I to na tyle.:niewiem:

Posted

To nawet sie cieszę,bo było nas wczoraj troche mniej niz zwykle!Brysiek dostał wczoraj na ten mróz duzo kaszanki i pasztetowej tak dla osłody i wiekszej ilości kalorii!

Posted

Dzwoniłam dzis do p.Marka budy sa ocieplone kołdrami i kocami!W schronisku sa nowe psiaczki:ciężarna suczka juz na sterylizacji i dłudowłosy psiak!Jadąc do pracy widziałam naszego czarnego psiaka ze sznurkiem na szyi na terenie koscioła św.Ducha.wąchał cos.Straszna chudzina,gdzie on spał w taka mrozna noc!Żby komus udało sie go złapać!

Posted

Tak Romko, jest nowy piesek w boksie po tym rottku agresywnym, taki włochaty, on u Nas kiedyś biegal po osiedlu, sympatyczna psina.
A pies ze sznurkiem zjadł mi z ręki karmę, już zaczynał mi po troszku ufać i...skończyło mi się żarcie:shake: Pojadę w sobotę po niego, jak wcześniej nie da się złąpać ;)