Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wątki:Bossa,Laszlo i Azy już wkrótce:lol:

No i moja największa radość :multi::multi: WOJTUŚ WYSZEDŁ PO RAZ PIERWSZY NA SPACEREK POZA SCHRONISKO:multi:

Posted

WYSZEDŁ NA SPACEREK I...WYKĄPAŁ SIĘ W STAWIE:multi: :multi::multi:

No chodź Wojtuś...

4fbbf9d5d4b7452df5b4caf0f041b196,10,19,0

66d9ff1d7fc23352ab691f32d16dbea0,10,19,0

...Nuka,która jest super koleżanką i wspiera we wszystkim Andzię i Wojtka,przyszła po małego:

6be76dc7fe91a16c044874284d410d38,10,19,0

409e70582553650917e13469c905306d,10,19,0

Teraz trzeba to powtórzyć!!!! :lol:

Posted

śliczny maj, jak ja kocham wiosnę i jej zapachy. szkoda, że tak szybko mija.
Wojtusia trzeba ogłaszać.
Nareszcie Lesny skrzacik znalazła dom.

Posted

Małymi kroczkami,doprowadziłyśmy do wyjścia psiaków z boksu. Pierwszy raz,wszystkie wyszły poza boks.:multi::multi:

Czeka nas jeszcze dużo pracy aby wyszły poza mury schroniska.Jednak najmniejsze kroczki w ich przypadku nas cieszą.Jesteśmy trochę bardziej zaprzyjaźnione z Ciapką,Rudą i Bratusiem.Pomaga nam w tym Irek,który regularnie wychodzi na spacerki a jak wraca jest dokładnie obwąchany.Psiaki zaufały nam trochę.

...więcej tu:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/250699-RUDA-CIAPKA-i-BARTEK-psiaki-zabrane-z-interwencji-szukaj%C4%85-domu

Posted

Cieszę się bardzo z Krzywusia. Jedzie już w poniedziałek... :)

Teraz będę starał się wypromować na FB Franka bo trochę tam go zaniedbałem, a psiak charakterologicznie wspaniały. No i trzeba będzie zająć się strachulcem Sonią i ją też nieco rozpropagować :)

Posted

Grej jest w lecznicy,jest bardzo słaby...
W niedzielę już nie podnosił się na tylne łapy,zgłosiłam stan Greja pracownikowi schroniska.Wczoraj trafił do lecznicy.TRZYMAJMY KCIUKI!!!!

...tak wyglądał Grej przed odjazdem do lecznicy.
TRZYMAJ SIĘ GREJU...

Posted

Dziś w lecznicy spotkałyśmy małą córeczkę Niwy.Mała ma na imię Kawka i przyszłą do lecznicy po kropelki przeciwkleszczowe.

Pozdrawiamy opiekunkę Kawki!!!!:lol:

Posted

Rita,Maryś byłyśmy około 16 00, z Olivin, w lecznicy u Greja.Mały chyba czuje się trochę lepiej niż wczoraj.Podniósł się i wyszedł z boksu na zewnątrz i zrobił siusiu.Bardzo nam tym zaimponował,bo widać,że jego umysł jest jasny.Nie chciał zrobić siusiu w boksie.Kochany Grej...
Ucieszył się na nasz widok.Pochodził trochę ale za chwilę położył się i już nie wstał.Wodę pił na leżąco.Widać ,że czeka na nas,bo wyrażnie cieszy się na nasz widok.Kupiłam Grejowi jego ulubione puszki z mięskiem.Tak chciałybyśym,żeby podniósł się i zaczął chodzić...

Posted

[quote name='Romka']Rita,Maryś byłyśmy około 16 00, z Olivin, w lecznicy u Greja.Mały chyba czuje się trochę lepiej niż wczoraj.Podniósł się i wyszedł z boksu na zewnątrz i zrobił siusiu.Bardzo nam tym zaimponował,bo widać,że jego umysł jest jasny.Nie chciał zrobić siusiu w boksie.Kochany Grej...
Ucieszył się na nasz widok.Pochodził trochę ale za chwilę położył się i już nie wstał.Wodę pił na leżąco.Widać ,że czeka na nas,bo wyrażnie cieszy się na nasz widok.Kupiłam Grejowi jego ulubione puszki z mięskiem.Tak chciałybyśym,żeby podniósł się i zaczął chodzić...[/QUOTE]
Też bym chciała.......walcz piesku.

Posted

Grej nadal w lecznicy,byłyśmy wczoraj u niego z Olivin.Oczy bardziej żywe niż przez ostatnie dni i podniósł się na łapy.Ale chodzi nadal bardzo słabo.

Posted

[quote name='Romka']Grej nadal w lecznicy,byłyśmy wczoraj u niego z Olivin.Oczy bardziej żywe niż przez ostatnie dni i podniósł się na łapy.Ale chodzi nadal bardzo słabo.[/QUOTE]
Trzymam kciuki za ciebie piesku...

Posted (edited)

W schronisku mamy nowe psiaki:

Do schroniska wrócił też Dino:

Same psiaki.A W SCHRONISKU PRZEPEŁNIENIE,WSZYSTKIE KWARANTANNIKI ZAJĘTE!!!!

Edited by Romka