Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marycha35']Jesssu, opowieści o psiakach potworne! Niestety taki los mają te mądre i oddane istoty. Ech...... A Berta i dwa szczylki oraz Pimpek mają wątki, bo ja nie widzę :(

Zaraz będą!Póki ci Berta i je maluchy:

Posted (edited)

A w schronisku mamy kolejne nowe psiaki:
FERDYNAND WSPANIAŁY

duży,cudowny,delikatny psiak

KARO:

PIMPUŚ,towarzysz BERTY

mały,jamnikowaty DUDUŚ ma domowe imię CYGAN i tak zostanie

baardzo stary psiak BEZ IMIENIA,teraz ma na imię DUDUŚ

Edit: Duduś ma domowe imię Cygan i tak chyba zostanie.No to Dudusiem będzie nasz staruszek.:lol:

Edited by Romka
Posted (edited)

Suzi:

...od dziś w nowym domu.Mam nadzieję malutka ,że będziesz szczęśliwa:lol:

Do domu poszedł też jeden szczeniak Berty,chłopczyk:

Edited by Romka
Posted

Uzi dostał od Nelki,ugryzła go przy jedzeniu w pychol.Trzeba było zawieźć Uziego do lecznicy ...a Uzi nie pozwala się dotykać.Chciałam powiedzieć nie pozwalał:lol:;):

...tak ,tak to jest Uzi:lol: .Ma nową fryzurę i pozwolił wziąć się na smycz i dotykać się.:lol: PO RAZ PIERWSZY NIE PRZEZ KRATY BOKSU!!!:multi: Od ponad 5 lat...Brawo Uzi!!!:lol:

Uzi jest juz w schronisku.

Posted

Romeczko, masz rację nie każdy dom jest dobry. Pies w swoim domku powinien mieć lepsze warunki niż w schroniskowym boksie. Dlatego tak ważne jest przeprowadzenie dobrej wizyty przedadopcyjnej a później poadopcyjnej.
Jeżeli człowiek i pies czują się dobrze, to wtedy możemy mówić o dobrze przeprowadzonej adopcji.