Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Do domu,do Łodzi pojechał także Wituś,powodzenia malutki:

Wituś,jest już w schronisku...miał lęk separacyjny,pod nieobecność swoich opiekunów zniszczył drzwi wejściowe...piesku znajdziemy ci dom...

Posted

Romka napisał(a):
Zamówiłam na bazarku ogłoszeniowym 10 pakietów dla naszych psiaków,30 ogłoszeń po 8zł:
http://www.dogomania.pl/threads/219040-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-do-30.12.-zapraszam!/page7
DONATO,WRZUĆ MI PROSZĘ KANDYDATURY!
Pewnie zaczniemy od Rambo,Tymka,Linki i Uziego...poproszę o dalsze.

RAMBO już wrzucony,TYMEK nie,nie ma zdjęć,które nadają się do ogłoszeń...w sobotę musimy to zmienić...

Posted

No nie coś takiego, biedny Wituś. Jak ci ludzie szybko wycofuja się z podjętych decyzji. Po kilku dniach oddać psiaka do schronu bo nie był od razu taki mądry w obcym domu. Ręce opadają.....

Posted

Romka napisał(a):
Ziutko,wrzucę zaraz jakieś psiaki,Donata zrobiła kilka opisów...zmienimy chyba tylko 2 numer telefonu...będzie ponownie numer telefonu Donaty zamiast telefonu Olivin.

Romko już wyjaśniałam na PW, że ja nie jestem zaborcza o władzę i na którym miejscu jest mój numer telefonu. Ja robię allegro, opisy psiaków i finanse więc mam roboty fuul.
A praca niech będzie rozłożona w miarę równo; nie róbmy zamieszania i niby ukłonów w stronę osoby dodając jej przy tym obowiązków. To nie o to chodzi i szkoda mi czasu na zbyteczną polemikę słow.
Bierzmy się lepiej za ogłoszenia psiaków ; ja już wysłałam przelew za bazarek ogłoszeniowy na kwote 80,- zł.
Zrobiłam zamówienie 20 puszek karmy dla Leonka a ponieważ nie widzę jeszcze na swojej poczcie potwierdzenia dostawy tej karmy jutro dokupię u nas na mieście ze 2 puszki i zawiozę do schroniska.

Zapłaciłam również Selendze za 2 allegra.

Ok?

Posted

Romka napisał(a):
RAMBO już wrzucony,TYMEK nie,nie ma zdjęć,które nadają się do ogłoszeń...w sobotę musimy to zmienić...

Przejrzałam jeszcze wszystkie wątki psiaków i wygląda na to, że skoro Paja już ma nastepna 10-tkę do ogłoszeń to kwalifikuja się pilnie:
Rambo, Rudi, Igor, Mini, Easy, Tramp, Liszka, Grei, (Tymek, Uzi) - tej dwójce nalezy dorobić fotki.
Będąc w boksie Smyka i Uziego widziałam że Tymek nosi obrożę a więc chyba uczniowie zabieraja go prynajmniej poza boks.

Czy ta kandydatura może być?

Posted

Donata napisał(a):
Przejrzałam jeszcze wszystkie wątki psiaków i wygląda na to, że skoro Paja już ma nastepna 10-tkę do ogłoszeń to kwalifikuja się pilnie:
Rambo, Rudi, Igor, Mini, Easy, Tramp, Liszka, Grei, (Tymek, Uzi) - tej dwójce nalezy dorobić fotki.
Będąc w boksie Smyka i Uziego widziałam że Tymek nosi obrożę a więc chyba uczniowie zabieraja go prynajmniej poza boks.

Już wrzucam...

Posted

Już wiem, to od Temidy...z Radomska, zmyliło mnie, że przebywa w Łowiczu, bo ona tam w hotelu jest a Łowicz to Romcia dla mnie :evil_lol: już lece tam wstawić, dobrze, że kontakt dobry do Temidy podałam, hehe :evil_lol:

Posted

Donata napisał(a):

To ja założyłam Tymkowi obrożę, niestety nie może pokonać strachu przed wyjściem poza boks.

Posted

Donata napisał(a):
Romko już wyjaśniałam na PW, że ja nie jestem zaborcza o władzę i na którym miejscu jest mój numer telefonu. Ja robię allegro, opisy psiaków i finanse więc mam roboty fuul.
A praca niech będzie rozłożona w miarę równo; nie róbmy zamieszania i niby ukłonów w stronę osoby dodając jej przy tym obowiązków. To nie o to chodzi i szkoda mi czasu na zbyteczną polemikę słow.
Bierzmy się lepiej za ogłoszenia psiaków ; ja już wysłałam przelew za bazarek ogłoszeniowy na kwote 80,- zł.
Zrobiłam zamówienie 20 puszek karmy dla Leonka a ponieważ nie widzę jeszcze na swojej poczcie potwierdzenia dostawy tej karmy jutro dokupię u nas na mieście ze 2 puszki i zawiozę do schroniska.

Zapłaciłam również Selendze za 2 allegra.

Ok?

Super,bardzo się cieszę,ja też bardzo chętnie przyjmę pomoc ofiarowaną przez Olivin,wszystkie jesteśmy tak zapracowane...spróbuję rozłożyć pracę w miarę równo tak,żeby nikomu nie dokładać obowiązków.:lol::lol::lol::lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
To ja poproszę jakieś psiaczki do ogłoszeń, bo została mi tylko Laseczka od was do ogłoszeń ;)

A mogę podrzucić psiaki w hotelikach:Erniego,Kubę,Rafika?

Posted

Donata napisał(a):

Igor ma ogłoszenia z 10 listopada,ogłaszała go nieoceniona Ziutka oraz na Warszawę z 2 grudnia.Reszta psiaków ma ogłoszenia z końca pażdziernika,te powtórzymy...

Posted

[quote name='Ziutka']To dajcie też Lakiego :)

Lakiemu kończy sie allegro, był tylko jeden telefon i nic interusującego, więc może być Luckie. Opis jego na wątku, podam poźniej Nr postu - ten post to 180 i link do allegro 176.

Przepraszam ale Luckie ma ogloszenia od 5.12.2011 u Pai ( 60), wiec chyba jakiegos innego psiaka proponuje.