Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Lala od wczoraj w nowym domu....

Bardzo się cieszę :lol: Wiem, że nie będziesz trzymana na łańcuchu, bo mieszkasz teraz w bloku... i twoja pani cię mocno kocha. Powodzenia Laleczko...

Posted

Dzisiejsza relacja z pobytu w schronisku; wyszło na spacer tylko 16 psiakow i 1 biegał ale były za to adopcje i to jakie...

Spacerowały:
Semir, Tinka, Figaro, Jantar, Karmel, Szymek, Hera, Riko, Antosia, Edzia, Brenda, Miki, Bary O., Rambo, Liszka, Szczeniak.

Biegał: Cyganek.

Posted

[quote name='Donata']Dzisiejsza relacja z pobytu w schronisku; wyszło na spacer tylko 12 psiakow i 3-ch biegało ale były za to adopcje i to jakie...

Spacerowały: Semir, Tinka, Figaro, Jantar, Karmel, Szymek, Hera, Riko, Antosia, Edzia, Brenda, Miki.

Biegały: Cyganek, Liszka, Szczeniak.

Liszka i szczeniak byli na spacerze. Barry i Rambo również.

Posted

W niedzielę wyszło na spacer 20 psiaków - przy pomocy 3 wolontariuszek.
Były też robione zdjęcia.

Spacerowicze:

Karol, Samba, Telma, Tajga, Alf, Boluś, Lampo, Luckie, Tramp, Rupert, Figus, Franek, Ares, Semir, Smyk, Grei, Leon, Misisipi, Milunia, Tina.

Uwzględniajac wyjścia psiaków w środe przy pomocy uczniów - wyszły prawie wszystkie psiaki za wyjatkiem kilku dotąd niechcących wyjśc a więc Zośki, Bleki, Uzi, Tymek, Nuka, Harry, Ronald.

Posted

plina napisał(a):
Smyk jeszcze bez domu?? :(

No niestety Smyk jeszcze w schronisku. Aż dziw bierze, bo to psiak , który może iść do domu już i z nim nie będzie żadnych problemów. Tylko żeby trafił do człowieka, który doceni te jego walory: karny, posłuszny, nawiązuje szybko kontakt z właścicielem no i chętny do zabawy.

Posted

Idąc za informacją Sylwiaso o zaginięciu Elmo na wczorajszym popołudniowym spacerze , proszę czytajacych to forum o rozesłanie informacji wsród swoich znajomych o poszukiwaniach tego psiaka.

"Biedny Elmo, cały czas myślę o nim i nie wiem co jeszcze można zrobić; ma ogłoszenia na okolicznych słupach/ drzewach, w łowickiej weterynarii, ogłoszenie w Intermarche".

Może ktoś czytający nas łowicki wątek roześle wśród swoich znajomych z okolic Szczudłowa, Otolic, Maurzyc, Świąc, osiedla Górki tę informację że bardzo poszukujemy małego, szarego, sznaucerowatego malucha z przypiętą adresówką i jeśli coś by wiedział pilnie prosimy o kontakt.

Posted

[quote name='Donata']Idąc za informacją Sylwiaso o zaginięciu Elmo na wczorajszym popołudniowym spacerze , proszę czytajacych to forum o rozesłanie informacji wsród swoich znajomych o poszukiwaniach tego psiaka.

"Biedny Elmo, cały czas myślę o nim i nie wiem co jeszcze można zrobić; ma ogłoszenia na okolicznych słupach/ drzewach, w łowickiej weterynarii, ogłoszenie w Intermarche".

Może ktoś czytający nas łowicki wątek roześle wśród swoich znajomych z okolic Szczudłowa, Otolic, Maurzyc, Świąc, osiedla Górki tę informację że bardzo poszukujemy małego, szarego, sznaucerowatego malucha z przypiętą adresówką i jeśli coś by wiedział pilnie prosimy o kontakt.

Bądźmy dobrej myśli. Rozwiesiłam ogłoszenia w Świącach, Maurzycach i Zdunach.

Posted

[quote name='Donata']Idąc za informacją Sylwiaso o zaginięciu Elmo na wczorajszym popołudniowym spacerze , proszę czytajacych to forum o rozesłanie informacji wsród swoich znajomych o poszukiwaniach tego psiaka.

A TAK WYGLĄDA ELMO:

Posted

Andzike napisał(a):
Podrzuć wątek Liszki to ją zaproteguję ;)
masz już dokładny adres nowego domku?

Tak, mam już wszystko,zaraz wrzucę Ci na PW,dziękuję bardzo.:lol: