mamanabank Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kompa porzucam na rzecz jasełek, niestety takie życie, lecę... ze skrzydłami anielskimi do szkoły muszę zdążyć... Quote
kajkoowa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Haha, Fidze się nudzi w pracy i wymyśla wierszyki:diabloti: Quote
Figafiga Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 ja podnosze wątki moja droga...a to była moja przerwa na jedzenie 15 minutowa ;-) Quote
Andzike Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dzis kolejna karma trafiła do aikowo :D szykujcie sie cioteczki, szykujcie na naszą wizytę w styczniu:evil_lol: Quote
Romka Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Zapraszamy,zapraszamy!:lol::lol::lol: Quote
mamanabank Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Figuś, podziwiam Twoją poezję! Romka, gotuj pierogi! Quote
Figafiga Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Romka dasz pieroga???na spróbunek???ha ha ha...ja dziś będę robić ciasto i zagniatać, mama na szczęście farsz mi da już przez siebie zrobiony...włączę laptopa i film i postawię na blacie, ciekawe jakie wyjdą pierogi!!! Quote
Figafiga Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 ja mam z 80 na kompie, włączę sobie jakis triller albo horror, zaczęłam oglądać film Antychryst mojego ukochanego reżysera Larsa von Triera, obejrzałam do połowy, ale to film do prawdziwego oglądania, a nie podczas robienia pierogów....rodzice stracili małe dziecko i matka próbuje dojść do siebie, pomaga jej mąż terapeuta......odbieram to osobiście i płaczę przy tym, ale obejrzeć muszę, może przed snem dokończę....uwielbiam filmy Larsa - mam całą kolekcję prawie..horrorek sobie włączę Quote
mamanabank Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Polecam duński film "jak w niebie..." Nie Larsa, ale bardzo fajny Quote
Figafiga Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 zobaczę na pewno...!!!ja Larsa uwielbiam Królestwo, Idiotów, Przełamując fale fenomenalne filmy i specyficzny klimat Quote
dżerka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 serdeczne zyczenia swiateczne od dzerki,ktora nie moze sie wciaz zarejestrowac,ale was kocha i podziwia i stawi sie w styczniu w sobote z dzieciakami ze szkoly w teresinie na spacerki/bez bakow!!/ i z jaks kaska ze zbiorki i z kokurencyjnym dywanem.oddzielne swiateczne caluski od figodzerki dla ciotekps to ja dzerka,mialam juz pierwsze szykowanie wigilii,strasznie ladnie pachnialo,a dzis podobno bedzie jeszcze ciekawiej,czekam na prezenty od panstwa,mniam..ja w prezencie dzis nie zrobilam siusiu w domku w nocy,staram sie jak moge!!! Quote
dżerka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 lo matko czy to znaczy ze sie udalo zarejestrowac!!!!!!!cud wigilijny!!no to romko i mamanabank jestem gotowa do dzialan,oczekuje dalszych instrukcji!! Quote
mamanabank Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Witaj kochana! To prawdziwy prezent na święta widzieć Cię TUTAJ! Całuski dla dżerki i całej reszty psiego i kociego towarzystwa! I specjalne uściski dla Ciebie! (Jakby kto pytał, dżerka to właścicielka jednej z naszych pierwszych wyadoptowanych, czyli Figi, która teraz ma na imię Dżerka) Quote
mamanabank Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 I świąteczne pozdrowienia dla wszystkich naszych przyjaciół! :tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
Romka Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 O rany ,kogo jak widzę na dogo !A to niespodzianka!WITAJ DZERKA! Quote
Romka Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Figafiga napisał(a):Romka dasz pieroga???na spróbunek???ha ha ha...ja dziś będę robić ciasto i zagniatać, mama na szczęście farsz mi da już przez siebie zrobiony...włączę laptopa i film i postawię na blacie, ciekawe jakie wyjdą pierogi!!! Kochana,widze ,ze juz wiesz co sie stało z moimi wigilijnymi pierogami!Opowiem pozostałym bo pierogi to był dopiero poczatek całego łańcuszka zdarzeń!Zamówiłam wegetariańskie pierogoi na wigilie,m.in ze szpinakiem i wieczorem przed karmieniem naszego Bryśka pojechałam je odebrac,nastepnie pojechałam po Grazynke i razem pojechałysmy do psiaka jak zawsze!Przed brama dałam Grazynce jego porcje pyszności na kolacje!Kiedy Grazynka powiedziała "o nawet pierogi sa" zamarlam...Brysiek wcinał moje pierogi wigilijne,które nieopacznie podalam Grazynce!A,że byly jeszcze cieplutkie to Bryskowi smakowały!JEDYNA POCIECHA:BRYSIEK TEŻ MIAŁ KOLACJE WIGILIJNĄ i zielone pierogi ze szpinakiem ładnie wygladały na białym śniegu. Quote
Romka Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 A na drugi dzień rano ,kiedy tylko miałam usmazyć pieczarki pic kawke i jeśc swiateczne ciasto...topniejacy snieg zalał mi strych a potem sufity a na białym suficie(malowałam latem w tamtym roku) mam piękne brązowe plamy!No cóz moje drogie...WESOŁYCH ŚWIĄT! Quote
Romka Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Jak widzicie w Łowiczu pełna para idą swieta!WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH NASZYCH PRZYJACIÓŁ! Quote
Figafiga Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Wesołych Świąt życzy Małgorzata, Łukasz i skrzydlata Tosieńka Quote
nika28 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 A możecie mi powiedzieć czy w Łowickim schronisku są też koty ? Nie pamiętam czy wcześniej pytałam, jeśli tak to przepraszam :oops: Quote
Andzike Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Romka napisał(a):Kochana,widze ,ze juz wiesz co sie stało z moimi wigilijnymi pierogami!Opowiem pozostałym bo pierogi to był dopiero poczatek całego łańcuszka zdarzeń!Zamówiłam wegetariańskie pierogoi na wigilie,m.in ze szpinakiem i wieczorem przed karmieniem naszego Bryśka pojechałam je odebrac,nastepnie pojechałam po Grazynke i razem pojechałysmy do psiaka jak zawsze!Przed brama dałam Grazynce jego porcje pyszności na kolacje!Kiedy Grazynka powiedziała "o nawet pierogi sa" zamarlam...Brysiek wcinał moje pierogi wigilijne,które nieopacznie podalam Grazynce!A,że byly jeszcze cieplutkie to Bryskowi smakowały!JEDYNA POCIECHA:BRYSIEK TEŻ MIAŁ KOLACJE WIGILIJNĄ i zielone pierogi ze szpinakiem ładnie wygladały na białym śniegu. Hihihihiihi :) Usmiałam się :D jeszcze mu musisz karpika zawiezc ;) Quote
Figafiga Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 u nas nie ma kotów tylko stały bywalec mieszkaniec kot Łiskas ;-) Quote
Romka Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 nika28 napisał(a):A możecie mi powiedzieć czy w Łowickim schronisku są też koty ? Nie pamiętam czy wcześniej pytałam, jeśli tak to przepraszam :oops:W schronisku nie ma kociarni jest tylko schroniskowy kot Łiskas -rezydent!Była kotka ale poszla sobie Łiskas bardzo tęskni innych kotów nie ma! Quote
Recommended Posts