Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka dasz pieroga???na spróbunek???ha ha ha...ja dziś będę robić ciasto i zagniatać, mama na szczęście farsz mi da już przez siebie zrobiony...włączę laptopa i film i postawię na blacie, ciekawe jakie wyjdą pierogi!!!

Posted

ja mam z 80 na kompie, włączę sobie jakis triller albo horror, zaczęłam oglądać film Antychryst mojego ukochanego reżysera Larsa von Triera, obejrzałam do połowy, ale to film do prawdziwego oglądania, a nie podczas robienia pierogów....rodzice stracili małe dziecko i matka próbuje dojść do siebie, pomaga jej mąż terapeuta......odbieram to osobiście i płaczę przy tym, ale obejrzeć muszę, może przed snem dokończę....uwielbiam filmy Larsa - mam całą kolekcję prawie..horrorek sobie włączę

Posted

serdeczne zyczenia swiateczne od dzerki,ktora nie moze sie wciaz zarejestrowac,ale was kocha i podziwia i stawi sie w styczniu w sobote z dzieciakami ze szkoly w teresinie na spacerki/bez bakow!!/ i z jaks kaska ze zbiorki i z kokurencyjnym dywanem.oddzielne swiateczne caluski od figodzerki dla ciotekps to ja dzerka,mialam juz pierwsze szykowanie wigilii,strasznie ladnie pachnialo,a dzis podobno bedzie jeszcze ciekawiej,czekam na prezenty od panstwa,mniam..ja w prezencie dzis nie zrobilam siusiu w domku w nocy,staram sie jak moge!!!

Posted

Witaj kochana! To prawdziwy prezent na święta widzieć Cię TUTAJ!

Całuski dla dżerki i całej reszty psiego i kociego towarzystwa! I specjalne uściski dla Ciebie!

(Jakby kto pytał, dżerka to właścicielka jednej z naszych pierwszych wyadoptowanych, czyli Figi, która teraz ma na imię Dżerka)

Posted

Figafiga napisał(a):
Romka dasz pieroga???na spróbunek???ha ha ha...ja dziś będę robić ciasto i zagniatać, mama na szczęście farsz mi da już przez siebie zrobiony...włączę laptopa i film i postawię na blacie, ciekawe jakie wyjdą pierogi!!!

Kochana,widze ,ze juz wiesz co sie stało z moimi wigilijnymi pierogami!Opowiem pozostałym bo pierogi to był dopiero poczatek całego łańcuszka zdarzeń!Zamówiłam wegetariańskie pierogoi na wigilie,m.in ze szpinakiem i wieczorem przed karmieniem naszego Bryśka pojechałam je odebrac,nastepnie pojechałam po Grazynke i razem pojechałysmy do psiaka jak zawsze!Przed brama dałam Grazynce jego porcje pyszności na kolacje!Kiedy Grazynka powiedziała "o nawet pierogi sa" zamarlam...Brysiek wcinał moje pierogi wigilijne,które nieopacznie podalam Grazynce!A,że byly jeszcze cieplutkie to Bryskowi smakowały!JEDYNA POCIECHA:BRYSIEK TEŻ MIAŁ KOLACJE WIGILIJNĄ i zielone pierogi ze szpinakiem ładnie wygladały na białym śniegu.

Posted

A na drugi dzień rano ,kiedy tylko miałam usmazyć pieczarki pic kawke i jeśc swiateczne ciasto...topniejacy snieg zalał mi strych a potem sufity a na białym suficie(malowałam latem w tamtym roku) mam piękne brązowe plamy!No cóz moje drogie...WESOŁYCH ŚWIĄT!

Posted

Romka napisał(a):
Kochana,widze ,ze juz wiesz co sie stało z moimi wigilijnymi pierogami!Opowiem pozostałym bo pierogi to był dopiero poczatek całego łańcuszka zdarzeń!Zamówiłam wegetariańskie pierogoi na wigilie,m.in ze szpinakiem i wieczorem przed karmieniem naszego Bryśka pojechałam je odebrac,nastepnie pojechałam po Grazynke i razem pojechałysmy do psiaka jak zawsze!Przed brama dałam Grazynce jego porcje pyszności na kolacje!Kiedy Grazynka powiedziała "o nawet pierogi sa" zamarlam...Brysiek wcinał moje pierogi wigilijne,które nieopacznie podalam Grazynce!A,że byly jeszcze cieplutkie to Bryskowi smakowały!JEDYNA POCIECHA:BRYSIEK TEŻ MIAŁ KOLACJE WIGILIJNĄ i zielone pierogi ze szpinakiem ładnie wygladały na białym śniegu.

Hihihihiihi :) Usmiałam się :D jeszcze mu musisz karpika zawiezc ;)

Posted

nika28 napisał(a):
A możecie mi powiedzieć czy w Łowickim schronisku są też koty ?
Nie pamiętam czy wcześniej pytałam, jeśli tak to przepraszam :oops:
W schronisku nie ma kociarni jest tylko schroniskowy kot Łiskas -rezydent!Była kotka ale poszla sobie Łiskas bardzo tęskni innych kotów nie ma!