kajkoowa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Romka']I ja ,jak zawsze skrzynka kontaktowa:p...przed chwilą był u mnie :crazyeye:pan ,którego pogryzł Gonzo...dałam numer do schroniska,pan potrzebuje zaświadczenia,ze pies był szczepiony...mogłam mu tylko zaręczyć,ze był szczepiony na pewno...jak wszystkie psiaki w schronisku...reszta nie należy już do mnie.Gonzo pewnie będzie na obserwacji...oj,psiaku coś Ty zrobił...[/QUOTE] A kto to jest Gonzo? :oops::oops: 12 godzin na łańcuchu to trochę dużo... Ale to rozmnażanie to dobra sprawa, jeśli rozmnażane będą tylko psy rodowodowe ze zrobioną hodowlanką. Quote
Figafiga Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Proszę Kaju http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t/page86 o to Gonzo :-) Quote
kajkoowa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Figafiga']Proszę Kaju http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t/page86 o to Gonzo :-) Dziękuję bardzo :) Quote
kajkoowa Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Na spacerku były dziś: Lucky, Deki, Rupert, Tramp, Jantar, Figaro, Karol, Telma, Falko i Karmel. W schronisku są nowe psiaki: pręgowany kuzyn Kuby Cichacza, biała szorstkowłosa piękność i DONek Quote
Donata Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Kaja10014']Na spacerku były dziś: Lucky, Deki, Rupert, Tramp, Jantar, Figaro, Karol, Telma, Falko i Karmel. W schronisku są nowe psiaki: pręgowany kuzyn Kuby Cichacza, biała szorstkowłosa piękność i DONek[/QUOTE] No to cudownie, tyle psiaków, już je wrzucam na wykaz . Mam juz podsumowany czerwiec tylko nie wiem jak to wrzucic na dogomanie. Robilam wykaz w exelu. Moze mi ktos podpowie.... Quote
kajkoowa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Jutro będzie Nas mniej w schronisku, bo przyjdą pewnie trzy osoby - Romka, Donata i Pani Ewa. My z kundlem, kierowcą Edzią i Paulą jedziemy na zawody ;) Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Kaja10014']Dziękuję bardzo :)[/QUOTE] Tak jest ,pewnie na obserwacji...zestarzał się przez ten rok...pewnie w kojcu siedzi...oby tylko w kojcu... Quote
kajkoowa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Romka']dajcie kandydatury do ogłoszeń!!! Może: Tramp, Kiko, Karmel? Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Kaja10014']Może: Tramp, Kiko, Karmel?[/QUOTE] Zdjęcia Karmela wrzuć jak nie ma bo nie ogarniam...wszystkich wątków.... LAMPO WRACA W PONIEDZIAŁEK DO SCHRONISKA!!! Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Pierwszy pojechał do nowego domu podobno pod Serock...nie chciał przywieżć psiaka do schroniska,choć p.Marek proponował...co do drugiego nie mam informacji...ale mam telefon,dowiem się dziś... Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Szukamy kogoś z jastrzębi zdroju do sprawdzenia domku dla fridy!!!Podrzućcie mi kogoś kto ma doświadczenie z tamtych okolic... Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Romka']Pierwszy pojechał do nowego domu podobno pod Serock...nie chciał przywieżć psiaka do schroniska,choć p.Marek proponował...co do drugiego nie mam informacji...ale mam telefon,dowiem się dziś...[/QUOTE] Już wiem co z drugim psiakiem...ma dom,pod Bielawami...prawdopodobnie jest to ten dom,gdzie miał pójść Słodzik...podobno chodzi luzem w zagrodzie(słowa poprzedniego opiekuna )...poprosiłam o adres i pewnie go odwiedzimy jak tylko dostanę... Quote
wielebny Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='mamanabank'] Zwierzętom będzie lepiej? Sejm o ochronie zwierząt 2011-06-29, ostatnia aktualizacja 2011-06-29 17:32 Więcej... http://wyborcza.pl/1,75248,9865922,Zwierzetom_bedzie_lepiej__Sejm_o_ochronie_zwierzat.html#ixzz1QhGVIFwP W praktyce wszystko zawsze wychodzi inaczej niż w teorii. Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='wielebny']W praktyce wszystko zawsze wychodzi inaczej niż w teorii.[/QUOTE] Święte słowa...ale i tak to naprawdę rewolucyjne zmiany... Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Kaja10014']Jutro będzie Nas mniej w schronisku, bo przyjdą pewnie trzy osoby - Romka, Donata i Pani Ewa. My z kundlem, kierowcą Edzią i Paulą jedziemy na zawody ;)[/QUOTE] Czekamy w niedzielę...bo pewnie zdjęcia trzeba będzie zrobić... Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Na wątku SAMBY jest tekst do ogłoszeń,zajrzycie tam i poprawiajcie...PILNE!!! Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 (edited) Dlaczego do cholery:diabloti: nikt nie reaguje na moje prośby!!!:mad::mad::mad:potrzebuje konsultacji w sprawie tekstów do ogłoszeń:Riko,Samba na wątkach są jeszcze inne teksty...zgłaszajcie poprawki... Edited February 11, 2012 by Romka Quote
Donata Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Romka']Dlaczego do cholery nikt nie reaguje na moje prośby!!!:mad::mad::mad:potrzebuje konsultacji w sprawie tekstów do ogłoszeń:Riko,Samba na wątkach są jeszcze inne teksty...zgłaszajcie poprawki... Ja dokonałam swoje uwagi juz wczesniej na watku Riko a teraz Samby. Uważam że mogą lecieć na ogłoszenia.... ja nie zgłaszam innych propozycji bo nie orientuje sie kto ma ogloszenia a kto ich nie ma . Moge zrobic opis dla Karmela, Laski, Fionki, Refleksa, Kiko .. Zrobiłam opisy dla Kiko i Fionki - sa na ich wątkach. Jutro podrzucę Karmelka, Laske, Refleksa Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Donata']Ja dokonałam swoje uwagi juz wczesniej na watku Riko a teraz Samby. Uważam że mogą lecieć na ogłoszenia.... ja nie zgłaszam innych propozycji bo nie orientuje sie kto ma ogloszenia a kto ich nie ma . Moge zrobic opis dla Karmela, Laski, Fionki, Refleksa, Kiko ..[/QUOTE] Donato,teksty są trzeba je tylko przeredagować...wejdz na jakieś ogłoszenie lub allegro...dziękuję... Quote
Figafiga Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Romka']Dlaczego do cholery nikt nie reaguje na moje prośby!!!:mad::mad::mad:potrzebuje konsultacji w sprawie tekstów do ogłoszeń:Riko,Samba na wątkach są jeszcze inne teksty...zgłaszajcie poprawki... Romciu odpowiem Ci szybko...bo nie każdy siedzi non stop na dogo, mamy tez rodziny, o które trzeba dbać i chore dziecko, które ma gorączkę i zapalenie gardła!!!i noc nie przespana i strach... Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Figafiga']Romciu odpowiem Ci szybko...bo nie każdy siedzi non stop na dogo, mamy tez rodziny, o które trzeba dbać i chore dziecko, które ma gorączkę i zapalenie gardła!!!i noc nie przespana i strach...[/QUOTE] Chyba,wiem wiem,;)nie każdy siedzi też do 2 w nocy na dogo i nie każdy pracuje...:roll: Quote
Figafiga Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Romka']Chyba,wiem wiem,;)nie każdy siedzi też do 2 w nocy na dogo i nie każdy pracuje...:roll:[/QUOTE] ja pracuję 24 godziny na pełny etat ;-) Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Figafiga']ja pracuję 24 godziny na pełny etat ;-)[/QUOTE] To może trzeba kurs zarządzania czasem...wykończysz się dziewczyno...:p Quote
Recommended Posts