Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romka']I ja ,jak zawsze skrzynka kontaktowa:p...przed chwilą był u mnie :crazyeye:pan ,którego pogryzł Gonzo...dałam numer do schroniska,pan potrzebuje zaświadczenia,ze pies był szczepiony...mogłam mu tylko zaręczyć,ze był szczepiony na pewno...jak wszystkie psiaki w schronisku...reszta nie należy już do mnie.Gonzo pewnie będzie na obserwacji...oj,psiaku coś Ty zrobił...[/QUOTE]
A kto to jest Gonzo? :oops::oops:

12 godzin na łańcuchu to trochę dużo... Ale to rozmnażanie to dobra sprawa, jeśli rozmnażane będą tylko psy rodowodowe ze zrobioną hodowlanką.

Posted

Na spacerku były dziś:
Lucky, Deki, Rupert, Tramp, Jantar, Figaro, Karol, Telma, Falko i Karmel.

W schronisku są nowe psiaki: pręgowany kuzyn Kuby Cichacza, biała szorstkowłosa piękność i DONek

Posted

[quote name='Kaja10014']Na spacerku były dziś:
Lucky, Deki, Rupert, Tramp, Jantar, Figaro, Karol, Telma, Falko i Karmel.

W schronisku są nowe psiaki: pręgowany kuzyn Kuby Cichacza, biała szorstkowłosa piękność i DONek[/QUOTE]

No to cudownie, tyle psiaków, już je wrzucam na wykaz . Mam juz podsumowany czerwiec tylko nie wiem jak to wrzucic na dogomanie. Robilam wykaz w exelu. Moze mi ktos podpowie....

Posted

[quote name='Kaja10014']Dziękuję bardzo :)[/QUOTE]
Tak jest ,pewnie na obserwacji...zestarzał się przez ten rok...pewnie w kojcu siedzi...oby tylko w kojcu...

Posted

[quote name='Kaja10014']Może: Tramp, Kiko, Karmel?[/QUOTE]
Zdjęcia Karmela wrzuć jak nie ma bo nie ogarniam...wszystkich wątków....
LAMPO WRACA W PONIEDZIAŁEK DO SCHRONISKA!!!

Posted

Pierwszy pojechał do nowego domu podobno pod Serock...nie chciał przywieżć psiaka do schroniska,choć p.Marek proponował...co do drugiego nie mam informacji...ale mam telefon,dowiem się dziś...

Posted

[quote name='Romka']Pierwszy pojechał do nowego domu podobno pod Serock...nie chciał przywieżć psiaka do schroniska,choć p.Marek proponował...co do drugiego nie mam informacji...ale mam telefon,dowiem się dziś...[/QUOTE]
Już wiem co z drugim psiakiem...ma dom,pod Bielawami...prawdopodobnie jest to ten dom,gdzie miał pójść Słodzik...podobno chodzi luzem w zagrodzie(słowa poprzedniego opiekuna )...poprosiłam o adres i pewnie go odwiedzimy jak tylko dostanę...

Posted

[quote name='wielebny']W praktyce wszystko zawsze wychodzi inaczej niż w teorii.[/QUOTE]
Święte słowa...ale i tak to naprawdę rewolucyjne zmiany...

Posted

[quote name='Kaja10014']Jutro będzie Nas mniej w schronisku, bo przyjdą pewnie trzy osoby - Romka, Donata i Pani Ewa. My z kundlem, kierowcą Edzią i Paulą jedziemy na zawody ;)[/QUOTE]
Czekamy w niedzielę...bo pewnie zdjęcia trzeba będzie zrobić...

Posted (edited)

Dlaczego do cholery:diabloti: nikt nie reaguje na moje prośby!!!:mad::mad::mad:potrzebuje konsultacji w sprawie tekstów do ogłoszeń:Riko,Samba na wątkach są jeszcze inne teksty...zgłaszajcie poprawki...

Edited by Romka
Posted

[quote name='Romka']Dlaczego do cholery nikt nie reaguje na moje prośby!!!:mad::mad::mad:potrzebuje konsultacji w sprawie tekstów do ogłoszeń:Riko,Samba na wątkach są jeszcze inne teksty...zgłaszajcie poprawki...

Ja dokonałam swoje uwagi juz wczesniej na watku Riko a teraz Samby. Uważam że mogą lecieć na ogłoszenia....
ja nie zgłaszam innych propozycji bo nie orientuje sie kto ma ogloszenia a kto ich nie ma .

Moge zrobic opis dla Karmela, Laski, Fionki, Refleksa, Kiko ..

Zrobiłam opisy dla Kiko i Fionki - sa na ich wątkach.
Jutro podrzucę Karmelka, Laske, Refleksa

Posted

[quote name='Donata']Ja dokonałam swoje uwagi juz wczesniej na watku Riko a teraz Samby. Uważam że mogą lecieć na ogłoszenia....
ja nie zgłaszam innych propozycji bo nie orientuje sie kto ma ogloszenia a kto ich nie ma .

Moge zrobic opis dla Karmela, Laski, Fionki, Refleksa, Kiko ..[/QUOTE]
Donato,teksty są trzeba je tylko przeredagować...wejdz na jakieś ogłoszenie lub allegro...dziękuję...

Posted

[quote name='Romka']Dlaczego do cholery nikt nie reaguje na moje prośby!!!:mad::mad::mad:potrzebuje konsultacji w sprawie tekstów do ogłoszeń:Riko,Samba na wątkach są jeszcze inne teksty...zgłaszajcie poprawki...

Romciu odpowiem Ci szybko...bo nie każdy siedzi non stop na dogo, mamy tez rodziny, o które trzeba dbać i chore dziecko, które ma gorączkę i zapalenie gardła!!!i noc nie przespana i strach...

Posted

[quote name='Figafiga']Romciu odpowiem Ci szybko...bo nie każdy siedzi non stop na dogo, mamy tez rodziny, o które trzeba dbać i chore dziecko, które ma gorączkę i zapalenie gardła!!!i noc nie przespana i strach...[/QUOTE]
Chyba,wiem wiem,;)nie każdy siedzi też do 2 w nocy na dogo i nie każdy pracuje...:roll:

Posted

[quote name='Figafiga']ja pracuję 24 godziny na pełny etat ;-)[/QUOTE]
To może trzeba kurs zarządzania czasem...wykończysz się dziewczyno...:p