plina Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Witam, chciałabym zaproponować 5 darmowych pakietów ogłoszeniowych dla psiaków z Łowicza. Realizacja po zgłoszeniach bazarkowych lub w międzyczasie, może być? ;) Quote
Romka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 plina napisał(a):Witam, chciałabym zaproponować 5 darmowych pakietów ogłoszeniowych dla psiaków z Łowicza. Realizacja po zgłoszeniach bazarkowych lub w międzyczasie, może być? ;) O KURDE!!!!!:multi::multi:Ale mamy przywileje!!!:lol:No tak stali klienci...;)MOŻE BYĆ!DZIĘKUJĘ BARDZO!!!:multi::multi::multi::multi: Dziewczyny (nasze)kandydatury proszę...;) Quote
Donata Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Romka napisał(a):Czyli mniejszy Tymek...dla większego jeszcze imię...jutro postaram się dowiedzieć czegoś więcej o psiakach i zrobię wątki... Czy może byc dla tego dużego psiaka np. Remo, Moro lub Oskar? Quote
Donata Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Piątkowe spacery psiakow.. W piątek spacerowały te psiaki: Borys, Leon, Rufus, Bary, Misiek, Semir, Fred, Rupert, Tramp, Deki, Irys,Smyk, Reks, Karmel, Falco, Frida, Paula, Laska razem 18 psiaków, A w sobotę spacerowały: Grei, Fred, Tośka, Antoska, Brenda, Hera, Refleks, Kaśka, Miki, Riko - w sumie 10 psiaków. Biegały po dziedzińcu: Kiko, Zoska, Riko, Rafik, Nodi, Pianka, Figuś, Uzi, Lolek. Proszę mnie uzupelnic o reszte psiakow których nie wymieniłam..... Quote
edzia.71 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Donata napisał(a):Piątkowe spacery psiakow.. W piątek spacerowały te psiaki: Borys, Leon, Rufus, Bary, Misiek, Semir, Fred, Rupert, Tramp, Deki, Irys,Smyk, Reks, Karmel, Falco, Frida, Paula, Laska razem 18 psiaków, A w sobotę spacerowały: Grei, Fred, Tośka, Antoska, Brenda, Hera, Refleks - w sumie 7 psiaków. Biegały po dziedzińcu: Kiko, Zoska, Riko, Rafik, Nodi, Pianka, Figuś, Uzi, Lolek. Proszę mnie uzupelnic o reszte psiakow których nie wymieniłam..... Był tez na spacerze dziś Miki i Riko Quote
Romka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 edzia.71 napisał(a):Był tez na spacerze dziś Miki i Riko O tak,te ostatnie będą miały cudne zdjęcia...;) Quote
Romka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Donata napisał(a):Czy może byc dla tego dużego psiaka np. Remo, Moro lub Oskar? Donato,ten drugi to Szymek...dziewczyny mi dziś powiedziały...Remo,Moro,Oskar czekają na pózniej... Quote
Donata Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 w niedzielę liczą na spacerki te psiaki: edzia, fiona, franek, figaro, igor, jantar, kaska, kleks, kirke, karol, lobo, laki, nuka, pusia, rebus, serwus, slodzik, samba, suri, tajga, telma, harry, ronald - 23 psiaki. Quote
Romka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Donata napisał(a):w niedzielę liczą na spacerki te psiaki: edzia, fiona, franek, figaro, igor, jantar, kaska, kleks, kirke, karol, lobo, laki, nuka, pusia, rebus, serwus, slodzik, samba, suri, tajga, telma, harry, ronald - 23 psiaki. Musimy losować,kto idzie na spacer z Igorem...:diabloti:na kogo padnie na tego bęc...:diabloti: Quote
Romka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 UMilki napisał(a):Tak ciągnie, czy taki łobuz? Jedno i drugie...a poza tym jest bardzo duży...największy pies w schronisku... Quote
Romka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Zapraszam na wątek Tymka i Szymka: http://www.dogomania.pl/threads/210112-Tymek-i-Szymek-dwaj-koledzy-z-bezdomno%C5%9Bci-czekaj%C4%85-na-dom?p=17133601#post17133601 Quote
kajkoowa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Romka napisał(a):Kto zrobi wątek HUGO? http://www.dogomania.pl/threads/210133-Hugo-przepi%C4%99kny-malamut-o-bursztynowym-spojrzeniu-szuka-domu! Zapraszam :) Quote
Donata Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Donata napisał(a):w niedzielę liczą na spacerki te psiaki: edzia, fiona, franek, figaro, igor, jantar, kaska, kleks, kirke, karol, lobo, laki, nuka, pusia, rebus, serwus, slodzik, samba, suri, tajga, telma, harry, ronald - 23 psiaki. W niedziele spacery odbyły te oto psiaki: Fred ( ze swoim panem), Fionka, Rebus, Kleks, Lobo, Serwus, Slodzik, Franek, Ares, Refleks, Igor, Karol,- Tajga, Lucky, Tosia, Antosia, Smyk, Rupert, Tramp, Telma, Samba, Kirke - razem 22 psiaki. Biegały po dziedzincu: Jantar, Figaro. Prosze mnie uzupelnic o wiedze na temat Karola - czy byl ktos z nim na spacerze? A nie wychodzily w ten weekend : Edzia, Nuka, Pusia, Zosia, Suri, , Harry, Ronald Quote
kajkoowa Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Donata napisał(a):W niedziele spacery odbyły te oto psiaki: Fred ( ze swoim panem), Fionka, Rebus, Kleks, Lobo, Serwus,Slodzik, Franek, Ares, Refleks, Igor, Karol- 12 psiaków. Tajga, Lucky, Tosia, Antosia, Smyk, Rupert, Tramp. Quote
edzia.71 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Donata napisał(a):W niedziele spacery odbyły te oto psiaki: Fred ( ze swoim panem), Fionka, Rebus, Kleks, Lobo, Serwus, Slodzik, Franek, Ares, Refleks, Igor, Karol,- Tajga, Lucky, Tosia, Antosia, Smyk, Rupert, Tramp - razem 19 psiaków. Biegały po dziedzincu: Jantar, Figaro. Prosze mnie uzupelnic o wiedze na temat Karola - czy byl ktos z nim na spacerze? A nie wychodzily w ten weekend : Edzia, Kirke, Nuka, Pusia, Zosia, Samba, Suri, Telma, Harry, Ronald Dzisiaj jako pierwsi wyszli Karol (z Kają) Telma, Samba. Była również na długim spacerku Kirke. Pusia jest jeszcze w lecznicy (?) Quote
Romka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 edzia.71 napisał(a):Dzisiaj jako pierwsi wyszli Karol (z Kają) Telma, Samba. Była również na długim spacerku Kirke. Pusia jest jeszcze w lecznicy (?) Tylko Suri dziś nie była...ale poproszę moją sąsiadkę,żeby zabrała Suri na spacer zaraz na początku tygodnia...;) Quote
Donata Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Romka napisał(a):Tylko Suri dziś nie była...ale poproszę moją sąsiadkę,żeby zabrała Suri na spacer zaraz na początku tygodnia...;) Dziekuje za informacje o wychodzacych psiakach . Świetny wynik - prawie wszystkie psy byly na spacerze ale jak mogliśmy przegapić biedną Suri? Trzeba jej to zrekompensowac z nadwiazką... Quote
sylwiaso Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Dziewczyny co one by bez WAS zrobiły te biedne psiaki!A tak co sobotę i niedzielę widzą kawałek świata!!!:multi::loveu::multi: Quote
Romka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Ziutka napisał(a):Romciu jakiś odzew z ogłoszeń jest ? Na razie cisza,ale jestem dobrej myśli...najbardziej zależy mi na znalezieniu domu Igorowi...;) Quote
Pies Wolny Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Wychodził, wchodził ten tak, ten nie - pogubiłem się, ale podoba mi się ta robota :loveu: Quote
Romka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Dziewczyny,powiedzcie które psiaki jeszcze trzeba ogłaszać...MAMY WOLNE MIEJSCA NA BAZARKU!!!! Quote
Recommended Posts