Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, chciałabym zaproponować 5 darmowych pakietów ogłoszeniowych dla psiaków z Łowicza. Realizacja po zgłoszeniach bazarkowych lub w międzyczasie, może być? ;)

Posted

plina napisał(a):
Witam, chciałabym zaproponować 5 darmowych pakietów ogłoszeniowych dla psiaków z Łowicza. Realizacja po zgłoszeniach bazarkowych lub w międzyczasie, może być? ;)

O KURDE!!!!!:multi::multi:Ale mamy przywileje!!!:lol:No tak stali klienci...;)MOŻE BYĆ!DZIĘKUJĘ BARDZO!!!:multi::multi::multi::multi:
Dziewczyny (nasze)kandydatury proszę...;)

Posted

Romka napisał(a):
Czyli mniejszy Tymek...dla większego jeszcze imię...jutro postaram się dowiedzieć czegoś więcej o psiakach i zrobię wątki...

Czy może byc dla tego dużego psiaka np. Remo, Moro lub Oskar?

Posted

Piątkowe spacery psiakow..

W piątek spacerowały te psiaki:

Borys, Leon, Rufus, Bary, Misiek, Semir, Fred, Rupert, Tramp, Deki, Irys,Smyk, Reks, Karmel, Falco, Frida, Paula, Laska razem 18 psiaków,

A w sobotę spacerowały:

Grei, Fred, Tośka, Antoska, Brenda, Hera, Refleks, Kaśka, Miki, Riko - w sumie 10 psiaków.

Biegały po dziedzińcu:

Kiko, Zoska, Riko, Rafik, Nodi, Pianka, Figuś, Uzi, Lolek.

Proszę mnie uzupelnic o reszte psiakow których nie wymieniłam.....

Posted

Donata napisał(a):
Piątkowe spacery psiakow..

W piątek spacerowały te psiaki:

Borys, Leon, Rufus, Bary, Misiek, Semir, Fred, Rupert, Tramp, Deki, Irys,Smyk, Reks, Karmel, Falco, Frida, Paula, Laska razem 18 psiaków,

A w sobotę spacerowały:

Grei, Fred, Tośka, Antoska, Brenda, Hera, Refleks - w sumie 7 psiaków.

Biegały po dziedzińcu:

Kiko, Zoska, Riko, Rafik, Nodi, Pianka, Figuś, Uzi, Lolek.

Proszę mnie uzupelnic o reszte psiakow których nie wymieniłam.....

Był tez na spacerze dziś Miki i Riko

Posted

Donata napisał(a):
Czy może byc dla tego dużego psiaka np. Remo, Moro lub Oskar?

Donato,ten drugi to Szymek...dziewczyny mi dziś powiedziały...Remo,Moro,Oskar czekają na pózniej...

Posted

w niedzielę liczą na spacerki te psiaki:

edzia, fiona, franek, figaro, igor, jantar, kaska, kleks, kirke, karol, lobo, laki, nuka, pusia, rebus, serwus, slodzik, samba, suri, tajga, telma, harry, ronald - 23 psiaki.

Posted

Donata napisał(a):

edzia, fiona, franek, figaro, igor, jantar, kaska, kleks, kirke, karol, lobo, laki, nuka, pusia, rebus, serwus, slodzik, samba, suri, tajga, telma, harry, ronald - 23 psiaki.

Musimy losować,kto idzie na spacer z Igorem...:diabloti:na kogo padnie na tego bęc...:diabloti:

Posted

Donata napisał(a):

W niedziele spacery odbyły te oto psiaki:

Fred ( ze swoim panem), Fionka, Rebus, Kleks, Lobo, Serwus, Slodzik, Franek, Ares, Refleks, Igor, Karol,- Tajga, Lucky, Tosia, Antosia, Smyk, Rupert, Tramp, Telma, Samba, Kirke - razem 22 psiaki.

Biegały po dziedzincu: Jantar, Figaro.

Prosze mnie uzupelnic o wiedze na temat Karola - czy byl ktos z nim na spacerze?

A nie wychodzily w ten weekend : Edzia, Nuka, Pusia, Zosia, Suri, , Harry, Ronald

Posted

Donata napisał(a):

Fred ( ze swoim panem), Fionka, Rebus, Kleks, Lobo, Serwus,Slodzik, Franek, Ares, Refleks, Igor, Karol- 12 psiaków.

Tajga, Lucky, Tosia, Antosia, Smyk, Rupert, Tramp.

Posted

Donata napisał(a):

Fred ( ze swoim panem), Fionka, Rebus, Kleks, Lobo, Serwus, Slodzik, Franek, Ares, Refleks, Igor, Karol,- Tajga, Lucky, Tosia, Antosia, Smyk, Rupert, Tramp - razem 19 psiaków.

Biegały po dziedzincu: Jantar, Figaro.

Prosze mnie uzupelnic o wiedze na temat Karola - czy byl ktos z nim na spacerze?

A nie wychodzily w ten weekend : Edzia, Kirke, Nuka, Pusia, Zosia, Samba, Suri, Telma, Harry, Ronald

Dzisiaj jako pierwsi wyszli Karol (z Kają) Telma, Samba. Była również na długim spacerku Kirke. Pusia jest jeszcze w lecznicy (?)

Posted

edzia.71 napisał(a):
Dzisiaj jako pierwsi wyszli Karol (z Kają) Telma, Samba. Była również na długim spacerku Kirke. Pusia jest jeszcze w lecznicy (?)

Tylko Suri dziś nie była...ale poproszę moją sąsiadkę,żeby zabrała Suri na spacer zaraz na początku tygodnia...;)

Posted

Romka napisał(a):
Tylko Suri dziś nie była...ale poproszę moją sąsiadkę,żeby zabrała Suri na spacer zaraz na początku tygodnia...;)

Dziekuje za informacje o wychodzacych psiakach . Świetny wynik - prawie wszystkie psy byly na spacerze ale jak mogliśmy przegapić biedną Suri? Trzeba jej to zrekompensowac z nadwiazką...

Posted

Ziutka napisał(a):
Romciu jakiś odzew z ogłoszeń jest ?

Na razie cisza,ale jestem dobrej myśli...najbardziej zależy mi na znalezieniu domu Igorowi...;)