Figafiga Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ja też uchwyciłam Perełeczkę ;-) Śliczna jest ;-) Quote
Romka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Śliczna,zawsze ze mną wychodzi na spacery...zobacz jest prawie na wszystkich zdjęciach...;) Quote
Romka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Kolejny stały element schroniska..."Dzikuski"choć każdy ma swoje imię...przerażone,bez socjalizacji,gryzące...trzeba koniecznie coś z tym zrobić...ale jak rozdzielić je kiedy w schronisku przepełnienie...:shake: Quote
mamanabank Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Kolejny pies w schronisku... przyjazny, łagodny, prawdopodobnie wyrzucony z samochodu, z urazem tylnej łapy. Jest jeszcze jedna suczka z guzem... Schronisko pęka w szwach, adopcji w ostatnim czasie 0 ..... Psy potrzebują naszej pomocy. Dzisiaj dzwonił pan w sprawie Luisa, poleciłam inne psiaki, m.in. Refleksa. Quote
mamanabank Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Wątki nowych psów GUFI http://www.dogomania.pl/threads/208877-GUFI-wi%C4%99ziony-w-kom%C3%B3rce-wy%C5%82-z-t%C4%99sknoty-za-cz%C5%82owiekiem-teraz-czeka-na-dom!?p=16994282#post16994282 SAMBA http://www.dogomania.pl/threads/208878-SAMBA-%C5%9Bliczna-pr%C4%99gowana-%C5%9Brednia-suczka-czeka-na-Ciebie!?p=16994334#post16994334 PESTKA http://www.dogomania.pl/threads/208879-PESTKA-male%C5%84ka-przera%C5%BCona-ruda-sunia-w-ci%C4%85%C5%BCy...-sp%C3%B3jrz-na-ni%C4%85!?p=16994406#post16994406 SEMIR http://www.dogomania.pl/threads/208881-SEMIR-sam-przyszed%C5%82-prosi%C4%87-o-pomoc...?p=16994493#post16994493 Quote
Romka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Rany to jeszcze nie wszystko...jutro ma przyjechać jakiś kolejny psiak...:shake: Quote
Romka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Tak wygląda suczka,którą jako kolejną zgłosiłam do sterylizacji...rodziła już 3 razy...psiaki rozdawane są w sklepie...a teraz z 6 psiaków został tylko jeden...nie chcę wiedzieć co stało się z pozostałymi...szczeniaczek ma około 2 tygodni za 4 tygodnie będzie można ciachać mamuśkę...Sonia jest delikatna i bardzo łagodna... CZY NADAL UWAŻACIE,ŻE KASTRACJA I STERYLIZACJA SĄ NIEPOTRZEBNE? Quote
mamanabank Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Jeszcze jedną suczkę ze wsi ma Figa, a jutro musimy zrobić zdjęcia suczce z Tkaczewa. Quote
Romka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Mamanabank,zapomniałaś dodać,że w schronisku,jest jeszcze starsza onka... Quote
mamanabank Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Romka napisał(a):Mamanabank,zapomniałaś dodać,że w schronisku,jest jeszcze starsza onka... Kurczę, zapomniałam faktycznie! Jest. Długowłosa, zniszczona, z wytartym nosem, jakby była zamknięta gdzieś pod bramą. Figa ma zdjęcia. Na pewno wiele razy rodziła, teraz jest już niepotrzebna... Quote
Romka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Mamanabank, ZULA JEDZIE DO DOMU!:multi:Adopcja prawdopodobnie przez Fundację Ast...zgłaszam ją jutro na sterylizację i powiadomię schronisko...ale się cieszę:multi:...p.Marek pewnie też,zwolni mu się boks...dla nowych psiaków...:lol::lol::lol: Quote
mamanabank Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Pieję z zachwytu odkąd zadzwoniła Sylfka i nie mogę przestać, to najpiękniejsza wiadomość dla mnie, bardzo się cieszę, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo!!!!!!!!!!!! Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yiiiiihaaa! I zaklinam: niech się tylko nic nie zmieni (powtórzone 500 razy) Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Także Koreczek jedzie do domu...p.Marek dziś mi o tym powiedział... Quote
edzia.71 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 OSTRZEŻENIE !!! PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!! Dostałam ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, ze jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to ŁUKASZ lub żona EWA z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktowa siĘ ze schr...oniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska ! Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 [quote name='edzia.71']OSTRZEŻENIE !!! PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!! Dostałam ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, ze jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C.......K ŁUKASZ lub żona EWA z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktowa siĘ ze schr...oniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska ! (Od Edyta Ziemiańska) Są na czarnych kwiatkach...wykreśl nazwiska tych osób,ochrona danych osobowych... Quote
Pies Wolny Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='Romka']Szefowa schroniska,Perełka: E tam, prowokacje jakieś. To jest Szefowa - Perełka, szefowa naszej Bandy : A to Ober Szefowa : Quote
Donata Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 No jeszcze takich opiekunów nam brakuje.. Którzy żeruja na psim nieszczęściu. JJ bym tej wiadomosci nie lekceważyla. Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 [quote name='Pies Wolny']E tam, prowokacje jakieś. To jest Szefowa - Perełka, szefowa naszej Bandy : A to Ober Szefowa : To prowokacja jakaś!:lol:Bardzo podobne do siebie:lol:...nasza królowa też rządzi większymi od siebie...a charakterek to ona ma...zazdrośnica i złośnica.;) Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Donata napisał(a):No jeszcze takich opiekunów nam brakuje.. Którzy żeruja na psim nieszczęściu. JJ bym tej wiadomosci nie lekceważyla. Przekażemy ją jutro p.Markowi,zaraz zapiszę mu te nazwiska... Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Romka napisał(a):Także Koreczek jedzie do domu...p.Marek dziś mi o tym powiedział... KORECZEK JUŻ W DOMU STAŁYM W ŁOWICZU,przygarnęło go starsze małżeństwo...będzie mieszkał w domu...bardzo się cieszę...:lol: Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 W schronisku mamy kolejnego psiaka,młodziaka znalezionego nad Gużnią,miejscem gdzie zostawia się latem najwięcej psiaków... Quote
Donata Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 KORECZEK JUŻ W DOMU STAŁYM W ŁOWICZU,przygarnęło go starsze małżeństwo...będzie mieszkał w domu...bardzo się cieszę... Oby mu dobrze bylo..... oczywiscie chodzi o Koreczka. Quote
Romka Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 [quote name='Donata']KORECZEK JUŻ W DOMU STAŁYM W ŁOWICZU,przygarnęło go starsze małżeństwo...będzie mieszkał w domu...bardzo się cieszę... Oby mu dobrze bylo..... oczywiscie chodzi o Koreczka. Donato,sprawdzimy to prędzej czy póżniej...:lol: Quote
Marycha35 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
Pies Wolny Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Romka napisał(a):To prowokacja jakaś!:lol:Bardzo podobne do siebie:lol:...nasza królowa też rządzi większymi od siebie...a charakterek to ona ma...zazdrośnica i złośnica.;) Nasza Szefowa, Perełka, z powodu wielkości fizis Pierdółką zwana stawia się nawet Beni. Benia patrzy na to to, zwykle spokojnie i nadziwić się nie może - mówi do Niej - jedziesz po bandzie Mała, a czasem BU ! i Pierdółka ......pod stół migusiem i .... trzeszczy pod stołem : guzik mi tu zrobisz Duża Babo. Wszystko pod kontrolą :lol: PS. Marycha jest już na wsteczu. Quote
Recommended Posts