Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten psiak ma właścicieli...ale był zamknięty w komórce bez jedzenia i picia,wył cały czas...zastanawiam się dlaczego bo widuję go z opiekunem i jeszcze jednym psiakiem na spacerach...zawsze wydawało mi się,ze o niego dbają,już dziś dzwoniłam do dzielnicowego,żeby dowiedzieć się o co chodzi...jutro spróbuję coś ustalić...Psiak ma nawet adresówkę!

Posted

[quote name='Romka']Potrzebuję imienia dla ostatniego psiaka ,tego podobnego do Słodzika,jutro ustalę też skąd wziął się Falko i zrobię wątek...

a wiadomo już czy jest psem czy suczką?

Posted

[quote name='mamanabank']To nie adresówka, jedynie identyfikator poświadczający szczepienie na wściekliznę (kolor i kształt z roku 2009)

Pewnie masz rację...to po niej pewnie ustalono kim jest właściciel...a Ty powinnaś znać tego psiaka,często spacerował ze swoim opiekunem i drugim psiakiem nad rzeką...bardzo posłuszne są oba psiaki,duże i jak dla mnie trochę za chude...

Posted

Kaju,Paula inne dziewczyny ,które "stare"psiaki nie maja ogłoszeń?Potrzebuję tej informacji na już...Tajga,Lobo i Serwus mają?Brenda i Miki mają?

Posted

Dziś w schronisku u naszych psiaków był zoopsycholog...przyjechał głównie zdiagnozować Słodzika,ale dowiedzieliśmy się bardzo dużo o innych naszych psiakach...ułatwi to nam pracę z nimi...wiecie,kto najbardziej zdaniem pani psycholog nie radzi sobie w schronisku...?Czekam na prawidłowe odpowiedzi...potem powiem...

Posted

Romka napisał(a):
Dziś w schronisku u naszych psiaków był zoopsycholog...przyjechał głównie zdiagnozować Słodzika,ale dowiedzieliśmy się bardzo dużo o innych naszych psiakach...ułatwi to nam pracę z nimi...wiecie,kto najbardziej zdaniem pani psycholog nie radzi sobie w schronisku...?Czekam na prawidłowe odpowiedzi...potem powiem...

Nie wiem dlaczego pomyślałam o Serwusie, Laseczce i Rebusie.

Posted

Paula03 napisał(a):
Nie wiem dlaczego pomyślałam o Serwusie, Laseczce i Rebusie.

Wiesz, ze ja też? :lol: Od razu na myśl przyszedł mi Serwus.
Stawiam tez na Paulę oraz Reksa.

Posted

Paula03 napisał(a):
A ja mogę dalej zgadywać?

Jeśli tak, to zdaję mi się, że to mógłby być któryś ze staruszków: Grej, Misiek, Irys, Borys, Karol...

Zaraz wymienimy całe schronisko :lol: