Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figafiga napisał(a):
O rany, aż jestem ciekawa co to za psiak ;-) ale napiszę, że jest piękny!!!

To może podpowiem :D
Jak był mały strasznie nie lubił być przeze mnie brany na ręce, przypominał troszkę jakiegoś bulla (?) ale teraz wygląda jak typowo workingowy border, jest przepiękny :loveu:

Posted

Romka napisał(a):
Zawsze...pamiętaj zawsze,dom tymczasowy Kajki i Edzi był bardzo dobrym domem tymczasowym...właśnie Wam zawsze dziękowałam za poświęcenie się dla psiaków...poświęcenie to jest w tym najważniejsze.Mam nadzieje,że "my" o,którym piszesz wyżej to tylko Kajka i Edzia...także dla dobra wizerunku domu tymczasowego Kajki i Edzi...i super,że znów macie tymczasowicza,znajdziecie mu na pewno dobry domek...

Myślałyśmy wszystkie,ze to nowy tymczasowicz...

Posted

Działo się dziś w schronisku: chyba wszystkie psy wyszły na spacer - byli uczniowie z technikum weterynaryjnego, były spacery, było pływanie, było również kilka szczepień no i niestety jest mnóstwo nowych psów. Wszystkie kwarantanniki pełne...

Posted

desktop19 napisał(a):
Działo się dziś w schronisku: chyba wszystkie psy wyszły na spacer - byli uczniowie z technikum weterynaryjnego, były spacery, było pływanie, było również kilka szczepień no i niestety jest mnóstwo nowych psów. Wszystkie kwarantanniki pełne...

Eh, żeby adopcje ruszyły się tak jak u psów z mojego bazarku. W zasadzie wszytskie zapytania był max. parę godzin po wystawieniu ogłoszenia ( i to taki w porządku)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Eh, żeby adopcje ruszyły się tak jak u psów z mojego bazarku. W zasadzie wszytskie zapytania był max. parę godzin po wystawieniu ogłoszenia ( i to taki w porządku)

ooo, to liczę, ze i po Neskę też tak będzie ;) Tylko przypominam, że proszę o wystawienie ogłoszeń dopiero 29/05 :)

Posted

Kaja10014 napisał(a):

Oj tak,żeby tak ruszyły...na pocieszenie do domu pod Lublin,w niedzielę jedzie Jogi...domek super...:lol:

Posted

W czwartek 26 maja Rafik jedzie do Warszawy do doktora Garncarza...obejrzymy jego oczka...a nuż coś się uda...i zacznie widzieć...
No i smutna wiadomość...Feliks wrócił z adopcji...jest w hoteliku u Sylwiaso...tam będzie się uczył posłuszeństwa i czekał na dom...najlepszy na świecie...

Posted

Romka napisał(a):
W czwartek 26 maja Rafik jedzie do Warszawy do doktora Garncarza...obejrzymy jego oczka...a nuż coś się uda...i zacznie widzieć...
No i smutna wiadomość...Feliks wrócił z adopcji...jest w hoteliku u Sylwiaso...tam będzie się uczył posłuszeństwa i czekał na dom...najlepszy na świecie...

No super. Przyjeżdzacie do Warszawy akurat jak mnie nie ma... <FOCH> ;)
Co do Feliksa, to już wszystko powiedzialam na jego wątku. Najważniejsze, że jest bezpieczny!

Posted

AniaiJanek napisał(a):
Romka, skoro w Warszawie będziesz to koniecznie musisz zrobić Mambie wizytę poadopcyjną, proszę :D Wpadaj!

Bardzo dziękuję za zaproszenie...zobaczę czy wystarczy mi czasu...dam znać telefonicznie...

Posted

sylwiaso napisał(a):
Takiego domku i cudownych ludzi chcemy dla Feliksika jak ma Mambusia !!

A jak wiemy,Mamba nie jest najłatwiejszym psiakiem,oj nie jest...

Posted

Figafiga napisał(a):
A ten ostatni piesek to nie jest sunia??bo podobną często widziałam na Nowym Rynku spacerowała ze swoim panem.

Nie wiem,ale wyłapano ją(go)na Os.Konopnickiej...Kaju,dziękuję już robię wątki...no i tradycyjnie proszę o imiona...oprócz pierwszego ,ma na imię Deki...to jego imię domowe...jutro będę wiedzieć coś o jego charakterze...już dziś machał ogonkiem i otwierał pysio...