kajkoowa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Figafiga napisał(a):O rany, aż jestem ciekawa co to za psiak ;-) ale napiszę, że jest piękny!!! To może podpowiem :D Jak był mały strasznie nie lubił być przeze mnie brany na ręce, przypominał troszkę jakiegoś bulla (?) ale teraz wygląda jak typowo workingowy border, jest przepiękny :loveu: Quote
Romka Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 To jest Skitter?O rany ale urósł!!!Nie poznałabym...pięknie wygląda... Quote
Romka Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Romka napisał(a):Zawsze...pamiętaj zawsze,dom tymczasowy Kajki i Edzi był bardzo dobrym domem tymczasowym...właśnie Wam zawsze dziękowałam za poświęcenie się dla psiaków...poświęcenie to jest w tym najważniejsze.Mam nadzieje,że "my" o,którym piszesz wyżej to tylko Kajka i Edzia...także dla dobra wizerunku domu tymczasowego Kajki i Edzi...i super,że znów macie tymczasowicza,znajdziecie mu na pewno dobry domek... Myślałyśmy wszystkie,ze to nowy tymczasowicz... Quote
desktop19 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Działo się dziś w schronisku: chyba wszystkie psy wyszły na spacer - byli uczniowie z technikum weterynaryjnego, były spacery, było pływanie, było również kilka szczepień no i niestety jest mnóstwo nowych psów. Wszystkie kwarantanniki pełne... Quote
kajkoowa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 desktop19 napisał(a):Działo się dziś w schronisku: chyba wszystkie psy wyszły na spacer - byli uczniowie z technikum weterynaryjnego, były spacery, było pływanie, było również kilka szczepień no i niestety jest mnóstwo nowych psów. Wszystkie kwarantanniki pełne... Eh, żeby adopcje ruszyły się tak jak u psów z mojego bazarku. W zasadzie wszytskie zapytania był max. parę godzin po wystawieniu ogłoszenia ( i to taki w porządku) Quote
Andzike Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Kaja10014 napisał(a):Eh, żeby adopcje ruszyły się tak jak u psów z mojego bazarku. W zasadzie wszytskie zapytania był max. parę godzin po wystawieniu ogłoszenia ( i to taki w porządku) ooo, to liczę, ze i po Neskę też tak będzie ;) Tylko przypominam, że proszę o wystawienie ogłoszeń dopiero 29/05 :) Quote
Romka Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Kaja10014 napisał(a):Eh, żeby adopcje ruszyły się tak jak u psów z mojego bazarku. W zasadzie wszytskie zapytania był max. parę godzin po wystawieniu ogłoszenia ( i to taki w porządku) Oj tak,żeby tak ruszyły...na pocieszenie do domu pod Lublin,w niedzielę jedzie Jogi...domek super...:lol: Quote
Romka Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 W czwartek 26 maja Rafik jedzie do Warszawy do doktora Garncarza...obejrzymy jego oczka...a nuż coś się uda...i zacznie widzieć... No i smutna wiadomość...Feliks wrócił z adopcji...jest w hoteliku u Sylwiaso...tam będzie się uczył posłuszeństwa i czekał na dom...najlepszy na świecie... Quote
Andzike Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Romka napisał(a):W czwartek 26 maja Rafik jedzie do Warszawy do doktora Garncarza...obejrzymy jego oczka...a nuż coś się uda...i zacznie widzieć... No i smutna wiadomość...Feliks wrócił z adopcji...jest w hoteliku u Sylwiaso...tam będzie się uczył posłuszeństwa i czekał na dom...najlepszy na świecie... No super. Przyjeżdzacie do Warszawy akurat jak mnie nie ma... <FOCH> ;) Co do Feliksa, to już wszystko powiedzialam na jego wątku. Najważniejsze, że jest bezpieczny! Quote
Romka Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Kaju czy masz zdjęcia nowych psiaków?Wrzuć to założę wątki... Quote
AniaiJanek Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Romka, skoro w Warszawie będziesz to koniecznie musisz zrobić Mambie wizytę poadopcyjną, proszę :D Wpadaj! Quote
Romka Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 AniaiJanek napisał(a):Romka, skoro w Warszawie będziesz to koniecznie musisz zrobić Mambie wizytę poadopcyjną, proszę :D Wpadaj! Bardzo dziękuję za zaproszenie...zobaczę czy wystarczy mi czasu...dam znać telefonicznie... Quote
Figafiga Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Koniecznie Romka zrób wizytę koniecznie!!i dużo dużo zdjęć z uśmiechem na pysku Mamby.Prosimy ;-) Quote
Romka Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Kaju,wrzuć zdjęcia nowych psiaków na wątek,zrobię wątki... Quote
sylwiaso Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Takiego domku i cudownych ludzi chcemy dla Feliksika jak ma Mambusia !! Quote
Romka Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 sylwiaso napisał(a):Takiego domku i cudownych ludzi chcemy dla Feliksika jak ma Mambusia !! A jak wiemy,Mamba nie jest najłatwiejszym psiakiem,oj nie jest... Quote
Figafiga Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 A ten ostatni piesek to nie jest sunia??bo podobną często widziałam na Nowym Rynku spacerowała ze swoim panem. Quote
Romka Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Figafiga napisał(a):A ten ostatni piesek to nie jest sunia??bo podobną często widziałam na Nowym Rynku spacerowała ze swoim panem. Nie wiem,ale wyłapano ją(go)na Os.Konopnickiej...Kaju,dziękuję już robię wątki...no i tradycyjnie proszę o imiona...oprócz pierwszego ,ma na imię Deki...to jego imię domowe...jutro będę wiedzieć coś o jego charakterze...już dziś machał ogonkiem i otwierał pysio... Quote
mamanabank Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 http://img12.imageshack.us/img12/434/dsc8117c.jpg Igor? Quote
DogAngel Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Gdyby coś było szybko potrzebne : http://img14.imageshack.us/g/dsc03854u.jpg/ Quote
Recommended Posts