Romka Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 chita napisał(a):przepraszam z off...czy ktos jest albo bywa w Kutnie? szukam do wizyty przedadopcyjnej dla Kleksa z Brodnicy Już do Was napisałam w tej sprawie na PW... Quote
Romka Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Mamanabank pokaż nam suczkę ,którą dziś wysterylizowała p.Maja,dzięki naszej inicjatywie... Quote
mamanabank Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ostatnia, 14 suczka z Łowicza (i okolic) miała wczoraj zabieg, akcja jeszcze trwa Psotka, nie ma jeszcze roku, już rodziła szczenięta. Quote
Romka Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Jak się cieszę...to jeszcze psie dziecko...muszę jeszcze dziś zajrzeć do sąsiada obok i z nim pogadać,jego suczka non stop rodzi,może zgodzi się na sterylizację... Quote
mamanabank Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Romka']Sprawdzamy domek dla Jogiego w Lublinie...jeden kot ze schroniska także znalazł dom,w Szczudłowie...:lol: Dzięki Sylwiaso, która jest mistrzynią w znajdowaniu domów dla kotów :loveu: To już będzie trzeci kot w tym miesiącu :-) Quote
desktop19 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ktoś się jutro wybiera do schroniska? Jest do oddania królik, może ktoś z was chce futrzaczka? :) Quote
Romka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Na tym bazarku zamówiłam 10 zestawów po 50 ogłoszeń: http://www.dogomania.pl/threads/208091 KANDYDATURY PROSZĘ!Także z tych nowych psiaków...Kaju,jakie... Quote
Paula03 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ja nie zbyt orientuje się kto ma ogłoszenia, a kto nie, ale od razu pomyślałam o: Smyku, Zosi, Nodim, Kaśce i Refleksie. Ale niech wypowie się Kaja, bo ona wie kto ma, a kto nie ;) Quote
edzia.71 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Paula03 napisał(a):Ja nie zbyt orientuje się kto ma ogłoszenia, a kto nie, ale od razu pomyślałam o: Smyku, Zosi, Nodim, Kaśce i Refleksie. Ale niech wypowie się Kaja, bo ona wie kto ma, a kto nie ;) Ja tez nie wiem kto ma :oops:. Moge jeszcze dorzucic Suri, Telma, Easy, Koreczek:lol: Quote
kajkoowa Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Paula03 napisał(a):Ja nie zbyt orientuje się kto ma ogłoszenia, a kto nie, ale od razu pomyślałam o: Smyku, Zosi, Nodim, Kaśce i Refleksie. Ale niech wypowie się Kaja, bo ona wie kto ma, a kto nie ;) Ja też nie wiem, bo się pogublam do kiedy i od kiedy kto ma ogłoszenia ;) Ale Refleks jest na bank mój ;) Quote
edzia.71 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Wczoraj poprosilismy z Mackiem p. Maje o wykonanie badań u Ronalda i Harrego w celu wykluczenia chorób wszystkich oganów wewnetrznych. Koszt badania 134 zł pokryliśmy we dwoje. Dzis znamy juz wyniki - chłopaki sa zdrowi jak rybki. Całe szczęście.:multi: Quote
Donata Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Otoz przed chwila dowiedzia;am sie ze dzis na Bratkowicach ludzie z bloku zlapali duzego walesajacego sie starszego psa i wydali do schroniska. Ten pies walesal sie po naszym osiedlu od tygodnia i byl bardzo laskawy do ludzi i innych psiakow , po prostu dolaczal sie do towarzystwa spacerujacych. Patrzac na niego jest podobny bo ma koncowke ogona biala ale cos mi nie pasuje ten kolor bialy na torsie psa i wiek. Ten na zdjeciu wydaje sie mlodszy i poza tym nie mial obrozy. To z cala pewnoscia nie ten z Bratkowic. Quote
Romka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='Kaja10014']Ja też nie wiem, bo się pogublam do kiedy i od kiedy kto ma ogłoszenia ;) Ale Refleks jest na bank mój ;) Smyk,Zosia,Nodi,Kaśka mają...Refleks będzie miał...pomyślałam o Zuli,Kiko...no właśnie kto jeszcze?Rafik,Rufus,Barry...napiszcie jakieś teksty...nie tylko Mamanabank...choć ją też proszę...;) Quote
sylwiaso Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Donato ja też widziałam psiaka o którym piszesz na Bratkowicach moja córka mi mówiła,że bawił się z dziećmi w piaskownicy bardzo podobny do tego ze zdjęcia,ale myślę,że to nie on! Quote
edzia.71 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 sylwiaso napisał(a):Donato ja też widziałam psiaka o którym piszesz na Bratkowicach moja córka mi mówiła,że bawił się z dziećmi w piaskownicy bardzo podobny do tego ze zdjęcia,ale myślę,że to nie on! To jest jeden z naszych tymczasowiczów,jeden z tych za które w taki sposób mamy podziekowania od Romki Quote
mamanabank Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 sylwiaso napisał(a):Donato ja też widziałam psiaka o którym piszesz na Bratkowicach moja córka mi mówiła,że bawił się z dziećmi w piaskownicy bardzo podobny do tego ze zdjęcia,ale myślę,że to nie on! To jest chyba ten psiak z Bratkowic Sylwia, którego widziałyśmy razem jadąc samochodem, pamiętasz? Po drugiej stronie ulicy, na przeciwko sklepu Bratek. Taki pies jest w schronisku. Duży, czarno-biały. Quote
Romka Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 edzia.71 napisał(a):To jest jeden z naszych tymczasowiczów,jeden z tych za które w taki sposób mamy podziekowania od Romki Zawsze...pamiętaj zawsze,dom tymczasowy Kajki i Edzi był bardzo dobrym domem tymczasowym...właśnie Wam zawsze dziękowałam za poświęcenie się dla psiaków...poświęcenie to jest w tym najważniejsze.Mam nadzieje,że "my" o,którym piszesz wyżej to tylko Kajka i Edzia...także dla dobra wizerunku domu tymczasowego Kajki i Edzi...i super,że znów macie tymczasowicza,znajdziecie mu na pewno dobry domek... Quote
kajkoowa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Eh, wstyd i hańba, ze nasze ciotki takie ślepe! Może teraz rozpoznacie tego przystojniaka. Quote
kajkoowa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Romka napisał(a):Amik?Kaju,dobrze myślę? Amik nie był naszym tymczasem ;) Quote
Romka Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Kaja10014 napisał(a):Amik nie był naszym tymczasem ;) Jaki psiak mógł tak pięknie wyrosnąć...nie wiem?Naprawdę? Quote
Romka Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Kaju ,a może to jedno z tych szczeniąt,które chorowały na parwo? Quote
kajkoowa Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Zgadywać, w nagrodę wstawię 20 fotek na wątku nieznajomego ;) Quote
Figafiga Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 O rany, aż jestem ciekawa co to za psiak ;-) ale napiszę, że jest piękny!!! edit to Skiter Quote
Recommended Posts