Romka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 kingusia75 napisał(a):Jak się na Kaję patrzy to aż serce rośnie :) No nie...nikt się tego nie spodziewał...ale należy się suczynie za tyle lat poniewierki i strachu... Quote
Figafiga Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Perełka masakra...;-) ale jeśli nie było innego wyjścia to niech tylko szybciutko odrośnie i niech znów stanie się w typie pomeraniana ;-) Romka niech Pan wejdzie w net i wpisze w google kaganiec fizjologiczny, pojawi sie wiele różnych stron i sklepów, niech wymierzy Pepe i zamówi. Jest super lekki, łatwo się czyści, a piesek może buźkę otworzyć i wodę pochlipać.Może i wyglądać, będzie jak czołg niemiecki, ale za to inne stworzonka będą bezpieczne, a Pepe szcześliwy, że może się do wszystkich uśmiechać. Nie warto ryzykować spacerów, gdzie może podbiec jakiś piesek i stanie się po raz kolejny to co zdarzyło się kiedyś... Mam nadzieję, że to wszystko??Wiesz co , a może napiszę w wordzie i wkleję zdjęcie, i wydrukujesz i Pan sobie obejrzy.OK Quote
Romka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Figafiga napisał(a):Perełka masakra...;-) ale jeśli nie było innego wyjścia to niech tylko szybciutko odrośnie i niech znów stanie się w typie pomeraniana ;-) Romka niech Pan wejdzie w net i wpisze w google kaganiec fizjologiczny, pojawi sie wiele różnych stron i sklepów, niech wymierzy Pepe i zamówi. Jest super lekki, łatwo się czyści, a piesek może buźkę otworzyć i wodę pochlipać.Może i wyglądać, będzie jak czołg niemiecki, ale za to inne stworzonka będą bezpieczne, a Pepe szcześliwy, że może się do wszystkich uśmiechać. Nie warto ryzykować spacerów, gdzie może podbiec jakiś piesek i stanie się po raz kolejny to co zdarzyło się kiedyś... Mam nadzieję, że to wszystko??Wiesz co , a może napiszę w wordzie i wkleję zdjęcie, i wydrukujesz i Pan sobie obejrzy.OK Oto właśnie chodzi,zebym mogła wydrukować... Quote
Romka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Rozmawiałam z p.doktor, Misiek jest zdrowy,miał robione badania krwi,jest też odrobaczony zestawem leczniczym,jego chudość nie jest więc spowodowana ani chorobą ani zarobaczeniem...pani doktor sugeruje zakup wysokoenergetycznej karmy takiej jak dla Leona,dziewczyny uważam ,ze trzeba będzie mu taką karmę kupić,chyba ,ze mamy w zapasach,to dostarczę ją do schroniska...Mamanabank sprawdż proszę... Quote
mamanabank Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Dla aktywnych jeszcze coś mamy, sprawdzę dokładnie ile. Odwiedziła mnie dzisiaj Psinka Spinka, nieprawdopodobnie wypiękniała, jest bardzo zadbana, czyściutka, w obróżce kiltix, z adresówką. Miała szczęście, że trafiła na taki dom :-) Quote
Romka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 mamanabank napisał(a):Dla aktywnych jeszcze coś mamy, sprawdzę dokładnie ile. Odwiedziła mnie dzisiaj Psinka Spinka, nieprawdopodobnie wypiękniała, jest bardzo zadbana, czyściutka, w obróżce kiltix, z adresówką. Miała szczęście, że trafiła na taki dom :-) A zdjęcie,choć jedno masz i napisz jak Cię przywitała...karmę zabiorę jak tylko sprawdzisz... Quote
mamanabank Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Przyszły do mojej roboty, byłam umazana w farbie (kreatywne malowanie pisanek) i nie poszłam po aparat. Spinka jest teraz zupełnie innym psem, to nieprawdopodobne jak pies zmienia się w domu. Przywitała mnie przyjaźnie, ale nie tylko mnie, miałam wrażenie, że mnie nie poznała i bardzo dobrze. Quote
Andzike Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Uprzejmie donoszę:cool3: że Zorka już w super domku! :multi::loveu::multi::loveu: Quote
edzia.71 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='Andzike']Uprzejmie donoszę:cool3: że Zorka już w super domku! :multi::loveu::multi::loveu: Andzike, dzięki Tobie Zorka pozna co to miłość i bezpieczeństwo.:loveu::loveu::multi: Quote
Romka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Kaju,dziewczyny kogo teraz należałoby ogłosić?Może Piankę,Herę,Rebusa?a może kogoś innego?Dajcie kandydatury? Quote
sylwiaso Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 A ja wpisuję info.że nasza kingusia75 przekazała kolejne dary na potrzeby psiaków bez bazarku mamy dziś wpłatę 200zł dla psiaków!!!!!Kingusiu bardzo DZIĘKUJEMY!!!!!następne wpłaty powoli będą napływać,a jeszcze ich troszkę będzie!Romciu,Mamusiunabank jak mi się uda to do świąt dowiozę pieniążki!!! Quote
sylwiaso Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Zakupy zrobiła Ania(DT Luneczki)Aniu bardzo Dziękujemy! Quote
mamanabank Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Kingusiu, Sylwio, Aniu :loveu: :loveu: :loveu: Łowickie Psiaki bardzo dziękują :multi: Quote
sylwiaso Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Mamusiunabank dobry wieczór bardzo się cieszę Cię widzieć choć wirtualnie!!!!oj pieniążki dopiero będą napływać!!!!! Quote
Romka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 O kurde,super!Bardzo dziękujemy,bardzo! Quote
mamanabank Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 sylwiaso napisał(a):Mamusiunabank dobry wieczór bardzo się cieszę Cię widzieć choć wirtualnie!!!! nawzajem :loveu: Tyle dni się nie widzieć (od niedzieli) to nieprawdopodobne :lol: Quote
Romka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Sylwia,rozmawiałam dziś z p.leśniczym,był u Ciebie ale Ciebie nie było...a ja babo,mam ochotę odwiedzić Ciebie i nasze psy...co Ty na to?:lol: Quote
mamanabank Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 sylwiaso doniosła mi, że dzisiaj w NŁ jest artykuł nt. schroniska, kupię se i poczytam :-) Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 mamanabank napisał(a):sylwiaso doniosła mi, że dzisiaj w NŁ jest artykuł nt. schroniska, kupię se i poczytam :-) Mnie doniosła Edzia ale niestety siedzę w pracy:-( i niczego się nie dowiem. Dopiero wieczorem moge zerknąć.... Quote
edzia.71 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):Mnie doniosła Edzia ale niestety siedzę w pracy:-( i niczego się nie dowiem. Dopiero wieczorem moge zerknąć.... Jest -prawie na całą strone. Bardzo pozytywny. Zdjęcie p. Szychowskiego a na dole naszych śp szczeniat. Ja własnie wróciłam z lecznicy Pixi ma babeszje. Została pod kroplówka Quote
mamanabank Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 edzia.71 napisał(a): Ja własnie wróciłam z lecznicy Pixi ma babeszje. Została pod kroplówka Trzymaj się Pixi, cholerne kleszcze! Quote
Romka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 edzia.71 napisał(a):Jest -prawie na całą strone. Bardzo pozytywny. Zdjęcie p. Szychowskiego a na dole naszych śp szczeniat. Ja własnie wróciłam z lecznicy Pixi ma babeszje. Została pod kroplówka Będzie dobrze,wcześnie zauważyłaś....a co do artykułu to ja już tez wiem i jak widzę,wszystkim się podoba...no to super! Quote
kajkoowa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Romka napisał(a):Kaju,dziewczyny kogo teraz należałoby ogłosić?Może Piankę,Herę,Rebusa?a może kogoś innego?Dajcie kandydatury? Herę zaraz zacznę ogłaszać. Quote
Romka Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Kaja10014 napisał(a):Herę zaraz zacznę ogłaszać. Podrzuc mi jeszcze jakieś kandydatury,poszukam bazarku,Ty wiesz najlepiej jakie kandydatury... I jeszcze jedna wiadomość maleńka Kawka będzie miała domek...na ul.Jana Pawła...już dziś będzie skierowana na sterylizację... Quote
Recommended Posts