Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kingusia75 napisał(a):
Jak się na Kaję patrzy to aż serce rośnie :)

No nie...nikt się tego nie spodziewał...ale należy się suczynie za tyle lat poniewierki i strachu...

Posted

Perełka masakra...;-) ale jeśli nie było innego wyjścia to niech tylko szybciutko odrośnie i niech znów stanie się w typie pomeraniana ;-)

Romka niech Pan wejdzie w net i wpisze w google kaganiec fizjologiczny, pojawi sie wiele różnych stron i sklepów, niech wymierzy Pepe i zamówi. Jest super lekki, łatwo się czyści, a piesek może buźkę otworzyć i wodę pochlipać.Może i wyglądać, będzie jak czołg niemiecki, ale za to inne stworzonka będą bezpieczne, a Pepe szcześliwy, że może się do wszystkich uśmiechać. Nie warto ryzykować spacerów, gdzie może podbiec jakiś piesek i stanie się po raz kolejny to co zdarzyło się kiedyś...

Mam nadzieję, że to wszystko??Wiesz co , a może napiszę w wordzie i wkleję zdjęcie, i wydrukujesz i Pan sobie obejrzy.OK

Posted

Figafiga napisał(a):
Perełka masakra...;-) ale jeśli nie było innego wyjścia to niech tylko szybciutko odrośnie i niech znów stanie się w typie pomeraniana ;-)

Romka niech Pan wejdzie w net i wpisze w google kaganiec fizjologiczny, pojawi sie wiele różnych stron i sklepów, niech wymierzy Pepe i zamówi. Jest super lekki, łatwo się czyści, a piesek może buźkę otworzyć i wodę pochlipać.Może i wyglądać, będzie jak czołg niemiecki, ale za to inne stworzonka będą bezpieczne, a Pepe szcześliwy, że może się do wszystkich uśmiechać. Nie warto ryzykować spacerów, gdzie może podbiec jakiś piesek i stanie się po raz kolejny to co zdarzyło się kiedyś...

Mam nadzieję, że to wszystko??Wiesz co , a może napiszę w wordzie i wkleję zdjęcie, i wydrukujesz i Pan sobie obejrzy.OK

Oto właśnie chodzi,zebym mogła wydrukować...

Posted

Rozmawiałam z p.doktor, Misiek jest zdrowy,miał robione badania krwi,jest też odrobaczony zestawem leczniczym,jego chudość nie jest więc spowodowana ani chorobą ani zarobaczeniem...pani doktor sugeruje zakup wysokoenergetycznej karmy takiej jak dla Leona,dziewczyny uważam ,ze trzeba będzie mu taką karmę kupić,chyba ,ze mamy w zapasach,to dostarczę ją do schroniska...Mamanabank sprawdż proszę...

Posted

Dla aktywnych jeszcze coś mamy, sprawdzę dokładnie ile.
Odwiedziła mnie dzisiaj Psinka Spinka, nieprawdopodobnie wypiękniała, jest bardzo zadbana, czyściutka, w obróżce kiltix, z adresówką. Miała szczęście, że trafiła na taki dom :-)

Posted

mamanabank napisał(a):
Dla aktywnych jeszcze coś mamy, sprawdzę dokładnie ile.
Odwiedziła mnie dzisiaj Psinka Spinka, nieprawdopodobnie wypiękniała, jest bardzo zadbana, czyściutka, w obróżce kiltix, z adresówką. Miała szczęście, że trafiła na taki dom :-)

A zdjęcie,choć jedno masz i napisz jak Cię przywitała...karmę zabiorę jak tylko sprawdzisz...

Posted

Przyszły do mojej roboty, byłam umazana w farbie (kreatywne malowanie pisanek) i nie poszłam po aparat. Spinka jest teraz zupełnie innym psem, to nieprawdopodobne jak pies zmienia się w domu. Przywitała mnie przyjaźnie, ale nie tylko mnie, miałam wrażenie, że mnie nie poznała i bardzo dobrze.

Posted

A ja wpisuję info.że nasza kingusia75 przekazała kolejne dary na potrzeby psiaków bez bazarku mamy dziś wpłatę 200zł dla psiaków!!!!!Kingusiu bardzo DZIĘKUJEMY!!!!!następne wpłaty powoli będą napływać,a jeszcze ich troszkę będzie!Romciu,Mamusiunabank jak mi się uda to do świąt dowiozę pieniążki!!!

Posted

Sylwia,rozmawiałam dziś z p.leśniczym,był u Ciebie ale Ciebie nie było...a ja babo,mam ochotę odwiedzić Ciebie i nasze psy...co Ty na to?:lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
sylwiaso doniosła mi, że dzisiaj w NŁ jest artykuł nt. schroniska, kupię se i poczytam :-)

Mnie doniosła Edzia ale niestety siedzę w pracy:-( i niczego się nie dowiem. Dopiero wieczorem moge zerknąć....

Posted

CZARODZIEJ:) napisał(a):
Mnie doniosła Edzia ale niestety siedzę w pracy:-( i niczego się nie dowiem. Dopiero wieczorem moge zerknąć....

Jest -prawie na całą strone. Bardzo pozytywny. Zdjęcie p. Szychowskiego a na dole naszych śp szczeniat.
Ja własnie wróciłam z lecznicy Pixi ma babeszje. Została pod kroplówka

Posted

edzia.71 napisał(a):
Jest -prawie na całą strone. Bardzo pozytywny. Zdjęcie p. Szychowskiego a na dole naszych śp szczeniat.
Ja własnie wróciłam z lecznicy Pixi ma babeszje. Została pod kroplówka

Będzie dobrze,wcześnie zauważyłaś....a co do artykułu to ja już tez wiem i jak widzę,wszystkim się podoba...no to super!

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Herę zaraz zacznę ogłaszać.

Podrzuc mi jeszcze jakieś kandydatury,poszukam bazarku,Ty wiesz najlepiej jakie kandydatury... I jeszcze jedna wiadomość maleńka Kawka będzie miała domek...na ul.Jana Pawła...już dziś będzie skierowana na sterylizację...