Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja byłam ta niedobra wg ludzkiego towarzystwa bo psie nie protestowało!Chodzi oczywiście o kawałki krokietów z mięsem i ciasto drożdzowe(malutko)!:evil_lol::evil_lol:

Posted

no właśnie Leni, dlaczego Ciebie nie było????
Hyziek przywitał bardzo miło Nelę i Anię i Anię ale na Goldena od razu z ryjem! A jakby Pascal był to miałby uciechę! Z tego tez powodu Hyziek wrócił do domu, a na spacer z nami poszedł Mopik, bo po kastarcji to obraz psiej łagodności.

Posted

[quote name='mamanabank']A Golden to nie golden, tylko kaukaz, a wg niektórych leonberger, taki piękny złoty pies z czarną maską

A nasza Nela! SŁUCHAJCIE! NIECH ŻAŁUJE TEN KTO NIE WIDZIAŁ JAK BIEGA![/QUOTE]
Tak nasz Nela nie była zen!

Posted

[quote name='mamanabank']no właśnie Leni, dlaczego Ciebie nie było????
Hyziek przywitał bardzo miło Nelę i Anię i Anię ale na Goldena od razu z ryjem! A jakby Pascal był to miałby uciechę! Z tego tez powodu Hyziek wrócił do domu, a na spacer z nami poszedł Mopik, bo po kastarcji to obraz psiej łagodności.[/QUOTE]

Tak, zapewne Pascal znowu wymęczyłby Hyźka :) Biedny Hyzio się ostatnio chował przed nim pod stołem

Posted

Mamanabank przyslij mi zdjecia Hyzia na PW, moja Magda od Czapiego chcialaby psiaki porównać (myślimy,że Czapi to baset bretonski :))))
Nela nadal spi... Wlasnie sa u mnie przyjaciolki, które zdecydowanie przylozyly sie do akcji "KARMA" ;) i zazdroszczą dzisiejszej wyprawy :) w związku z tym następnym razem szykuje się więcej psów do spaceru nad rzeką :)
Jestem pod wrażeniem jak nasze psiaki się dziś dogadały :D :D :D aczkolwiek Nela zaprotestowała na żarcie z puszki - przypominam, że Romka nakarmiła wszystkie psy krokietami i ciastem drożdzowym..... ;)

Posted

[quote name='Romka']A socjalizacja moich psiaków tempo kosmiczne![/QUOTE]

Dokładnie !!!! Jak sobie przypomnę jak się Romka obawiała wizyty w mieszkaniu ("Pako będzie gryzł, Romka szczekać, zamknijmy Goldena na podwórku") to śmiać mi się chce :D A wyszło pięknie :D

Posted

[quote name='Andzike']Mamanabank przyslij mi zdjecia Hyzia na PW, moja Magda od Czapiego chcialaby psiaki porównać (myślimy,że Czapi to baset bretonski :))))
Nela nadal spi... Wlasnie sa u mnie przyjaciolki, które zdecydowanie przylozyly sie do akcji "KARMA" ;) i zazdroszczą dzisiejszej wyprawy :) w związku z tym następnym razem szykuje się więcej psów do spaceru nad rzeką :)
Jestem pod wrażeniem jak nasze psiaki się dziś dogadały :D :D :D aczkolwiek Nela zaprotestowała na żarcie z puszki - przypominam, że Romka nakarmiła wszystkie psy krokietami i ciastem drożdzowym..... ;)[/QUOTE]

Aniu, Hyzio wygląda tak jak Pascal, tylko ma ciemniejszą głowę, a Magda Pascala widziała. Natomiast basset fauve de Bretagne jest jedną z ulubionych ras Anity - mam to nawet na piśmie :evil_lol:

Posted

Leni umówmy się na spacer :) Magda widziała Pascala tylko na zdjęciu, tak jak ja Hyzia :D zdjęcie nie oddaje rzeczywistości bo Hyzio jest o wiele bardziej boski na żywo :D :D :D

Posted

oj dziękujemy za komplementy, dawno nikt nie chwalił mojego łobuza

większość jego zdjęć można znaleźć tutaj:

[url]http://foto.onet.pl/2u7p4,u.html?r=1260695565[/url]

a tak wygląda Bella na co dzień, jak jej nic nie przycinam i nie skracam:
[url]http://foto.onet.pl/2u7p4,vh8oxvszh00c,l9twt,u.html#l9twt[/url]

a tak wyglądała w schronisku, to zdjęcie dla Aikowo:
[url]http://foto.onet.pl/2u7p4,c4iqf840fj4e,g5p77,u.html#g5p77[/url]

Posted

[quote name='Andzike']Leni umówmy się na spacer :) Magda widziała Pascala tylko na zdjęciu, tak jak ja Hyzia :D zdjęcie nie oddaje rzeczywistości bo Hyzio jest o wiele bardziej boski na żywo :D :D :D[/QUOTE]

Spacerek bardzo chętnie :)

Posted

jeszcze tylko ja:)
dzięki wielkie za piękną gościnę!!
goldunio asystowal przy wieczornym pieczeniu pierniczkow spiac:) duuuzo wrazen miał:)
następnym razem wezmę swojego wsiowego yorka:) Pixela:)