Romka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 A i mój Pako 3 razy mniejszy od Goldena,tylko raz chciał go zjeść!:diabloti: Quote
mamanabank Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 A Golden to nie golden, tylko kaukaz, a wg niektórych leonberger, taki piękny złoty pies z czarną maską A nasza Nela! SŁUCHAJCIE! NIECH ŻAŁUJE TEN KTO NIE WIDZIAŁ JAK BIEGA! Quote
Romka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Jakiego Hyzia!Harrego Perfekta Petita Gryfona,jeśli dobrze pamiętam i napisałam!Czy Hyziek o tym wie!:evil_lol: Quote
leni356 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 A mnie nie było buuuuuuuu :placz::placz: Quote
Romka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 A ja byłam ta niedobra wg ludzkiego towarzystwa bo psie nie protestowało!Chodzi oczywiście o kawałki krokietów z mięsem i ciasto drożdzowe(malutko)!:evil_lol::evil_lol: Quote
mamanabank Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 no właśnie Leni, dlaczego Ciebie nie było???? Hyziek przywitał bardzo miło Nelę i Anię i Anię ale na Goldena od razu z ryjem! A jakby Pascal był to miałby uciechę! Z tego tez powodu Hyziek wrócił do domu, a na spacer z nami poszedł Mopik, bo po kastarcji to obraz psiej łagodności. Quote
Romka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [quote name='mamanabank']A Golden to nie golden, tylko kaukaz, a wg niektórych leonberger, taki piękny złoty pies z czarną maską A nasza Nela! SŁUCHAJCIE! NIECH ŻAŁUJE TEN KTO NIE WIDZIAŁ JAK BIEGA![/QUOTE] Tak nasz Nela nie była zen! Quote
Romka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Wiesz Mamanabank jak przyjedzie jeszcze Leni z Paskalem to spotykamy sie u Ciebie!Co Ty na to?:diabloti: Quote
leni356 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='mamanabank']no właśnie Leni, dlaczego Ciebie nie było???? Hyziek przywitał bardzo miło Nelę i Anię i Anię ale na Goldena od razu z ryjem! A jakby Pascal był to miałby uciechę! Z tego tez powodu Hyziek wrócił do domu, a na spacer z nami poszedł Mopik, bo po kastarcji to obraz psiej łagodności.[/QUOTE] Tak, zapewne Pascal znowu wymęczyłby Hyźka :) Biedny Hyzio się ostatnio chował przed nim pod stołem Quote
Figafiga Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 a szkoda, że nas tam nie było oj szkoda...moja Negra by pokazała jak się zachowuje pies energiczny i łapczywy na patyki i sznurki......goście mi wypadli...hmmm Quote
mamanabank Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 TAK!!! Zrobimy jeszcze spotkanie! Przyjedzie Pasacal i Nelly z Leni i Negra z Figą i no i Ty Romka koniecznie ze swoimi psiakami, które socjalizują się w tempie błyskawicznym. Quote
Andzike Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Mamanabank przyslij mi zdjecia Hyzia na PW, moja Magda od Czapiego chcialaby psiaki porównać (myślimy,że Czapi to baset bretonski :)))) Nela nadal spi... Wlasnie sa u mnie przyjaciolki, które zdecydowanie przylozyly sie do akcji "KARMA" ;) i zazdroszczą dzisiejszej wyprawy :) w związku z tym następnym razem szykuje się więcej psów do spaceru nad rzeką :) Jestem pod wrażeniem jak nasze psiaki się dziś dogadały :D :D :D aczkolwiek Nela zaprotestowała na żarcie z puszki - przypominam, że Romka nakarmiła wszystkie psy krokietami i ciastem drożdzowym..... ;) Quote
Romka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Co prawda to prawda!Cieszy mnie to bardzo! Quote
Romka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 A socjalizacja moich psiaków tempo kosmiczne! Quote
Andzike Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Romka']A socjalizacja moich psiaków tempo kosmiczne![/QUOTE] Dokładnie !!!! Jak sobie przypomnę jak się Romka obawiała wizyty w mieszkaniu ("Pako będzie gryzł, Romka szczekać, zamknijmy Goldena na podwórku") to śmiać mi się chce :D A wyszło pięknie :D Quote
leni356 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Andzike']Mamanabank przyslij mi zdjecia Hyzia na PW, moja Magda od Czapiego chcialaby psiaki porównać (myślimy,że Czapi to baset bretonski :)))) Nela nadal spi... Wlasnie sa u mnie przyjaciolki, które zdecydowanie przylozyly sie do akcji "KARMA" ;) i zazdroszczą dzisiejszej wyprawy :) w związku z tym następnym razem szykuje się więcej psów do spaceru nad rzeką :) Jestem pod wrażeniem jak nasze psiaki się dziś dogadały :D :D :D aczkolwiek Nela zaprotestowała na żarcie z puszki - przypominam, że Romka nakarmiła wszystkie psy krokietami i ciastem drożdzowym..... ;)[/QUOTE] Aniu, Hyzio wygląda tak jak Pascal, tylko ma ciemniejszą głowę, a Magda Pascala widziała. Natomiast basset fauve de Bretagne jest jedną z ulubionych ras Anity - mam to nawet na piśmie :evil_lol: Quote
Andzike Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Leni umówmy się na spacer :) Magda widziała Pascala tylko na zdjęciu, tak jak ja Hyzia :D zdjęcie nie oddaje rzeczywistości bo Hyzio jest o wiele bardziej boski na żywo :D :D :D Quote
mamanabank Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 oj dziękujemy za komplementy, dawno nikt nie chwalił mojego łobuza większość jego zdjęć można znaleźć tutaj: [url]http://foto.onet.pl/2u7p4,u.html?r=1260695565[/url] a tak wygląda Bella na co dzień, jak jej nic nie przycinam i nie skracam: [url]http://foto.onet.pl/2u7p4,vh8oxvszh00c,l9twt,u.html#l9twt[/url] a tak wyglądała w schronisku, to zdjęcie dla Aikowo: [url]http://foto.onet.pl/2u7p4,c4iqf840fj4e,g5p77,u.html#g5p77[/url] Quote
leni356 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [quote name='Andzike']Leni umówmy się na spacer :) Magda widziała Pascala tylko na zdjęciu, tak jak ja Hyzia :D zdjęcie nie oddaje rzeczywistości bo Hyzio jest o wiele bardziej boski na żywo :D :D :D[/QUOTE] Spacerek bardzo chętnie :) Quote
mamanabank Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 a basseta bretańskiego to ja przecież mam, tylko miniaturkę :-) [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/bd8e2857bd3a1f74ff1f7b5e507025d8,10,19,0.jpg[/IMG] KONIEC PRYWATY Quote
mamanabank Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 zapraszamy na wątek małego Puszka, bo on strasznie samotny jest... [url]http://www.dogomania.pl/threads/174046-PUSZEK-umrze-w-schronisku-bez-czA-owieka-bardzo-zrezygnowany-psiak[/url] Quote
aikowo Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 jeszcze tylko ja:) dzięki wielkie za piękną gościnę!! goldunio asystowal przy wieczornym pieczeniu pierniczkow spiac:) duuuzo wrazen miał:) następnym razem wezmę swojego wsiowego yorka:) Pixela:) Quote
ocelot Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 a ja mam znowu pytanie... znacie kogoś od buldożków francuskich? cholera pod schroniskiem ktoś przywiązanego zostawił... Quote
leni356 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ocelot napisał(a):a ja mam znowu pytanie... znacie kogoś od buldożków francuskich? cholera pod schroniskiem ktoś przywiązanego zostawił... Tak, napisz do agata-air Quote
ocelot Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 leni356 napisał(a):Tak, napisz do agata-air Dzięki leni, tylko zdjęcia mi prześle koleżanka to to zrobię. Quote
Recommended Posts