Figafiga Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 poszłam spac o godzinie 19...obudziłam się o 2.26 i wzięłam prysznic i w necie godzinkę siedziałam.Dziś zrobię Rikę - sie nie martw Romka Quote
mamanabank Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 zrobiłam allegro Kusemu, proszę o sugestie [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=849062521[/url] Quote
mamanabank Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 ALAN przeniesiony do zakładki "Szczęśliwe zakończenia", Figa możesz go zdjąć ze swojego postu albo dopisać ma dom :-) Quote
Romka Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Cóz nie wszystkim udało się dziś iść do domku!Pomimo tego,że domek był na 90% państwo zrezygnowali z Niko!Byli u niego wczoraj w lecznicy i byl na spacerze z ewentualnymi wlaścicielami,wszystkim wydawało się,że Niko jest już szczęściarzem ale niestety... Quote
Figafiga Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Wykasuję go, ale Ty napisz w poście szczęśliwe zakończenia i link do niego oki Quote
ocelot Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Dziewczyny gdzie ogłaszacie swoje psy? Bo ja już pomysłu nie mam, a i nie znam się na tym choroba. Quote
mamanabank Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 niektóre mają allegro, cafeanimal, niektóre psiaki mają więcej ogłoszeń, zrobionych przez cioteczki z dogo, psy w typie ras wrzucamy od razu na wątki ras w potrzebie, mamy też tablicę w sklepie, Romka co jeszcze? Quote
mamanabank Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 a i staramy się od razu psiakom zakładać wątki, czasami chętni do adopcji przeglądają dogo i chcą zobaczyć więcej zdjęć Quote
Romka Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Nie to chyba wszystko ale chwytamy się każdej okazji,zeby pokazać nasze psiaki wśród znajomych ,blogowiczek,osób,ktorym zmarły zwierzęta,osób ktore maja tylko jednego psa(tylko jeden pies,niedopuszczalne!) ale mamy jeszcze jeden pomysł oglaszania w lokalnych urzędach administracji za ich zgoda na wydzielonych tablicach,czekamy tylko na inicjatywe schroniska(chodzi o formalność).Myślalysmy tez o lokalnej prasie!Nawiększy odzew daja jednak ogłoszenia! Quote
Figafiga Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Romka']osób ktore maja tylko jednego psa(tylko jeden pies,niedopuszczalne!) :oops::oops::oops: ja mam jednego psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kajkoowa Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Ja też mam jednego psa:evil_lol: A królik się nie liczy, choć on ma w domu największe poparcie a najmniejszy pajac jest:diabloti: Quote
ocelot Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 ja też mam jednego:) niestety...... dzięki. My od jakiegoś czasu ogłaszamy w prasie lokalnej i chyba w końcu dzięki temu Wanilka dom znalazła. Quote
Andzike Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Hmmm.... ja mam schroniskowego psa i schroniskowego kota... Liczy się?;) Quote
Romka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 [quote name='Andzike']Hmmm.... ja mam schroniskowego psa i schroniskowego kota... Liczy się?;)[/QUOTE]Schroniskowego liczy się razy dwa!Widzę ,że ludzko-psie towarzystwo dojechało juz do domu!Dodam więc,że miałam dziś w domu 4 psiaki ,w tym 3 schroniskowe!A na spacerze nad Bzurą 5 psiakow!Dziewczyny miło było Was gościć!Dziękujemy za karmę dla psiaków schroniskowych i potrzebujących!NELKA trafiła do fajnego domku ,no i ma fajnego kumpla Goldena!:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Romka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Kajka,Ocelot i Figula wszystko do nadrobienia!FigaFiga pewnikiem będziesz najpierwsza!Coś za dużo buszujesz po forach bullowatych i molosowatych!:razz: Quote
Romka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Jak warszawsko-łowicki pies zen?Oraz jej towarzysz Golden?Bo moje psiaki po wizytce i spacerku spały jak zarżnięte!Co za ulga!Ile czasu dla siebie!Jaka cisza!:evil_lol: Quote
ocelot Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 No niestety.......... u mnie ostry sprzeciw rodziny:( ale... niech tylko młodsze dziecko podrośnie:diabloti: Quote
Romka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 FigaFiga,Grazynko,Kajka dziekujemy Wam za dobrą robotę dzis w schronisku!My pełniłyśmy honory domu dziś wobec naszych miłych gości!Figula załóż proszę wątek Żabci!I jeśli możesz wyślij mi zdjęcia tych psiaków z dzisiejszej sesji,zrobię opisy! Quote
mamanabank Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Dziewczyny! Ja też bardzo dziękuję za Waszą dzisiejszą wizytę! I ponad 100kg karmy dla naszych łowickich psiaków w potrzebie, jesteście wielkie!!! Quote
Romka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Mamanabank powiedz,że zapraszamy w nowym roku a wiosną i latem częściej i na spacer i na wycieczkę po okolicy ! Quote
Andzike Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Hej :) Po powrocie zwierzyna padla... ;) to nie my jestesmy wielkie, to Wy !!! :) Bardzo chętnie przyjedziemy na kolejny spacer nad rzeką, tymbardziej, że jak się okazuje nasze psy są bardzo zsocjalizowane :D :D :D Quote
Romka Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 Prawda,nie poznaję mojej Romci!:diabloti: Quote
mamanabank Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 oprócz mojego Hyzia... :-( (który rzucał się na Goldena aikowo) Odkąd berneńczyk pogryzł Mopika (wakacje), Hyziek atakuje duże psy... mówiłam, że oni są bardzo sforowaci i jeden za drugiego pamięta, ale co ja mam z tym teraz zrobić..? Quote
Recommended Posts