Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaso napisał(a):
A moje nowe chłopaki super jeden to mały Aniołek a drugi no był problem,żeby nie mój mąż Koosiek musiałaby biedaka zostawić bo nie dał sobie założyć obróżki nie znał biedny co to jest.Ale akcja była nieciekawa!

Gratulacje dla męża,czytałam,ze psiak próbował gryżć...dobrze,ze bezpieczne są maluchy...

Posted

SYLWIA WYRĘCZA MNIE W TYM TYGODNIU PRZY KARMIENIU BRYŚKA!DZIĘKUJĘ SYLWUŚ...a potem wraca już do świata żywych Camisiowa...nie muszę Wam pisać jak się cieszę...

Posted

mamanabank napisał(a):
lista chudych, które trzeba zgłosić pani wet.
Kaja
ares
lobo
tajga
ktoś jeszcze zauważył jakiegoś chudzielca (robale)???

psiaki już zgłoszone!

Posted

Rozmawiłam z p.Markiem,nowy psiak,ten podobny do pudla,bardzo marżnie w schronisku...aż się trzęsie...może trzeba mu załozyć ubranko,zeby było mu cieplej?Ubranka sa u Sylwiaso...ma słome w budzie ale nadal mu zimno...był w mieszkaniu,trudno się dziwić...

Posted

Witam i ja po chwili nieobecności i melduję grzecznie że allegro maja kolejne psiaki: Karol, Jantar, Lotka, Inka, Ziomka, Kuba Cichacz, Rudzik, Kapi, Figaro, Misiek, Miki, Feliks, tym samym 44 psy mam na allegro i będę je przedłużała dopóki psy domów nie znajdą. Proszę tylko o sygnał jeśli któryś piesio dom znajdzie, bym mogła allegro zakończyć.

Posted

dziewczyny dzwoniła do mnie wczoraj Kora i chce przeznaczyć karmę po Belci na któregoś psiaka z mojego hoteliku prosi o przemyślenie i przesłanie jej linku to coś napisze a my podziękujemy to jest karma Josera dla psiaka od 20kg!Cioteczki Wy jesteście moje Szefowe pomyslcie!

Posted

Dziewczyny przepraszam, że dzisiaj nie było mnie w schronisku, auto nie chciało odpalić, dopiero zaczęło współpracować popołudniu... Tak to jest z tym samochodem.
Niestety...

Posted

sabinka napisał(a):
Witam pilnie poszukujemy osoby na wizyte przedadopcyjna w miescie Kutno. Niestety tam na miejscu nie ma nikogo kto mógłby sprawdzic domek. Prosze o pomoc !!!

Sabinka, alias Agnieszka, szukasz kogoś do sprawdzenia swojego domu????

Posted

Byłyśmy wczoraj z wizytą poadopcyjna u Kongo..najpierw szukałysmy domu 3 dni...Kongo mieszka niedaleko Łowicza,jest psem podwórzowym,śpi w budzie...buda duża ,w srodku wyłożona starymi kożuchami,Kongo biegał luzem...oczywiście zaraz nas poznał i radości nie było końca,całusy,skakanie,bieganie...jako prezent dostał ode mnie kaszankę i puszkę mięsnej karmy...od nas obrożę,karmę oraz tabletki na odrobaczenie...dobrze wygląda,gania koty,pan mówi ,ze jest bardzo mądrym psem...rozmawialismy o kastracji i zabezpieczeniu przed kleszczami...jedynym smutnym akcentem było to,ze przy budzie zauwazyłysmy łańcuch...pan powiedział,ze w czasie nieobecności państwa Kongo musi być uwiązany przy budzie bo juz 3 razy pobiegł za nimi i nie chciał wrócić...na szczęscie są obydwoje niepracujący i zdarza się to rzadko...odwiedzimy cie jeszcze piesku...Kongo ma teraz na imię Dino...

Posted

Romka napisał(a):
Byłyśmy wczoraj z wizytą poadopcyjna u Kongo..najpierw szukałysmy domu 3 dni...Kongo mieszka niedaleko Łowicza,jest psem podwórzowym,śpi w budzie...buda duża ,w srodku wyłożona starymi kożuchami,Kongo biegał luzem...oczywiście zaraz nas poznał i radości nie było końca,całusy,skakanie,bieganie...jako prezent dostał ode mnie kaszankę i puszkę mięsnej karmy...od nas obrożę,karmę oraz tabletki na odrobaczenie...dobrze wygląda,gania koty,pan mówi ,ze jest bardzo mądrym psem...rozmawialismy o kastracji i zabezpieczeniu przed kleszczami...jedynym smutnym akcentem było to,ze przy budzie zauwazyłysmy łańcuch...pan powiedział,ze w czasie nieobecności państwa Kongo musi być uwiązany przy budzie bo juz 3 razy pobiegł za nimi i nie chciał wrócić...na szczęscie są obydwoje niepracujący i zdarza się to rzadko...odwiedzimy cie jeszcze piesku...Kongo ma teraz na imię Dino...

Wrrrrr, ja też chciałam go odwiedzić. Daj znać następnym razem.:p